• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Pek sanmıyorum canım, bebek bu haftalarda hala leğen kemiğinin içinde olması lazım.

11+0’da doktor bebeği karından görememişti, vajinal gördü ancak. 😉

Yani bebek olsa karından çok rahat görünmesi lazım.

Benimki bebek değil göbek. 🙈

.
Karından görünmemesinin sebebi varmı acaba sordunmu benim hiç vajinal bakılmadı karından gözüküyor direk benim göbek hakkını vermiş mi oluyor şimdi baya şişti 😅😅

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- canım şimdi gördüm instagramda bi dene istersen. Ya da bulantı bilekliği alsan aynı etkiyi gösteriyor demişler

IMG_20211203_004057.webp

Ohh ne iyi etmişsin. Benimde karantinam bitsin saçımı kısaltıcam baya 🤗
Kes valla oh ben baktıkça hoşuma gidiyor 😀
İşte benim kafa :KK5:bana da 12 de gel demişti belki cinsiyeti de görür diye 13 e randevu aldım :KK70:ama geçmiyor zaman. cuma olsaydı artıkk :confused:

yok kuzum 2-3 hafta oldu ben kestirdim. İlk hamileliğimde dr a da sormuştum batıl inanç onlar kestirebilirsin dedi. Zaten düşününce istenmeyen gebeliklerde kimse kürtaj yaptırmaz saç kestirirdi:KK70::KK70:

Canım covid saç dökülmesi yapıyor. Yakın 2 arkadaşım oldu. İkisinin de çok döküldü saçları. Ama Birsüre sonra toparladı tekrar şimdi küçük küçük birsürü çıktı saçları. Sen yine doktoruna sor belki çinko takviyesi falan verir belki. ama endişelenme muhtemelen coviddendir.
Yaniii bak mantık budur saçla bebek ne mana hamileyiz diye herşeye tereddütlü mü yaklaşıcaz ben yapamam ben yoo 😂
Batıl tabi ki bunlar. Hiç bir bilimsel yanı yok. Ama ben de iki hafta önce kestirmek istedim. Etrafımda herkes karşı çıktı :D kestirmedim bende çok da önemli değil. Saç bakım kremleri aldım işte . Ama dediğim gibi batıl yani saçma inanış
Ya ben video izledim istiyodumda zaten baktım cesaret geldi kalktım kestim yalnız kestikten sonra araştırıyorum sorun olurmu diye 😂

Karından görünmemesinin sebebi varmı acaba sordunmu benim hiç vajinal bakılmadı karından gözüküyor direk benim göbek hakkını vermiş mi oluyor şimdi baya şişti 😅😅

Rahim çok aşağıda dedi.
Ya hep aç gidiyorum ondan mı acaba?
Bir şey demedi doktor niye diye sorunca, görünmeyebilir normal dedi o kadar.

.

Ben 8. Haftamda lekelenme oldum, bizde de kan uyuşmazlığı var doktor iğneyi yaptırdı. Ondan sonra şükür olmadı hiç kanama. İnsan çok tedirgin oluyor erkenden iğne yapmak ne kadar doğru çünkü bilmiyoruz ama doktora güvenmek lazım.🤲🏻

Çok şükür tekrarlamamış canım.
Merak etme, iğnenin bir zararı olsa yapmazdı doktor.
Diğer türlüsü daha tehlikeli Allah korusun.

.

Herhalde kız nebilemm az önce bi kaşıntı tuttu gibii yarından başlıcma kreme ne kadar erken okadar iyi gibii çatlamaya başlamadan iyi olur

Ya ben de bir an önce alıp başlasam çok iyi olur.
Kendimi biliyorum, 1 gün sürer 2 gün unuturum. 🙈
1 ayda anca alışkanlık edinirim. 😂

.

Back
X