• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar günaydın. Gece saat 1:40 da uyandım. Burnum tıkalı boğazım acıyor başım ağrıyor aha dedim grip oldum. Hemen kalktım portakal yedim burnumu deniz suyu ile açtırdım boğazım için de gargara yaptım. Sabah kalktığım da daha çok döküldüm kulaklarım da çınlıyor şu an da. Sağlık ocağından randevu aldım rapor alayım diye. Şükür öksürük falan yok. Nane limon yaptım şimdi. Başka ne yapabilirim ki
Geçmiş olsun canım ıhlamur kaynat limonlu boğazını yumuşatır

• Beğen
Reactions: kdv
Gecen benimde canim deli gibi tursu suyu icmek istedi aslnda biraz midemi bozarmiyim diye cekindim cünki felaket aciydi icmedim kaynanam ne olcak ic dedi oylelikle ictim hayatimda ilk defa tursu suyu ictim bebisimin sayesinde ü
Ohhh afiyet olsun bişey olmadıysa midene devam 😁😁bu bebişler daha neler yaptıracak bize bakalım 😁😁

kızlar önceden sevdiği yemeklerden tiksinen ya da yemeyen oldu mu ? ben her şeyi daha çok sevmeye başladım :KK70: haşlanmış yumurtayı seviyordum şimdi hastasıyım :KK70:
Kırmızı et önce normal yerdim şimdi tiksiniyorum kokusu gelince midem bulanıyor başka bişey yok galiba

Değilsindirr yaaa benim hepsi var baş ağrısı bile var korona geldi bu zaman diye hemen koronadan çıkarıyolarr korona yokken normal diyolarr herşeye o bu diyolar zaten bu zamann bağışıklık düşüyor herkeste var bu hamilelikte birşey çıkmazz allahın izniylee bide çalışıyorsun sen kuzu hassas dönemdesin insaallah yoktur olsada korkma birşey değill
Rapor istedim doktordan 2 gün verebiliyorum en fazla dedi. Hadi oradan dedim içimden ama 2 gün 2 gündür 😂 bakarsın cuma günü de rapor patlatırım 1 gün 😂
Geçmiş olsun canım ıhlamur kaynat limonlu boğazını yumuşatır
Eve geldim şimdi eşimden direk patates kızartması istedim 🤤 yanında içerim onu da kuzu. Bütün doktorlar kadın doğumcu dahil C vitaminine yönlendirdi. Hatta yarım limonu ye dedi 😂 ama sakın abartma tansiyonun yerinden oynamasın dedi

Ayyhhh başıma gelenler :KK64: geceden sabaha kadar göğüs ucu ağrısyla döndüm durdum dokunamıyorum bile ucu büyümüştü zâten bu sefer de süt mü hazırlıyor acaba :KK35::KK70:

Uyumadan önce kurtarıcım olan bir kase yoğurt yedim acıkmiyim diye, gece lavaboya kalktım aklım mideme takıldı yine neyseki baş ucumda yedek yoğurt kesesi vardı yiyip uyuyabildim 😂😂 korkumdan evde yoğurt eksik etmiyorum sütçü gelecek süt alıp yoğurt mayalarım bol bol :kk77:

Rapor istedim doktordan 2 gün verebiliyorum en fazla dedi. Hadi oradan dedim içimden ama 2 gün 2 gündür 😂 bakarsın cuma günü de rapor patlatırım 1 gün 😂

Eve geldim şimdi eşimden direk patates kızartması istedim 🤤 yanında içerim onu da kuzu. Bütün doktorlar kadın doğumcu dahil C vitaminine yönlendirdi. Hatta yarım limonu ye dedi 😂 ama sakın abartma tansiyonun yerinden oynamasın dedi
O zaman harikaaa 😅

• Beğen
Reactions: kdv
Ayyhhh başıma gelenler :KK64: geceden sabaha kadar göğüs ucu ağrısyla döndüm durdum dokunamıyorum bile ucu büyümüştü zâten bu sefer de süt mü hazırlıyor acaba :KK35::KK70:

Uyumadan önce kurtarıcım olan bir kase yoğurt yedim acıkmiyim diye, gece lavaboya kalktım aklım mideme takıldı yine neyseki baş ucumda yedek yoğurt kesesi vardı yiyip uyuyabildim 😂😂 korkumdan evde yoğurt eksik etmiyorum sütçü gelecek süt alıp yoğurt mayalarım bol bol :kk77:
Aayyy o meme ucunu benimde çok ağrıdı dün ya akşam ençokta sol göğüs ucumda 🙄 çok kötü be ağrısı

Kızlar günaydın. Gece saat 1:40 da uyandım. Burnum tıkalı boğazım acıyor başım ağrıyor aha dedim grip oldum. Hemen kalktım portakal yedim burnumu deniz suyu ile açtırdım boğazım için de gargara yaptım. Sabah kalktığım da daha çok döküldüm kulaklarım da çınlıyor şu an da. Sağlık ocağından randevu aldım rapor alayım diye. Şükür öksürük falan yok. Nane limon yaptım şimdi. Başka ne yapabilirim ki
Ayağının altına limon sür kalın çorap giy. Günde 2 kere yap bunu. Çok geçmiş olsun

Sana da kuzum hepimiz aynı gemide yolculuk ediyoruz :)

Kuzu akşam eve geldim mi dinlenmek istiyorum ya. Hiç yerimden kalkmak istemiyorum 😂

4 5 numaraya aban kuzu kilot şeklinde bezleri oluyor ya benim hedefim bu numaralar bitince onlara geçmek 😂

Amin kuzum teşekkür ederim :)

Ayyyy içime su serptiniz. Telaşlanmıştım bende. Yani doğru köpükleniyoruz ediyoruz sonuçta 😂

Ay bakalım göreceğiz 😂😂
Külot bez şimdiden almam aslaaaa😂 yeğenim kiloluydu içine giremedi vallaaaa. Çocuk toplu olursa olmaz🤭😂😂

Ben herşeyinibaldim desem 🤦🏻‍♀️ hem kıza hem erkeğe gidece şekilde bı hastane çıkışı kaldı isimli oda cinsiyt belki olunca yaptircam insallh bizimkiler kızıyor ama nerde indirim görsem dayanamıyorum 😁 bezleri ıslak mendilleri bile koliyle aldimm Kasım indirimleri beni batırdı 😂
Benden bi tane daha😂 bende alıyorum hep

Günaydın kizlar🌹

Kızımın park yataği, bebek arabasi , ana kucağı gibi şeyleri duruyor çok şükür ki. Onlar da olmasa ne yapardım şu an bilemiyorum. İlk alacaklara Allah yardımcı olsun🥰
Benimde yeğenimden var hep yatak park beşik hamak falan😂 hiç kullanılmadı gibi bir şey

Back
X