• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Abooovvv verememm ben ona 😁 okadar verebileceksemm veririmm bebek arabasına daha iyi 😁

Yüütttfeeeennnnnn:dua::dua:

Yaaaa hayırlısı olsun tabii canım beniimm ya ben isim konusunda bile çok şey değilimm onca sene beklemişimm neolcaksa olsun 🤗🤗

Abooovvvv vallaha şaşırdım enfazla 600 falan dedim ammmaaaaaaa 😁
Valla cotton bende o parayı verirken bir gittim geldim eşime hatta önce ultrason baktiralim dedim ama ☹️ . Dinletemedim. Aman iyi de oldu bir prensesim olacağını öğrendim erkek de erkek erkek de erkek diyenlerin erken vakitte ağızları kapandı kafa rahat çok şükür 😅☺️🤲.
Burda da cinsiyete bağlı bebek aldırma hadiseleri olmasın diye geç söylüyor devlet hastaneleri. Bir de ultrason çok sınırlı bebek o muayenede uygun pozisyonda değilse öğrenemiyorlar cinsiyeti. Bazıları özel hastaneye gidiyor, bazıları da doğumda öğrenmeyi tercih ediyor.
Kuzum sen nerde yasiyorsun ? Hala cinsiyet dolayısıyla aldırma olayları devam ediyor mu? Ne acı bişey 😥🙊

Canım kaç gün oldu senin kan vereli pazartesi miydi?

Valla görüşme desek de pek mümkün olmuyor canım bu. Tavrını belli et mesafeni koru eşine de olanları aktar en iyi kararı verecek ikinizsiniz.

Bazen bende atlıyorum valla 🤣 özellikle 10 sayfa eklemisse son yazdığımin üzerine 😅😅. Ama genelde okuyorum☺️☺️.
sweetgirlcandy sweetgirlcandy tabloya beni de kız olarak yazabilirsin💕💕
12. Günde geldi canım sonuçlar

Merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı takip edebiliyorum ama yazışmalarınıza ara ara katılabiliyorum umarım hepimiz Sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız. Hastaneden ikili test sonuçlarının çıktığı mesajı geldi ama internet sitesinden göremedim sonuçları e nabızda baktım pap-a 1,01
Beta hcg 65,1
çıkmış anlayan var mı bu değerlerden çok gerildim Dr um whatsaptan bilgi verecek ama ister istemez tedirgin oldum önceden yaptıran arkadaşlar belki yardımcı olabilir
Ben yaptırdım ama değerlerden bende anlamıyorum sadece bı grafik var raporda onda düşük orta yüksek diyor ordan anladım grafiğe ulaşabilirseniz rapordakigoogleda yazınca çıkmıştı grafik nasıl okunur diye

GeceMavi- GeceMavi- canim cokgecmis olsunn cok meşhur eski bir tarif var belki denk gelmissindir. Zeytinyağ icine sarımsak rendele biraz beklet ayağının altına sür çorap giy gece de olur gündüz biraz zor. Öksürük ateş soğukalgınlığı için çok çok etkili Allahın izniyle. Çocuklardada etkili. . Cok yaparsan buzdolabında bekletirsinhafif ilitip sürersin. Ben burnuma soğan damlatiyorum yapabilirsen bunu yap sinüzit için ama gribal herseyde etkili diye düşünüyorum. Cok geçmiş olsun acilen ilerlemeden toplarlan insallah
Teşekkür ederim canım, evet duymuştum bunu akşam deneyecem 🥰

B basiliferd evet canım bugündü.
Drdan geldim. Ultrason ölçümleri iyi çıktı. Kan verdim. Haftaya cts için randevu verdi tekrar. Sonuçlar o zaman çıkacakmış. El salladı bebişim bize 🤭🥰 çok tatlıydı💕 cinsiyetle ilgili çok uğraştı ama göremedi. Cts geldiğinizde tekrar deneriz dedi. Hayırlısı bakalım.
Çok mutlu oldum canım. Rabbim gönlüne ferahlık versin hiç merak etme kan sonuçların da güzel çıkacak Allah'ın izniyle. Aman sağlıklı olsunlar da evladın kızı erkeği olmuyor 😍😍🥳🤲. Ama gönlünde olmasını istediğin varsa tabi Rabbim hayırlı şekilde onu da nasip etsin sana🤲🥰🥰

Çok mutlu oldum canım. Rabbim gönlüne ferahlık versin hiç merak etme kan sonuçların da güzel çıkacak Allah'ın izniyle. Aman sağlıklı olsunlar da evladın kızı erkeği olmuyor 😍😍🥳🤲. Ama gönlünde olmasını istediğin varsa tabi Rabbim hayırlı şekilde onu da nasip etsin sana🤲🥰🥰
Amin canım Allah razı olsun🙏🏻💕
Tabiiki ilk önceliğim sağlıklı olması. Bir tane de oğlum olduğu için bir de kız evladı tatmak istiyorum 🥰 inşallah allah nasip eder hayırlısıyla bakalım🙏🏻🥰 olmazsa da vardır rabbimin bir bildiği evlat her türlü başımızın tacı🥰😇

Mayalara göre 20 gün anne kucağından inmemesi gerekiyormus bebeğin. Neyse bunu öğrendiğim iyi oldu. Mayaların arkasına saklanıp bu bahaneyle indirmem çocuğumu kucagimdan 🤣 kimseye de sevdirmem. Hahaha çin takvimiyle cinsiyet belirleyip erkek kıyafeti alan görümceme bilhassa bu bahaneyi sunmayı düşünüyorum🤣. Sonuç Allah'ın dediği oldu Elhamdülillah 💕😍

