- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- 683
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #17.421
Anladım canım, bakalım nasıl sürprizli gelecek bebişler:) mayıs haziran coşar buralarHayir canim tamamen merak ettigim icin sordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım, bakalım nasıl sürprizli gelecek bebişler:) mayıs haziran coşar buralarHayir canim tamamen merak ettigim icin sordum
Ya klimt çok severimmmmmkapı çaldı az önce kargo geldi, aldığım şeyleri düşünüyorum böyle bi şey almadım diyorumkuzenim tablo hediye almış, şunun güzelliğine bakar mısınız ağlıycam şu an
![]()
Geçmiş olsun canım ıhlamur kaynat limonlu boğazını yumuşatırKızlar günaydın. Gece saat 1:40 da uyandım. Burnum tıkalı boğazım acıyor başım ağrıyor aha dedim grip oldum. Hemen kalktım portakal yedim burnumu deniz suyu ile açtırdım boğazım için de gargara yaptım. Sabah kalktığım da daha çok döküldüm kulaklarım da çınlıyor şu an da. Sağlık ocağından randevu aldım rapor alayım diye. Şükür öksürük falan yok. Nane limon yaptım şimdi. Başka ne yapabilirim ki
Sende bugünlere Gel beraber olsunOhhh afiyet olsun![]()
Ohhh afiyet olsun bişey olmadıysa midene devamGecen benimde canim deli gibi tursu suyu icmek istedi aslnda biraz midemi bozarmiyim diye cekindim cünki felaket aciydi icmedim kaynanam ne olcak ic dedi oylelikle ictim hayatimda ilk defa tursu suyu ictim bebisimin sayesinde ü
Ne demek cnmAyyy canım sağol ya gerçekten ordan çıktı teşekkür ederim hiç bilmiyordum![]()
Gerçekten de öyle allah kimseyi hastanelere düşürmesin inşallah sağlam girip hasta çıkıyorumNe demek cnmHastanelerle haşır neşir olunca herşeyi öğreniyorsun
![]()
Kırmızı et önce normal yerdim şimdi tiksiniyorum kokusu gelince midem bulanıyor başka bişey yok galibakızlar önceden sevdiği yemeklerden tiksinen ya da yemeyen oldu mu ? ben her şeyi daha çok sevmeye başladımhaşlanmış yumurtayı seviyordum şimdi hastasıyım
![]()
Rapor istedim doktordan 2 gün verebiliyorum en fazla dedi. Hadi oradan dedim içimden ama 2 gün 2 gündürDeğilsindirr yaaa benim hepsi var baş ağrısı bile var korona geldi bu zaman diye hemen koronadan çıkarıyolarr korona yokken normal diyolarr herşeye o bu diyolar zaten bu zamann bağışıklık düşüyor herkeste var bu hamilelikte birşey çıkmazz allahın izniylee bide çalışıyorsun sen kuzu hassas dönemdesin insaallah yoktur olsada korkma birşey değill
Eve geldim şimdi eşimden direk patates kızartması istedimGeçmiş olsun canım ıhlamur kaynat limonlu boğazını yumuşatır
Muhtemel doğum tarihimizde 1 gün öndesin. Kontrollere de önden gitsin abisi.Bende haftaya cuma gideceğimm bakalım![]()
AynennOhhh afiyet olsun bişey olmadıysa midene devambu bebişler daha neler yaptıracak bize bakalım
![]()
O zaman harikaaaRapor istedim doktordan 2 gün verebiliyorum en fazla dedi. Hadi oradan dedim içimden ama 2 gün 2 gündürbakarsın cuma günü de rapor patlatırım 1 gün
Eve geldim şimdi eşimden direk patates kızartması istedimyanında içerim onu da kuzu. Bütün doktorlar kadın doğumcu dahil C vitaminine yönlendirdi. Hatta yarım limonu ye dedi
ama sakın abartma tansiyonun yerinden oynamasın dedi
Aayyy o meme ucunu benimde çok ağrıdı dün ya akşam ençokta sol göğüs ucumdaAyyhhh başıma gelenlergeceden sabaha kadar göğüs ucu ağrısyla döndüm durdum dokunamıyorum bile ucu büyümüştü zâten bu sefer de süt mü hazırlıyor acaba
Uyumadan önce kurtarıcım olan bir kase yoğurt yedim acıkmiyim diye, gece lavaboya kalktım aklım mideme takıldı yine neyseki baş ucumda yedek yoğurt kesesi vardı yiyip uyuyabildimkorkumdan evde yoğurt eksik etmiyorum sütçü gelecek süt alıp yoğurt mayalarım bol bol
![]()
Ayağının altına limon sür kalın çorap giy. Günde 2 kere yap bunu. Çok geçmiş olsunKızlar günaydın. Gece saat 1:40 da uyandım. Burnum tıkalı boğazım acıyor başım ağrıyor aha dedim grip oldum. Hemen kalktım portakal yedim burnumu deniz suyu ile açtırdım boğazım için de gargara yaptım. Sabah kalktığım da daha çok döküldüm kulaklarım da çınlıyor şu an da. Sağlık ocağından randevu aldım rapor alayım diye. Şükür öksürük falan yok. Nane limon yaptım şimdi. Başka ne yapabilirim ki
Külot bez şimdiden almam aslaaaaSana da kuzum hepimiz aynı gemide yolculuk ediyoruz :)
Kuzu akşam eve geldim mi dinlenmek istiyorum ya. Hiç yerimden kalkmak istemiyorum
4 5 numaraya aban kuzu kilot şeklinde bezleri oluyor ya benim hedefim bu numaralar bitince onlara geçmek
Amin kuzum teşekkür ederim :)
Ayyyy içime su serptiniz. Telaşlanmıştım bende. Yani doğru köpükleniyoruz ediyoruz sonuçta
Ay bakalım göreceğiz![]()
Benden bi tane dahaBen herşeyinibaldim desemhem kıza hem erkeğe gidece şekilde bı hastane çıkışı kaldı isimli oda cinsiyt belki olunca yaptircam insallh bizimkiler kızıyor ama nerde indirim görsem dayanamıyorum
bezleri ıslak mendilleri bile koliyle aldimm Kasım indirimleri beni batırdı
![]()
Benimde yeğenimden var hep yatak park beşik hamak falanGünaydın kizlar
Kızımın park yataği, bebek arabasi , ana kucağı gibi şeyleri duruyor çok şükür ki. Onlar da olmasa ne yapardım şu an bilemiyorum. İlk alacaklara Allah yardımcı olsun![]()
Anin cnm inşallah..Gerçekten de öyle allah kimseyi hastanelere düşürmesin inşallah sağlam girip hasta çıkıyorum![]()
Benimde çıktı. Hele yemek yeyinceGöbeği belli olan varmı kizlar benim çok çıktı sürekli gazım var evde pimi çekilmiş bomba gibi geziyorumdaha üç ay olmadık tam ama 5 ay gibi şiş
geriliyor karnim