• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Heee evet hindistan cevizi yağlar falan kullanılırr duydumm yağlarr bile hiç sevmiyorum ya vıcık vıcık oluyo kremde öylee hiç sevmiyorum ama aldım çok beğendimm hergece kullancam yatmadan güzel nemlendirdii hala yumuşacıkk

bu iyi mi memnun kaldın mı
kartal'daki e bebek'te bulamadım yağ belki de ben göremedim, birazdan bostancı'daki mağazaya bakıcam orası daha büyük olabilir
sen bundan memnunsan yaz ondan alalım✌️😍

Merhaba kızlar,

Geçen hafta ikili tarama testi için kan vermiştim bugün sonuçlar çıktı. Zaten ense kalınlığı gayet güzel çıkmıştı. İkili tarama testi sonuçları da normal gözüküyor. Sadece yaş faktörüne bağlı olarak risk daha yüksek (Yaşım 35) ama o da normal dedi. Bir de ultrasonla kontrol etti tekrardan, benim minnak yüz üstü duruyordu. Biran korktum birşey mi olmuş diye. Ama doktor normal dedi bebek bu....takla da atar terste durur diyince rahatladım :) Bu hamilelik ne zor bir süreçmiş benim annem 9 hamilelik yaşamış 2 sini kaybetmiş 7 miz hayattayız.. Eski kadınlar hakkaten daha bi maşallahlık :) Bu arada şuan biz 13+4 olduk.
Merhaba riskiniz kaç çıkmış ?

Kızlar akıllı robot marka ve modelleriniz neler?
Benimkide Xiaomi vacum mop 2 pro+ diye gecio Nisan'da almisim işe başladığımda onun taksidine gitmiştim 🤣 önceki sene yazın çalışırken çok zorlanmıştım iyice araştırdım aldım neyse evi ben dipkose süpürüp kurdum harita çıkarsın diye en düşük modda çalıştırdım bissuru çöp çıkardı ben sok oldum o günden beri kendimden çok ona güveniyorum 😄

Aynen canm ultrasona bakarak söyledi yormuşsun çok kasmışsın dedi zaten sol alt kasığımda da yumruk gibi ağrı oluyordu onu da söyledim o yüzden ağrıyor işte rahmin orda dedi magnezyum da yazmış o sanırım biraz gevşetiyormuş ağrıları
Anladım canım o bende de oluyor da bende sordum doktora ultrasonda sorun görmedi ağrı sürekli olursa o zaman sorun dedi düşündüm de benim bir süredir sürekli var ama tabi o an söyleyemedim.
İçini ferah tut inşallah hiçbir şey olmaz hafta içi güzel haberlerini verirsin bize 🥰🥰

Zaten 2 3 gündür sol kasık tarafımda yumruk gibi ağrı vardı doktor ultrasonda bakarken söyledim hani ağrım var diye sonra öyle söyleyince ayrıntılı baktı bilmiyorum belki başka Bi şeydir ama kesenin altında üstünde falan böyle ultrason cihazı Bi şeyleri işaretledim otomatik olarak sonra dedi evet kendini çok kasmışsın yormuşsun ağrın bu yüzden dedi

sen yönlendirmişsin, söylemesen belki de öyle bi şey demeyecek 🙈

bu iyi mi memnun kaldın mı
kartal'daki e bebek'te bulamadım yağ belki de ben göremedim, birazdan bostancı'daki mağazaya bakıcam orası daha büyük olabilir
sen bundan memnunsan yaz ondan alalım✌️😍
Kartalın neresinde oturuyorsun sennn 🙄 kartalılarda görüyorum burda hadii tanıdık çıkmayasun hele 😁
Tamamm kuzumm bikaç güne bi bakarım ama dün yatmadan önce kırmızımsı gibi çizik vardı biraz gitti gibii 2 3 gün daha deniyimm bakalım yarına ne sonuç verirr amaa eşikin yengesinde bikere bile çatlamamış ben bide abarttım diyo sabah akşam hep duş alırım normalde diyo hep sürerdim dedii sen akşam yatmadan sürsen yeter bile dedii oyüzden güvenerek trendyoldan sipariş ettim

Kartalın neresinde oturuyorsun sennn 🙄 kartalılarda görüyorum burda hadii tanıdık çıkmayasun hele 😁
Tamamm kuzumm bikaç güne bi bakarım ama dün yatmadan önce kırmızımsı gibi çizik vardı biraz gitti gibii 2 3 gün daha deniyimm bakalım yarına ne sonuç verirr amaa eşikin yengesinde bikere bile çatlamamış ben bide abarttım diyo sabah akşam hep duş alırım normalde diyo hep sürerdim dedii sen akşam yatmadan sürsen yeter bile dedii oyüzden güvenerek trendyoldan sipariş ettim

orhantepe'deyim sahile 10 dakika yürüme mesafesi✌️😍

şunların güzelliği pekiiii🧡🧡🧡🧡

Eklentiler

• 4418CE82-53B9-41DA-B59A-473FB1CCF2A0.webp
    4418CE82-53B9-41DA-B59A-473FB1CCF2A0.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 2045882A-9104-4B40-B819-CDC4C33A317B.webp
    2045882A-9104-4B40-B819-CDC4C33A317B.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 61
sen yönlendirmişsin, söylemesen belki de öyle bi şey demeyecek 🙈
Aynen buna bende katılıyorum eminim ultrasonda iken söylesem bana da derdi çünkü 1 haftadır çok gerildim ayrıca çok üşüyorum titriyorum rahim kasılıyor farkındayım. Her şeyi öğrenmek de iyi olmuyor bu sefer insan çok daha fazla geriliyor gelecek olan nasipse gelir zaten olmayacaksa dağ olsak önünde duramayiz tabi önlem almakta fayda var ama çok fazla da desmemek lazım onu öğrendim

Merhaba doktorunuz nasıl yorum yaptı , benimkine riskli çıktı
merhaba🖖🤩

benim ikili testim çıktı, pazartesi arayacak doktorum, 250 sınır benim bildiğim 250'nin üzerinde çıkması lâzım, benim bütün değerlerim 250'nin üzerinde bir tek yaş faktörü 140 lardaydı, ben bu haliyle bile dert etmiyorum çünkü yaşımız var, ben 1 ay sonra 39'um✌️ muhtemelen o risk onun için, diğerleri yüksekti, anladığım kadarıyla sende de sadece yaş alanı düşük ki 350 o kadar da düşük değil yani👍Bence o yaşımız olduğu için öyle çıkıyor✌️ Ben yarın doktorumla konuştuğumda o söyler bana, burada paylaşırım✌️😇

Back
X