Ben yaptırdım ama değerlerden bende anlamıyorum sadece bı grafik var raporda onda düşük orta yüksek diyor ordan anladım grafiğe ulaşabilirseniz rapordakigoogleda yazınca çıkmıştı grafik nasıl okunur diye
Anladım cnm sağolasın Google daki grafiklerle kıyaslayamıyorum çünkü hastanenin sonuç kağıdına ulaşamıyorum şuan sadece bu iki değer gözüküyor e nabızda da neyse artık yarını bekleyeceğim mecburen de sabah hatırlatın diye yazmış😞

Kuzum sen nerde yasiyorsun ? Hala cinsiyet dolayısıyla aldırma olayları devam ediyor mu? Ne acı bişey 😥🙊
Hong Kong. Maalesef canım oluyormuş. Genelde insanlar bir veya iki çocuk sahibi olmayı tercih ediyorlar. Onu da planlıyorlar hangi yaşta hangi cinsiyette... herkes için geçerli değil tabi ama aldıran var yani sırf cinsiyet sebebiyle maalesef çok acı.

Valla cotton bende o parayı verirken bir gittim geldim eşime hatta önce ultrason baktiralim dedim ama ☹️ . Dinletemedim. Aman iyi de oldu bir prensesim olacağını öğrendim erkek de erkek erkek de erkek diyenlerin erken vakitte ağızları kapandı kafa rahat çok şükür 😅☺️🤲.

Amaann ii yaptınn tabii bosverr kocan verelim dediyse verdin zatennn enazından allahh iştee iyikide yaptırdınn süsliycektikk odasınıı pembişlerrr bi gelecek dünyaya sürpriiiiizzzzzz erkekkkk 😁😁 ay ne değişik bi heyecan olurduu haa

Hong Kong. Maalesef canım oluyormuş. Genelde insanlar bir veya iki çocuk sahibi olmayı tercih ediyorlar. Onu da planlıyorlar hangi yaşta hangi cinsiyette... herkes için geçerli değil tabi ama aldıran var yani sırf cinsiyet sebebiyle maalesef çok acı.
Hemde ne acı ben bunu hiç bilmiyordumm cinsiyet için bebeğe kıyılırmı allahh sana bunu sana emanet etmiş oluyorr allahın gücüne gider resmen😒

Hatta bir arkadaşım dedi doktor ağzını aramış hangi cinsiyette istiyorsun diye. Başka bir arkadaşıma da yüzde yüz dememiş yüzde 70 kız görünüyor demiş net cevap almadan doğuma girmiş kız olmuş ama net dememiş dr.

Merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı takip edebiliyorum ama yazışmalarınıza ara ara katılabiliyorum umarım hepimiz Sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız. Hastaneden ikili test sonuçlarının çıktığı mesajı geldi ama internet sitesinden göremedim sonuçları e nabızda baktım pap-a 1,01
Beta hcg 65,1
çıkmış anlayan var mı bu değerlerden çok gerildim Dr um whatsaptan bilgi verecek ama ister istemez tedirgin oldum önceden yaptıran arkadaşlar belki yardımcı olabilir
Sordunmu doktora ne demek olduğunu kuzuu ondan sonramı cvpvericekk kötü birşey yoktur yaa

Hemde ne acı ben bunu hiç bilmiyordumm cinsiyet için bebeğe kıyılırmı allahh sana bunu sana emanet etmiş oluyorr allahın gücüne gider resmen😒
Öyle canım ya bir de düşünsene cinsiyet belli olduğunca bebek kocaman oluyor en erken 12 hafta yani az değil. Hoş erken de olsa kötü ama büyük bebek daha bir acı.

Mayalara göre 20 gün anne kucağından inmemesi gerekiyormus bebeğin. Neyse bunu öğrendiğim iyi oldu. Mayaların arkasına saklanıp bu bahaneyle indirmem çocuğumu kucagimdan 🤣 kimseye de sevdirmem. Hahaha çin takvimiyle cinsiyet belirleyip erkek kıyafeti alan görümceme bilhassa bu bahaneyi sunmayı düşünüyorumSonuç Allah'ın dediği oldu allah herkezin kalbine gore versin oncelikli saglikli hayirli evlat nasip etsin
Öyle canım ya bir de düşünsene cinsiyet belli olduğunca bebek kocaman oluyor en erken 12 hafta yani az değil. Hoş erken de olsa kötü ama büyük bebek daha bir acı.
Malesef dünyanin heryerinde yasanabilen bir durum rabbim isteyen diliyen kiymetini bilen insanlara evlat nasip etsin

Bide ne kocalar var mesela illede erkek derlerr bi bakıyolar kız oluyor istemiyolar zorla aldırtanda vardırrr allahh yardımcıları olsunn nediyimm 😒 bide büyüyo zaten herşey gelişiyor karnında

Bide ne kocalar var mesela illede erkek derlerr bi bakıyolar kız oluyor istemiyolar zorla aldırtanda vardırrr allahh yardımcıları olsunn nediyimm 😒 bide büyüyo zaten herşey gelişiyor
Allah oyle insanlari islah etsin tirnagina kurban olsunlar mazlum yavrularin

Back
X