• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim iştahım açık değil ama anlamsız bir şekilde kilo alıyorum. Hamileliğin başından beri bir tane tatlı hamur işi yedin mi desen yok. Bugün diyetisyene gittim artık inşallah bi işe yarar. İşten gelincede evin için de deli dana gibi yarım saat yürüyüş yaptım güya. Başım döndü odadan odaya koşarken :))

İlk zamanlar bende kilo aldım ama ben iğneler yüzünden aldım sanırım öyle diyorlar çünkü kesilince o kiloda gidiyormuş yada şişlik. Sen kullanıyor musun peki

Kızlar benim gibi iştahı açılan olsun lütfen. Zaten hiç kapanmamıştıda full açıldı bu sefer. Ne yesem doymuyorum hemen geri acıkıyorum. Rüyamda bile yemek görüyorum hep. Hatta en son ki rüyamda elime koca bi ekmek almışım bi sevinçle koşa koşa gidiyordum. İnş çok kilo almam amin :)
Yalnız değilsin, az önce orta boy pizzayı gömdüm 🙈

Ne bilim Özge abla ya 😥 evde olmak bana hiç iyi gelmiyor durup durup kuruyorum. On günlük kontrol hakkım var ? Ona da gitsem mi?

Çok teşekkür ederim canim 🥰 ilgilendiğin için. ya bütün gün evdeyim kafamda olur olmaz şeyler kuruyorum. Kendimi beslenme konusunda da yetersiz buluyorum zaten acaba onla da ilgisi var mıdır?😓

hakkın varsa git için rahat etsin bi gör gel

ama kafanda kurma enerji diye bir şey var ✌️güzeli çek güzel gelsin🌸

inan bir şey görseler şak diye söylüyorlar sonra bütün hamilelik zehir oluyo, sana zaten bir şey söylememiş ki sen niye hem kendine hem miniğine yapıyosun bunu kuzum

yakalıyorlar zaten hiiç endişe etme onlar bir şekilde kendi gününü yakalıyo ✌️

kurtlusun sen kurtlu anladım ben😂

İlk zamanlar bende kilo aldım ama ben iğneler yüzünden aldım sanırım öyle diyorlar çünkü kesilince o kiloda gidiyormuş yada şişlik. Sen kullanıyor musun peki
Şiddetli bir kanamam olmuştu 7-8 haftalarda o zaman kullandım. Sonra da progestan kullandım etkisi olmuş mudur kiloda sence ?

Vallahaaa bana kesinliklee yokk dedii sağlığı için önemli derdiii sucuk sosiss yiyemem diye güvenemedim çünkü fit ten aldımm tabii bana tatlı meyve yasak meselaaa en sevdiğim armut umu yiyemiyomm:KK61:
Yaa neden ki ?

• Üzgünüm
Reactions: Jou
hakkın varsa git için rahat etsin bi gör gel

ama kafanda kurma enerji diye bir şey var ✌️güzeli çek güzel gelsin🌸

inan bir şey görseler şak diye söylüyorlar sonra bütün hamilelik zehir oluyo, sana zaten bir şey söylememiş ki sen niye hem kendine hem miniğine yapıyosun bunu kuzum

yakalıyorlar zaten hiiç endişe etme onlar bir şekilde kendi gününü yakalıyo ✌️

kurtlusun sen kurtlu anladım ben😂
Olabilir🤣. Eşimde diyor ben 7aylik dogmusum bide şimdi bak 100kiloya 4 kaldı 🤣 boyumda senden uzun. Sen bir haftayı sorun ediyorsun 🙈.

Back
X