Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa kızlar, ben ishal oldum.

Doktora haber vermeli miyim sizce?

Sabah tavada 2 yumurta kırdım, biri hemen dağıldı. Galiba bozuktu biraz.

Bol su içiyorum, başka ne yapmalıyım?

.
Doktoruna haber ver canım bence muz ye bir de . Ya benimde en korktuğum bozuk bişey yersem diye hamileliğin o yüzden keyfini suremiyorum. Her yediğimi didikliyorum.

.

ver ver, yumurtadan olduğunu da söyle mutlaka

bir şey olmaz dese bile, bizim söylememizle onun söylemesi arasında fark var, içimiz rahat eder

.
Cano bende ishal oluyordum bugüne kadar birşey değilkii o olur hamilelikte öylee diyorsanki muz varsa muz ye

Cano bende ishal oluyordum bugüne kadar birşey değilkii o olur hamilelikte öylee diyorsanki muz varsa muz ye

Yumurtadan işkillendim, o korkuttu yavrum.
Bir de ben normalde hep kabız olurum.
Kırk yılın başı böyle ishalse muhakkak bir şey dokunmuştur.

Bazen başkasının evinde istemeye istemeye bir şey yendiğimde de olur.

Yumurtadan başka bir şey gelmedi aklıma.

.

En son ne zaman aldın yumurta pekii bayatlığını nasıl anladınn öyle düşünürsün ama hiç belli olmayabiliyorr yanii yaşamadığın şey yaşayabiliyorsun oyüzden dedim

En son ne zaman aldın yumurta pekii bayatlığını nasıl anladınn öyle düşünürsün ama hiç belli olmayabiliyorr yanii yaşamadığın şey yaşayabiliyorsun oyüzden dedim

Daha yeni aldık canım, Cumartesi galiba.
Ama diyorum ya, biri dağıldı.
Onun bayat olduğunu düşündüm.

.

Reactions: Jou
iyi yaptın ishalden bi şey olmaz da yumurta bozuk olabilir diyosun, onu bi söylemen daha iyi, içimiz rahat etsin

“Merhaba Mehtap Hanım.
Kusura bakmayın.
Çok utanıyorum böyle bir şeyden ötürü sizi rahatsız ettiğim için ama ben ishal oldum.
Sabah tavada 2 yumurta kırdım, biri hemen dağıldı.
Sanırım ondan oldu.
Bol su içiyorum, başka ne yapmamı tavsiye edersiniz?”

Aynen böyle gönderdim.

.

senin kibarlığını yiyim

Eki Görüntüle 2965367 merhabalar. Doonanin muadili bu bebek arabasini daha once kullanan ya da bilen var mi kizlar? Onceki mesajlarda bahsedilmis baya bu arabadan ama kim bahsetmisti hatirlayamadim.
O ben oluyorum

Bu siteden bi arkadaş almış hatta yeni doğum yaptı kullanmış çok memnun. Şimdi bunu canlı görmek için hangi illerde satışı var bulmaya çalışıyoruz

Senden cesaret aldım.
Çok utanarak mesaj attım şimdi canım.

.
İyi yapmışsın canım. En azından ne yapman gerek o daha yerinde bir öneri de bulunur. Afedersin ben ilişkiye girsem sıkıntı olur mu diye sormuşlugum var. Sonuçta bu onların işi . çocuğu da leylekler koymadı yani şimdi Oraya.

.
Yoğurt ye. Suyu çok iç. Normalde ishali kesmesi için limon tuzu yutuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…