- 2 Ağustos 2013
- 38.832
- 131.862
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #13.841
Hayır olmaz korkmayınMerhaba kızlar ikili tarama testinde vajinal muayene olmuyor değil mi korkuyorum olursa diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olmaz korkmayınMerhaba kızlar ikili tarama testinde vajinal muayene olmuyor değil mi korkuyorum olursa diye![]()
Ay o da pahalı yaaa muadili en azından daha ucuzBenim koca kişisi doonaya çok heves etti bence. Ondan bahane de üretiyor biraz.
Pembesini bulmuş beni ikna etmeye çalışıyor.![]()
ayva falan da iyi gelmiyo mu Canan yaa![]()
Ahh seninde benim gibi akşamları bulanıyor galibaprilam kullanıyor musun canım? Ben 5- 5.30 gibi prilam kullanmaya başladım hiç olmassa 12 ye kadar mide bulantısı sorunu yaşamıyorum artık tavsiye ederim
12 yi bitirdiğinde ilk trimester bitiyorBenim yarın bitiyor çok şükür
Evet aslında aynı şeyi demek istemişim sayılar yanlış olmuş12 hafta bitince 84 gün bitiyor canım.
İlk trimester 90 gün.
12’li haftalar, yani 13 haftamız bitince birinci trimester bitiyo.
Yarın 13+0 olacağına göre senin 13 haftan bitmiş olacak ve artık ikinci trimesterda olacaksın, evet.
.
Kızlar sağa mı yatıp uyuyorsunuz yoksa sola mı? Hamilelikte sol demişler ama bilemedim düz sırt üstü yatmak tehlikeli mi bir de dönerken veya yatarken bu haftalarda kasıklarına kramp giren var mı?
Ohh yarasın en sevdiğim şeylerden biri1 saat sızmışım tv karşısında. Aynı devam sen nasılsın![]()
Bakalım ne değişikler olacak12 yi bitirdiğinde ilk trimester bitiyorBenim yarın bitiyor çok şükür
Hım ben de hep sağa doğru yatarken uyanıyorumben sola doğru yatıyorum, yüzüstü uyanıyorum asla değişmiyo göbek için çıkıntı bakıcam internette, varsa öyle bi şey alıcam sonraçünkü günün sonu yine yüzüstüne varıyo
![]()
Ben sağ sol yüzüstü sırtüstü her türlü yatıyorum Banu çiftçiye bakmıştım ilk altı ay istediğiniz gibi yatın bebek etkilenmez diyor altıncı aydan sonra sola yatmak gerekiyormuş o zaman hamile yastığı falan oluyormuş onlardan alırız artık.Kızlar sağa mı yatıp uyuyorsunuz yoksa sola mı? Hamilelikte sol demişler ama bilemedim düz sırt üstü yatmak tehlikeli mi bir de dönerken veya yatarken bu haftalarda kasıklarına kramp giren var mı?
Yüz üstü sırt üstü arada sağa. Sola çok az yatıyorum. Kramp olmuyor ben baya zıplaya zıplaya dönüyorum uykumdaKızlar sağa mı yatıp uyuyorsunuz yoksa sola mı? Hamilelikte sol demişler ama bilemedim düz sırt üstü yatmak tehlikeli mi bir de dönerken veya yatarken bu haftalarda kasıklarına kramp giren var mı?
Ara ara oluyor işte öyle çok uyku hali yoktaOhh yarasın en sevdiğim şeylerden biri![]()
Ben halen kararsız uyuyorum iki tane olduğu içinben sola doğru yatıyorum, yüzüstü uyanıyorum asla değişmiyo göbek için çıkıntı bakıcam internette, varsa öyle bi şey alıcam sonraçünkü günün sonu yine yüzüstüne varıyo
![]()
Ben nedense dönerken uyaniyorumYüz üstü sırt üstü arada sağa. Sola çok az yatıyorum. Kramp olmuyor ben baya zıplaya zıplaya dönüyorum uykumda![]()
Bende uyanıyorum genellikle. Ya ben evlendim evleneli böyle. Eşim yanımdayken böyle dalıp uyuyamıyorum. Bi kaç kez kanepe de uyuyakalmışım mesela eşim kaldırmamıș sabah kadar mis gibi uykuBen nedense dönerken uyaniyorum![]()
Benim eşimde ne aynı yastıkta ne aynı yorganda uyuyamaz yorganı kundak gibi kendine sarıyor ben ayrı o ayrı yorgan kullanıyoruzBende uyanıyorum genellikle. Ya ben evlendim evleneli böyle. Eşim yanımdayken böyle dalıp uyuyamıyorum. Bi kaç kez kanepe de uyuyakalmışım mesela eşim kaldırmamıș sabah kadar mis gibi uyku![]()
Bende yorganı biraz sararım eşim gece kalkar battaniye alır gelir. Ben diyorum sen çek üstüne yok rahatsız etmek istemiyormuş beniBenim eşimde ne aynı yastıkta ne aynı yorganda uyuyamaz yorganı kundak gibi kendine sarıyor ben ayrı o ayrı yorgan kullanıyoruz![]()
Allah Allaah manyak psikopata bak gerçekten kadında olmak çocukta olmak çok zorAnne ifade vermiş kadını da tehdit ediyormuş kadın çok defa demiş çocuğu doğduğundan beri dövüyor diye ama kimse inanmamış. Kendi annesinden kameralı telefon istemiş ve bir yere yerleştirip kayıt almış. Döverken kadını hep mutfağa gönderiyormuş. Mutfağa gittiği an içerden bebek ağlama sesi geliyormuş. Kadın da sikayetciymis. Allah iyi insanlar çıkarsın herkesin karşına gerçekten. Türkiye de kadın olmak gerçekten zor.