- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #18.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzumm benimm burasıda olmasaydı kime ne sorucaktıkk
Zaten xiaomiyi bi şeye bağlıyorsun telefon tablet gibi. Benim tablet olduğu için mantıklı. Ama sen telefona bağlarsan tabi girip bakacaksın. Ya da telefonla konuşurken takip edemeyeceksinKızlar dünden beri kamera telsiz bakıyorum da. Sizin attığınız var ya onda ses olayı uygulama açıkken oluyormuş. Kullanışsız değil miuygulama sürekli nasıl açık olacak ben telsiz gibi sanıyordum. Satıcıya sorulan sorularda gördüm telsiz gibi kullanılıyor ama uygulama açıkken demiş satıcı. Acaba o mu yanlış biliyor??
Kız karnını çekip ne bebisin yerini daraltiyorsun sal gitsin
Ben yaptırmıştım canım. Serenity İzmir kliniği 10 günde felan sonuç glmisti. Yalnız kız diye neden üzgün işareti koydun ona anlam veremedim. Erkek mi istiyordun?
Kuzum benimde kanadı sıkıntı yok devamke
Ayyyh abla tüp bebek süreci zaten zor bir süreç bir de baştan sar çok zor olmuştur. Ablam tam 30 kilo aldı. Vurduğu iğnelerin yeri mor mor olmuştu.
Rabbim kolaylık versin hemen atlatalim su zamanları
.
Offf bu arada bende bulantı yaşayıp istifra edenler kulübüne katıldım. Umarım devam etmez.
He ben telefona bağlıyoruz hareket ve ses algıladığında bildirim geliyor sanıyordum kafamda öyle kurmuşumZaten xiaomiyi bi şeye bağlıyorsun telefon tablet gibi. Benim tablet olduğu için mantıklı. Ama sen telefona bağlarsan tabi girip bakacaksın. Ya da telefonla konuşurken takip edemeyeceksin
BenSelam aleyküm. Hanımlar ben çok halsizim hiç enerjim yok evim aferdersiniz ne götürüyor halim yok temizlik yapmaya sizce hamilelikten mıdır tembellikten mikalkmak istiyorum ama kalkamıyorum sanki elim kolum tutmuyor hep uzanmak istiyorum benim gibi olan varmı
BenSabah yataktan zorla söküp alıyorlar beni sanki
Yani ben hamilelikten önce de tembeldim ama yine de yapıyordum temizlik şimdi hiç yapamıyorum bi kere baştan sona temizlik yapmıştım ertesi gün lekelenme oldu doktor hiçbir şey yapma dedi o gün bugündür dokunmuyorum. Eşim günaşırı süpürüyor o kadar.
Olacak böyle şeyler napalım boşver senden önemli mi
Ben yoğurt yedim mi ya da ayran içtim mi direkt kusuyorum. kalsiyumu bir tek peynirden alabiliyorum.Geçmiş olsun bi güldüm bi üzüldümkan kustum dediğine, her zaman diyorum hazır şeylerden uzak durun mideye etkisi var gerçekten böyle sık sık acıktın mı yoğurt ye aslında midemiz yanıyor biz aciz sanıyoruz
Yanlız olmadığıma sevindim ben tembellestimBenSabah yataktan zorla söküp alıyorlar beni sanki
Yani ben hamilelikten önce de tembeldim ama yine de yapıyordum temizlik şimdi hiç yapamıyorum bi kere baştan sona temizlik yapmıştım ertesi gün lekelenme oldu doktor hiçbir şey yapma dedi o gün bugündür dokunmuyorum. Eşim günaşırı süpürüyor o kadar.
Olacak böyle şeyler napalım boşver senden önemli mi
Geçen burda konuştuk bu konuyuYanlız olmadığıma sevindim ben tembellestimdiyordum tabiki benden önemli değil ama gerçekten ev kirli olunca bana negatif bir enerji veriyor herşey gözüme batıyor çok rahatsız oluyorum
Bende ilk başlarda öyleydim. Düzelmişti ta ki düne kadar. Yine başladı gibiSelam aleyküm. Hanımlar ben çok halsizim hiç enerjim yok evim aferdersiniz ne götürüyor halim yok temizlik yapmaya sizce hamilelikten mıdır tembellikten mikalkmak istiyorum ama kalkamıyorum sanki elim kolum tutmuyor hep uzanmak istiyorum benim gibi olan varmı
Bildirim gelme konusunu bilmiyorumHe ben telefona bağlıyoruz hareket ve ses algıladığında bildirim geliyor sanıyordum kafamda öyle kurmuşumbenim için mantıklı değil o zaman ben telsiz buluyum.
Önerecek var mı telsiz? E bebekte 270 liraya var acaba iş görmez mi![]()
ayy bu kadar hareketli bebeyi dışarı çıkınca nasıl zapt ederiz canımWatch this reel by pregnantlifestyle_ on Instagram
Ayyy kizlar en çok görmeyi diledigim gorsel bunlar olabilir![]()
Ay benimki de buna benzerdi en son gittiğimde şok olmuştumWatch this reel by pregnantlifestyle_ on Instagram
Doğrudur çok sık giremiyorum kaçırmışım yardımcı düşünmüyorum çünkü fiyatlar çok yüksek bide çok şükür o kadar kotu değilim biraz tembellikte var bir sirkelenebilsem herşeyi yaparım kızımda hamileyken son aylarda çağırmıştim yaptığı hiç bişey içime sinmiyordu bezi elinden alıp kendim yapasım geliyorduGeçen burda konuştuk bu konuyuhaftasonu bir sinir krizi geçirdim temizlik yapamıyorum diye. Eşim eve yardımcı da aldırmıyor güvenmediği için. Alabiliyorsan o seçenek de iyi olabilir
sonra burda kızlar da aynı şeyi diyince tamam dedim normal
![]()
Bendede bu aralar başladı bugün kahvaltıdan sonra biraz uzaniyim sonra kalkar balkondan girip mutfak dolapları ordan banyoya girer heryeri pırıl pırıl yapmayı hayal ediyordum ha kalktım ha kalkcam derken bu saat oldu anca kalkıp abdest aldım şimdi yemek yapcamBende ilk başlarda öyleydim. Düzelmişti ta ki düne kadar. Yine başladı gibi
Watch this reel by pregnantlifestyle_ on Instagram