Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben yine grip oldum ya baya fena öksürüyorum doktorumun asistanıyla konuştum parol iç demir magnezyum ilacını aksatma hamilelere pek bişey önermiyoruz dedi ama öksürürken kasıklarım ağrıyor artık
Yaaa öksürük berbat yaaa. Kuzu tereyağ ile keçi boynuzu özünü eritip iç çok işe yaratmıştı bende. Bala zencefil tozu katıp yemiştim birazcık o da baya yakmıştı fayda etmişti
Uykusuzluktan bayılıcam artık 17 aylık kızım var 3 haftadır uyumuyor gece.Ne yapsam yok olmuyor Yatılı misafirim var 2 gündür aynı zamanda gündüz de uyuyamıyorum.Gece 4 en erken yattığımızBol bol uyuyun imkanınız varken
Herkese selamlar. İş yerinden çıkınca kendimizi çorbacı da bulduk şimdi eve geldim uyuyacağım inşallah.
Göbeğim ve göğsüm kaşınmaya başladı baya baya. Hindistan cevizi yağını da iş yerinde unutmuşum yarına kaldı artık
Bir de benim sudan midem bulanıyor yeni farkettim. Açken içince oluyor sanıyordum ama yok bildiğin içince midem dalgalanıyor sanki aç karnına suyu doldurmuşum gibi. Zaten çok az içiyordum şimdi daha da az içiyorum
Herkese selamlar. İş yerinden çıkınca kendimizi çorbacı da bulduk şimdi eve geldim uyuyacağım inşallah.
Göbeğim ve göğsüm kaşınmaya başladı baya baya. Hindistan cevizi yağını da iş yerinde unutmuşum yarına kaldı artık
Bir de benim sudan midem bulanıyor yeni farkettim. Açken içince oluyor sanıyordum ama yok bildiğin içince midem dalgalanıyor sanki aç karnına suyu doldurmuşum gibi. Zaten çok az içiyordum şimdi daha da az içiyorum
Uykusuzluktan bayılıcam artık 17 aylık kızım var 3 haftadır uyumuyor gece.Ne yapsam yok olmuyor Yatılı misafirim var 2 gündür aynı zamanda gündüz de uyuyamıyorum.Gece 4 en erken yattığımızBol bol uyuyun imkanınız varken
bu haftaya kadar öyleydim sweet doktorun asistanına yazmıştım hatta su içemiyorum meyve suyu içsem olmaz mı diye, suyun yerini tutmaz demişti yine de içemedim günü 1 bardak suyla kapatıyodum o da zorla
bu hafta 3 gündür falan düzeldi dün ilk defa 6 bardak su içtim hem de hiç zorlamadan, susadığım için artık bol bol susuyorum
Yaaa öksürük berbat yaaa. Kuzu tereyağ ile keçi boynuzu özünü eritip iç çok işe yaratmıştı bende. Bala zencefil tozu katıp yemiştim birazcık o da baya yakmıştı fayda etmişti
Kızlar hepinizin güzel bir günü olsun günaydın. Bir uyandım ki diş etim şişmiş afedersiniz akşamdan et yemeği yapmıştım arasında kalmış. herhalde o yaptı sahi kontrol ettim çürük gibi de duruyor Arasi ne yapmalıyım şimdi