• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- yaa lavanta yağı kullanabiliyo muyuz emin değilim ama ben migrenim tuttuğunda lavanta yağıyla masaj yapıyodum bayağı hafifletiyodu yeni aklıma geldi✌️

bir de sen dün akşam görmedin yeni indirim başlığımız var✌️😍 koca yürekli Zekta1 Zekta1 mız bir başlık açtı indirimler için😇 bilmeyenler de varsa böylece görmüş olur✌️

Aynen kızlar şimdiden herkes baya attı sizinde varsa bildikleriniz paylaşmanızı bekliyoruum🤩

Kizlar bugün doktora sordum bana göğüs ucu için 33. Haftadan sonra kullanmaya başlarsın dedi. Peki hocam dedim erken doğum sebebi oluyormuş dedi evet bazı gebeliklerde risk varsa olabilir olmazsa göğüs koruyucu metal kapaklar kullaniriz dedi. Onun dışında krem sordum lierac ve mustela önerdi ama daha çok lierac daha iyi dedi. Onun dışında z.yag badem yag havuç yağ kullanabilirsin badem yağı tüy yapabilir ama dedi. Bulantilarin bitti artık rahatsız dimi dedi evet dedim 32. Haftaya kadar artık rahatsın enerjin artacak saçların tırnakların cildin parlayacak östrojen hormonundan ötürü dedi. Aklıma gelirse daha yazarım söylediklerini..💕💕

Oh oh, ne güzel haberler bunlar. 🥰
Bundan sonra güzelleşeceğiz yani? 😉

Şimdiden gümüş kapak mı alsak? 🙈

.

Bilmiyorum ama canim bizimburda yaptiriyorlar gorumcemin ilk cocugu ikiz ve sonrasinda normal dogum yapti iki kere gerci bizim burda secme hakkimiz olmuyo sartlar normal mümkunse mecburen normal yapiyorum
Anatomik nedenden dolayi normal doğum olmasi cok zor çati dar ilk kizimdada suni sanciyla denedik ama çocuğun kalp atişlari yavasladi aniden genel anesteziyle alindi.Normal doğum en guzeli ama herseyin hayirlisi önemli olan bebişlerimize sağliklo kavuşmamiz

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- yaa lavanta yağı kullanabiliyo muyuz emin değilim ama ben migrenim tuttuğunda lavanta yağıyla masaj yapıyodum bayağı hafifletiyodu yeni aklıma geldi✌️

bir de sen dün akşam görmedin yeni indirim başlığımız var✌️😍 koca yürekli Zekta1 Zekta1 mız bir başlık açtı indirimler için😇 bilmeyenler de varsa böylece görmüş olur✌️

Onu hiç denemedim canım, lavanta suyu almıştım. Okulda çocuklarda bit salgını olunca korkumdan kafama sıkıp gidiyordum. 🙈

Sayfayı gördüm, görmem mi? 😉
Tek tek tüm mesajları okudum. 🤗

Vaktim olmadı oraya bakmaya, bakıcam ama. 🥰

.

Onu hiç denemedim canım, lavanta suyu almıştım. Okulda çocuklarda bit salgını olunca korkumdan kafama sıkıp gidiyordum. 🙈

Sayfayı gördüm, görmem mi? 😉
Tek tek tüm mesajları okudum. 🤗

Vaktim olmadı oraya bakmaya, bakıcam ama. 🥰

.

bak ben de bunu bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu✌️😇 bebeler büyüyecek okula gidecek ileride🎈

Canım belli bir süresi var, 2.trimesterde olması gerekiyor.
3.trimesterde hele hiç önermiyorlar.

Sağlık ocağı da zaten 20 ve 24’te yapıcaz dedi.

Covid aşım 20’ye denk geliyo.
24-28 kalıyo tetanoza.

Onun için düşünme aşamasındayım.

.
Ben bi baktım da 3 aylık dönemden sonra istediğiniz zaman yapılabiliyor diye anladım. Öyleyse sıkıntı tabi

Cano acaba gebeliğini çok düşünüyor da olabilir misin? Gece yatarken çok fazla düşünme o da bilinçaltına etki ediyor olabilir ben bir defa bir rüya gördüm. 🤦 Ondan beridir gece hayal kurmuyorum. Elim karnımda salavatla uyuyorum kuzum. Zaten normal şu an değişik rüyalar görmemiz. Bu arada çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsın kuzum ya 😟🤲. Keşke kusmanın önüne geçecek bir yöntem bilsek. Ama bence senin kusmana migrenin de sebep oluyor olabilir.

Evet canım olabilir.
Ama yatarken düşünmüyorum.
Tamamen bilinçaltı bence.

Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için.
Normalde hep midem bulanıyo ama sadece başım ağrıdığında çıkarıyorum.
Tamamen migrenle alakalı bir durum, hamilelikten önce de bazı ataklarda olurdu.
Hamilelik bulantısı migrenle karışınca daha kötü yaptı.

.

Kızlar sonucum çok şükür negatif çıktı. Negatif çıktığını görünce yattım uyudum. 2 3 saat sonra uyandım ne tat var ne koku gitmiş birden. Sonuç mu yanlış acaba. Yoksa hastayım diye mi böyle anlamadım
Negatifse negatiftirr sana diyorumkii gripten oluyor iştee tad gider koku giderr benim öyle oldu iyileştimm yerine geldiii 🥰

Kızlar sonucum çok şükür negatif çıktı. Negatif çıktığını görünce yattım uyudum. 2 3 saat sonra uyandım ne tat var ne koku gitmiş birden. Sonuç mu yanlış acaba. Yoksa hastayım diye mi böyle anlamadım
Sonuçlara asla güvenim yok da. Tat koku 4-5.günde gidiyor ama genellikle. Süper grip de öyle oluyormuş belki öyle bir durumdur.

Hiç mi yok sıfır mı? Burnun açık ama almıyor musun?

• Beğen
Reactions: kdv
Bu arada 4 hafta sonra çağırdı ondan bir hafta sonrada detaylı ultrason yaparız dedi. Detaylı ultrason içinde Mehmet uludogan adında bir doktor varmış. O geliyormuş hastaneye sanırsam hastanede bakılacak. 🤔

Benim dediğim doktor işte, Fenerbahçe’de.
Fetus Prenatal Tanı diye bir klinikte çalışıyo.
Kardeşim 3 gebeliğinde de ona gitti.

Ama arkadaşlar Recep Has’tan bahsedince aklım ona kaydı biraz. 😉

Hangi hastane seninkisi canım?

.

Back
X