• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaa, geçenki LCW siparişime bi tane hamile elbisesi ekledim. 🙈
Güya hamile elbisesi, 54 kiloyum ve L aldım.
Anca şimdi oluyo. 😂
3-4 ay sonra hayatta olmaz yani. 😂
Elbisenin modelini beğendiğim için aldım aslında. 😉

3DA2C89C-E65F-42B1-90BA-831191742B1C.webp

Hanımlar merhaba, bu hamilelikte portakal suyu içmemek mi gerekiyor? Etrafımdakiler düşük tehlikesinden bahsediyor şok oldum açıkçası.

Sende benim gibi Cano 🥰🥰 bende çok bişey almicam zaten bizde kız bebek bolluğu var şimdilik onlardan gelenlerle idare ederim. Bır hastane çıkışı alsam bir kaç da battaniye yeterli onu da son aylarda hallederim diye düşünüyorum 😅.

Benim kız kardeşimin 1,5 ay önce 3.kızı oldu.
Yavrucak hep ablalarının kıyafetlerini giyiniyo. 😂
Yani bir kızım olursa ondan kalan bir şey olur mu bilemiyorum. 🙈
Bakacağız. 😉

.

Çok teşekkür ederim canim. Allah razı olsun. Ben 12. Haftaydi öğrendiğimde. ☺️

Canim öncellikle Rabbim acil şifalar versin bebisine ve sana. ikiz gebelik miydi? Aynı şey benim de başıma geldi birkaç damla kırmızı kan geldi daha sonra çamur renginde bir akıntı oldu. afedersin çise gitmeye korkar olmustum . Çok şükür progestan kullandım on gün içinde bitti. Doktor takiplerini aksatma çok da hareket etme hatta sadece tuvalate kalk yani .
Öyle yapıyorum canım hiç kalkmıyorum çok korkuyorum aklım çıkmış bisey yapamıyorum

Kızlar bebişlere bir şeyler almaya başladınız mı?
Kendinize çatlak kremi vs neler alıyorsunuz memnun olduklarımızı paylaşalım. :)
Bebek arabası bakıyorum, kıyafet bakıyorum sonra hop erken diye duruyorum cesarer alayım 😁😁
Ben 6-7 ayı doldurmadan almayi düşünmüyorum alırsam da abartmadan alicam paran varsa herşey bir günde bile hall oluyor 🤭

Hanımlar merhaba, bu hamilelikte portakal suyu içmemek mi gerekiyor? Etrafımdakiler düşük tehlikesinden bahsediyor şok oldum açıkçası.

Onu hiç duymadım canım ama meyve ve sebzelerin suyu yerine posalı tüketmek öneriliyor.

Hem lif açısından, hem de o şekilde 1’den fazla meyve sıkmak gerekiyor.
Öyle olunca da glikoz yükselmiş oluyo maalesef.

.

Aaa, geçenki LCW siparişime bi tane hamile elbisesi ekledim. 🙈
Güya hamile elbisesi, 54 kiloyum ve L aldım.
Anca şimdi oluyo. 😂
3-4 ay sonra hayatta olmaz yani. 😂
Elbisenin modelini beğendiğim için aldım aslında. 😉

Eki Görüntüle 2963232
ayyy bu çok güzelmiş linkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ayyy bu çok güzelmiş linkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Hemen. 🤗

.

• Muhteşem
Reactions: kdv
Kızçelerr sizin göbüşler çıktı mı yaa ben hamilelikten önceki kilomdan bile 4 kilo düştüm hamilelik kıyafetleri giymeme galiba daha 2 ay falan var😅

Ben de 2 kilo verdim canım.
Ama göbüş var biraz. 🙈
Kesinlikle bebek değil, ayva göbeği işte. 😉

Hamilelikten önce 2 öğün yiyordum, bir de düzenli yürüyüş yapıyordum.

Şimdi 2 ana öğün, sayamadığım kadar ara öğün yiyorum ve başucumda kuruyemişlerle yaşıyorum. 🙈

.

Back
X