Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Kız en son mu söylüyorsun bunu.
Bir erkek daha geliyor.

rollercoaster , şansına küs.
Yine sana gelin adayı çıkmadı.

.

tupaaaaa kuzucum bak tahlilim çıktı bilmem anlar mısın ama çok mu yoğun bu enfeksiyon
Cnm bütün değerlerimiz hemen hemen aynı..
Geçtiğimiz pazar bakteri 13 çıktı ilk acildeki doktor Biraz var dedi Monurol verdi..

Perşembe günü tekrar acile gittim yine aynı değerler çıktı bakteride 14 çıktı.acildeki doktor Monurol kullan geçmezse enfeksiyon dok. Git dedi.

Monurolu kullanmadım beklemeden ertesi gün enf. Dok. Gittim.Bir gün önceki değerlere bakarak Monurol kullan bu gece rahatlatsın dedi.idrar kan ve idrar kültürü istedi çıkınca konuşalım dedi.

Bugün çıkan kan sonuçlarımı tüp bebek doktoruma gönderdim. İdrarda bir sıkıntı yok dedi.halbu ki diğer doktorlar biraz var demişti ama şu da olabilir idrar kültüründe üreme olmadığı için doktorum Öyle söylemiş olabilir.

Çarşamba yine enf. Dok. Gideceğim idrar kültürü tahlilimi daha görmedi ,oda sorun yok derse daha rahat ederim..
O zaman yazarım sana

O hep vardı kuzum, ben çalışırken asla okulun internetini kullanmazdım.

Bilgisayarı bile telefonuma bağlıyordum.

.
Bilmiyordum şoktayım baktığım her şey herkese düşmüyordur umarım bi de bana saçma reklamlar düşüyordu üçlü priz falan demek başkaları bakıyormuş
ay ciddi olamazsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bizim iş yerin de direk çıkar o zaman şaka gibi ben bunu yeni duydum :O
Valla ben de duydum ve inş gerçek değildir diyodum ama gerçekmiş galiba
Yataș alıyor çoğu. Ama fazla pahalı diyorlar. Setin içinden çıkanı kullanıyorlar. Benim beşiğin var kendi yatağı. Bi park beşiğe alcam onu da bilemiyorum ne alcam
Ben kendi yatağımı da yataştan aldım memnunum ama bebek için bilmiyorum doktora sorarız çocuk doktoruna sorarsam doğuma doğru size de söylerim çok pahalı da sayılmaz 1600 liraydı baktığım 6 yaşa kadar kullanılıyormuş verimli bi yatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…