• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kent meydanını geçiyorsun kuzu. bursa büyükşehir belediye binası karşısı. Özel Hayat hastanesi diye yazınca gösterir google aslında. doktorum 24 aralıkta hastaneden ayrılcak kendisine yer açıcak FSM taraflarına taşıncak benim işime gelicek çünkü şu an da bulunduğu hastane bana çok uzak kalıyor Nilüferdeyim ben
Benim cuma devlette randevum var göremezsem giderim canıma tak etti 😂 fsm gelse sana daha yakın olur çok az mesafen oluyor bende özel anadolu hastanesi'ne gidiyorum 🙆‍♀️

O kadar haklısın ki ben dün gördüm 5 hafta sonra dedi bir sonraki randevuya🙈 benimki şey teselli sadece
Ay yok artık 5 hafta mı 😐 bence ek olarak başka yerler bize şart oldu kendi Dr dan sonra devlete al randevu ultrason da görürken teselli oluruz diğer randevu gelene kadar az zaman kalır 😂

ben hamile olduğumu anadolu hastanesinde öğrendimmmmmmm :) :) :)
Yaaa 🥰🥰 murat kadıoğluna gidiyorum inanır mısın adam muaneye başlarken bile besmele çekiyor muane bitiyor ayetler okuyor maşallah niyetine güleryüzü ton ton misss inşallah bebişlerim onun elinde doğar :KK68:

Yaaa 🥰🥰 murat kadıoğluna gidiyorum inanır mısın adam muaneye başlarken bile besmele çekiyor muane bitiyor ayetler okuyor maşallah niyetine güleryüzü ton ton misss inşallah bebişlerim onun elinde doğar :KK68:
ay ne güzelll maşallah
Şehir hastanesi bana çok uzak yüksek ihtisas hastanesi bana çok yakın oraya gidicem canım eski adıyla şevket yılmaz hastanesi
hmmm anladım canım. daha önce şehir hastanesinde yaşar can gittim. ama hamile değildim gittiğimde. hamile kalmak istiyordum rutin kontrol yaptırayım diye gitmiştim. malum özellerde çok pahalı testler falan. smear hpv testi falan da yaptırmıştım. aklın da olsun Yaşar Can da çok iyi bir doktor. onunda tek sıkıntısı çok sıra var adamın kapısında araştırarak gitmiştim ben de.

Abla benimkiler bunun içine mümkün değil girmez 🙈🤣🤣 iki kavunu yanyana koymuş gibi durur yine arası sıkışır. Ama sporcu sütyeni olabilir belki. Teşekkür ederim 🥰
Sporcu sütyeni ben hamilelikten önce under armour kullanıyordum yürüyüş için olan en hafifi o bile sıkıştırıyor göğüsleri, spor esnasında sallanıp sarkmasın olarak tasarlandığı için yine de sıkıyor biraz. Rahatlık istersen tavsiye etmiyorum. Diğer markaları bilmiyorum. Denemeden almamakta fayda var😊
benim de acayip büyüdü büyük sütyen aldım biraz rahatladım.
Çok bunaldıysan takma😅😅rahatsız olursan da uçları için bant takarsın bol giyersin rahatından önemli değil sonuçta.
Şu sütyen işi toptan kalksa da biz de rahat bi nefes alsak

Kızlar ya benim bir derdim var. Benim göğüsler normalde büyüktü şimdi iyice büyüdü yeni sütyen aldım ama bu defa da telsiz olduğu için arası çok kaşınıyor kaşı kası yara ettim napacagim arasına bez Mez koydum ama çare olmadı.
Nemlendir mutlaka sürekli kaşınır yoksa

Kızlar günaydın yaklaşık 3-4 gündür diş ağrısı eşimin görevi migren derken çok gergin günler yaşadım. Sabah bir kalktım göğüslerim sönmüş çok olmamakla birlikte dokunabiliyorum falan normalde dokunamiyordum bile.
Doktora cumartesi randevu aldım 1 aylık rutin kontrol için ama kasık ağrım da oluyor korkuyorum çocuğuma bir şey mi oldu acaba diye çok tedirginim 😢😟
Korkma. Benim göğüsler de hassasiyet vardı gitti. Hiç dolgunlașmadı bile

Alttakinin rengiyle aşk yaşıyorum. Bayıldım. Şablon at da biz de örelim kız😍😍😍

Günaydın balkız. Hiç merak etme bebiş şu an büyümekle meşgul💞💞💞her şey yolunda. Stresi bir kenara bırakıp onu okşa konuş hissedecektir❤️❤️❤️❤️ Benim göğüs hassasiyetim de bitti bu arada. Sorun yok merak etme🙏🏻🙏🏻
Atarım tabi 🥰

hahahaha ayyyy burayı düşünemiyorum cidden bennnn. ben sürekli panik halde olurum kesin ahsdfkjal

bu modellere ben de bayılıyorum hiç giymedim ama görüntüsü çok hoş duruyor. bim'e bile geliyordu görüyorum ara ara.
benim de göğüslerimin çok büyüdü maşallahı var ahalaskld sütyenlerimin yanlarından taşıyor artık.
kendime yeni bir sütyen alma vakti geldi. ben de bu modeli alacağım sanırım.

kuzuum hiç korkma benim de sabah kalktığım da birden göğüs hassasiyetim bitmişti.
bebişin içeride büyümeye devam ediyor. ama artık sen de kendini strese sokucak şeyler yapma
Yani sonuçta yaşamadık tecrübesiziz napalım 😂

• Komik
Reactions: kdv
Kızlar günaydın, ben bebişlerimi çok özledim görmeye karar verdim. Az önce randevu aldım ama sonradan aklıma geldi kürtaj olduğum hastaneydi şu an psikolojik olarak geri çekildim sanki yine kötü söyler düşüncesine girdim :KK61:
Yaaaa saçmalama unut lütfen. Bebiklerini gör gell🤗

Ya espri olsun diye mercedesin bebek arabasını gösterdim birkaç hafta önce. 13 bindi. Ciddiye aldı adam. Bu kadar pahalıysa kesin iyidir diye tutturdu.😂
Bende 21 bin liralık mercedesin arabasını gösterdim kendimi gidiyormuş dedi😂😂😂😂

Ya espri olsun diye mercedesin bebek arabasını gösterdim birkaç hafta önce. 13 bindi. Ciddiye aldı adam. Bu kadar pahalıysa kesin iyidir diye tutturdu.😂
Benim eşim galerici instagramda görmüş ondan alcam diyip duruyor zor vazgeçirdim ben o arabalardan benden gizli inş almaz 🤣🤣🤣

Back
X