- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #16.741
günaydın kuzu nasıl oldun?
Çok şükür canım, henüz bir problem yok.
Dünden beri bir şey olmadı.
Midem bulanıyo, o kadar.
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kuzu nasıl oldun?
-C-A-N-A-N- canım nasıl oldun doktor cevap verdi mi ?
Çok şükür canım, henüz bir problem yok.
Dünden beri bir şey olmadı.
Midem bulanıyo, o kadar.
.
mide bulantın bakîydi zaten, tamamdır![]()
canım ilk çocuğumda alerjiden çok çeken birisi olarak kendimi çiğ kuruyemişe boğacağım. Bilgi için teşekkürler. Çiğ kuruyemiş atın üzerimeSaat 00:04, tabii ki tüm hamilelik uygulamaları okundu.
Günün bilgisi:
“● Amerika Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan bir araştırmaya göre, hamileliğinde çiğ olarak kuruyemiş tüketen annelerin çocukları, kuruyemiş tüketmeyen annelerin çocuklarına göre alerji risklerinin üçte bir oranında daha az olduğu tespit edildi.”
.

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin oğlunakızlar günaydın. Oğlum rahatsız dün hep hastanedeydik. Kulaklarında orta kulak iltihabı kaynaklı işitme kaybı var. Kulaktan ve geniz etinden ameliyat olacaktı. dün kontrolde bir de fıtık çıktıultrasona yarın girecek ama elle muayenede tespit etti.
2 ameliyatı birlikte yapacak 2 dr. Ama narkoz falan çok korkuyorum. Zaten birsürü alerjisi var. anestezi de alerji yaparsa diye çok korkuyorum. Şuan öksürüğü olduğu için dr biraz erteleyelim dedi. İyileşince yapılacak hemen. Dua edin olur mu bize
Dünden beri çok stres oldum sabahtan beri de karnım ağrıyor. Strestendir sanırım![]()
belki de acil bir işi çıkmıştır. mesajını açmıştır ama cevap vermeyi unutmuştur canımÇok teşekkür ederim canım, iyiyim yaa.
Cevap vermedi, çok şaşkınım.
Ya işi vardı görmedi, ya da çok önemsemedi.
Normalde hemen döner mesajıma.
.
Çok geçmiş olsun kuzum.kızlar günaydın. Oğlum rahatsız dün hep hastanedeydik. Kulaklarında orta kulak iltihabı kaynaklı işitme kaybı var. Kulaktan ve geniz etinden ameliyat olacaktı. dün kontrolde bir de fıtık çıktıultrasona yarın girecek ama elle muayenede tespit etti.
2 ameliyatı birlikte yapacak 2 dr. Ama narkoz falan çok korkuyorum. Zaten birsürü alerjisi var. anestezi de alerji yaparsa diye çok korkuyorum. Şuan öksürüğü olduğu için dr biraz erteleyelim dedi. İyileşince yapılacak hemen. Dua edin olur mu bize
Dünden beri çok stres oldum sabahtan beri de karnım ağrıyor. Strestendir sanırım![]()
kızlar günaydın. Oğlum rahatsız dün hep hastanedeydik. Kulaklarında orta kulak iltihabı kaynaklı işitme kaybı var. Kulaktan ve geniz etinden ameliyat olacaktı. dün kontrolde bir de fıtık çıktıultrasona yarın girecek ama elle muayenede tespit etti.
kızlar günaydın. Oğlum rahatsız dün hep hastanedeydik. Kulaklarında orta kulak iltihabı kaynaklı işitme kaybı var. Kulaktan ve geniz etinden ameliyat olacaktı. dün kontrolde bir de fıtık çıktıultrasona yarın girecek ama elle muayenede tespit etti.
Kızlar günaydın. Bugün karantinamın son günü hocaya mesaj attım 2li tarama testi için kontrole gittiğimde 13+3 olacağı için zamanı geçti dedi ama sen gel bir plan yapabiliriz. Ne yapabilir ki acaba gelde cumayı bekleusg acaba yeterli olur mu
![]()
14'e kadar yapmıyorlar mı yaa![]()
Sağol canım. İnşallah oğlum da kolaylıkla toparlar. Fıtık ameliyatını açık yapıyorlarmış o biraz korkuttu beni ama Allah büyük kolaylığını da verecek inşallahGeçmiş olsun canım, çocukların bünyesi çok güçlü Allahın izniyle sıkıntısız atlatır İnş. Yakın zamanda arkadaşımın oğluda geniz eti ameliyatı oldu birlikte kulağına sıvı birikmesinden dolayı tüp takıldı. Bir kaç günde toparlandı

Sağol canım. İnşallah oğlum da kolaylıkla toparlar. Fıtık ameliyatını açık yapıyorlarmış o biraz korkuttu beni ama Allah büyük kolaylığını da verecek inşallah
Hepiniz sağolun kızlarHepimizin evlatları sağlıkla huzurla büyüsün inşallah
![]()
Bende öyle biliyordum int de 14üne kadar yazıyorbu doktor mu okadar geciktirmek istemiyor anlamadım. 11. Haftada çağırmıştı beni 2li için
Canim çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin tez vakitte çaresiz hastalıklardan korusun evlatlarıkızlar günaydın. Oğlum rahatsız dün hep hastanedeydik. Kulaklarında orta kulak iltihabı kaynaklı işitme kaybı var. Kulaktan ve geniz etinden ameliyat olacaktı. dün kontrolde bir de fıtık çıktıultrasona yarın girecek ama elle muayenede tespit etti.
14 haftaya kadar nipt testi yapılıyor büyük olasılıkla onu söyleyebilir.Kızlar günaydın. Bugün karantinamın son günü hocaya mesaj attım 2li tarama testi için kontrole gittiğimde 13+3 olacağı için zamanı geçti dedi ama sen gel bir plan yapabiliriz. Ne yapabilir ki acaba gelde cumayı bekleusg acaba yeterli olur mu
![]()