• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
@SnowFlake- canim cokgecmis olsunn cok meşhur eski bir tarif var belki denk gelmissindir. Zeytinyağ icine sarımsak rendele biraz beklet ayağının altına sür çorap giy gece de olur gündüz biraz zor. Öksürük ateş soğukalgınlığı için çok çok etkili Allahın izniyle. Çocuklardada etkili. . Cok yaparsan buzdolabında bekletirsinhafif ilitip sürersin. Ben burnuma soğan damlatiyorum yapabilirsen bunu yap sinüzit için ama gribal herseyde etkili diye düşünüyorum. Cok geçmiş olsun acilen ilerlemeden toplarlan insallah
Canım ben bu duymuştummm cocuklarda yapılıyorrr evettt te ayu nebilimm ayak kokuyo sarımsakk 😀😀
Jou Jou cum çok geçmiş olsun canım
Sağoll canım benimm vallaha hamileyken zorr iyileşmekk ilaç içemezsin birşey içemezz 😔

.
Boşverin kayınvalideleri, eltileri.
Bu mübarek Cuma günü koyun elinizi karnınıza, bebişiniz için Rabbim’den tüm güzellikleri isteyin. 💕

Allah hepimize aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsin. 🤲

.
Hahaha guuzzz kayınvalideler eltilermi konuşuldu burdaa ayy ben nasıl kacırdımm bu dedikoduyuuuu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Amiinn amiinnn 🤲

Kızlar inanamıyorum şuann şoktayımm 2 hocada kız demişti bebeğim ERKEK ÇIKTI nifty dna testi açıklandı şokum şuan🤣🤣🤣🤣
Vayyyyyy hahahahah yaptırmasaydın onuu resmen kız diye odayı döşiycektinn pembelerrr kiyafetler pembelerrr olcaktı :D bi doğurcaktınki erkek :KK48:

Vayyyyyy hahahahah yaptırmasaydın onuu resmen kız diye odayı döşiycektinn pembelerrr kiyafetler pembelerrr olcaktı :KK70: bi doğurcaktınki erkek :KK48:

Bir de o var dii mi? 😂
Doğuma kadar ille belli olurdu, detaylı ultrasonda falan ama dediğin gibi.
Bi dolu eşya da alınmış olabilirdi. 🙈

.

Bir de o var dii mi? 😂

.
Bir de o var dii mi? 😂

.
Yaniiiii ben cinsiyet ögrenir öğrenmezz dayanamam alırım mesela herşeyyy hahahaha:KK48: inşaallahh ikili testte belli olur demii kızzz 😒

Vayyyyyy hahahahah yaptırmasaydın onuu resmen kız diye odayı döşiycektinn pembelerrr kiyafetler pembelerrr olcaktı :KK70: bi doğurcaktınki erkek :KK48:
Kızzz pembe battaniye örerken şirketten aradılar erkek diye şok oldum şokkk🤣🤣🤣
Ay oluyo demek ki böyle şeyler. 😂
Yoksa Ramzi amcam erkek mi demişti? 😉

.
Ay vallahi hiç hatırlamıyorum ki atayım sana fotosunu bak bakiim ramziciğimmm ne diyomuş🤣🤣🤣 tam 7haftalık burda karından

Eklentiler

• B04199D4-6039-43F6-82C3-EC1149AD8F53.webp
    B04199D4-6039-43F6-82C3-EC1149AD8F53.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 49
Kızzz pembe battaniye örerken şirketten aradılar erkek diye şok oldum şokkk🤣🤣🤣

Ay vallahi hiç hatırlamıyorum ki atayım sana fotosunu bak bakiim ramziciğimmm ne diyomuş🤣🤣🤣 tam 7haftalık burda karından
Hadddiiiiii aboovvvv bide başlamış çoktan örmeye hele olsunn pembe battaniyede olur neolcakkk 😀😀 bu zaman pembe gömlek giyiyo erkeklerr :KK48:

Bakalım bu topicte kv isim krizi yaşanacak mı😁😁😁
var mı koyacak aramızda kayınvalide hazretlerinin ismini😁
Kız olursa biz kayınvalidemin adını koyacağız 😊 çok şükür 10 yıllık evliyim bir sorun yaşamadık. Bu ilk gebeliğim. Bir kere bile kızım sorun ne, olmuyor mu, tedavi görüyor musunuz, şunu iç, bunu yap demedi.💕 Onun adıyla benim adım birbirine çok benziyor. İki harf farklı sadece. Kızıma o ismi koyarsam benim adımla da çok uyumlu olacak ki zaten çok sevdiğim bir isim. Benden başka var mıdır bilmem kayınvalidesinin adını koyacak 😊

Kız olursa biz kayınvalidemin adını koyacağız 😊 çok şükür 10 yıllık evliyim bir sorun yaşamadık. Bu ilk gebeliğim. Bir kere bile kızım sorun ne, olmuyor mu, tedavi görüyor musunuz, şunu iç, bunu yap demedi.💕 Onun adıyla benim adım birbirine çok benziyor. İki harf farklı sadece. Kızıma o ismi koyarsam benim adımla da çok uyumlu olacak ki zaten çok sevdiğim bir isim. Benden başka var mıdır bilmem kayınvalidesinin adını koyacak 😊
Çok pozitif🧿😍😍😍 maşallah🧿🧿 onlar trde mi yaşıyorlar sizin orda mı

Back
X