• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim vardı canım. 12+6 ama 13+6 uyumluymuş. Ama net değil dedi. Bir kabarıklık var ama bu kız bebeklerde de oluyor kayboluyor dedi.buna ne erkek ne kız gibi diyemem dedi. Haftaya cts tekrar bakacak.😊 ama kız gibi hissediyorum ben bakalım. El salladı bize ultrasonda🥰♥♥

senin minnoş da el sallamış 😍 artık hepsi show seviyo🧡

Amin canım ağzın bal yesin😄🥰 allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla💕💕

♥ inşallah canım. Ense burun normal olunca içim rahatladı zaten artık stressiz beklerim🥰

Amin canım🙏🏻 hepimizinki inşallah sağlıkla huzurla vakti zamanında gelsin🙏🏻🥰

yürü bee işte böyle 😄 pabuç bırakmayın bıkbıkçılara😄 baştan çizgiyi koyunca kimse karışmıyor çok rahat oluyor. Lohusalığın size verdiği güçle kafanıza göre takılın✌🏼😄
Oohhh benimdee şu 13 aralık gelsede gitsem yaaa artıkk beklemektende geçmek bitmiyor 😔

Al benden bir tane daha. 😂
Bi muhabbeti kaçıracam diye didik didik okuyorum. 🙈

Ben de yumurtadan soğudum, balık bir iki kere yedim.
Aslında benim bir günüm bir günümü tutmuyo sanırım.
Mesela bugün sabah da öğlen de bulandı midem ama aşırı değildi.
Bakalım akşama ne olur? 😉

.
Umarım yiyebilirsin güzel güzel😍😍😍

Canım kaç gün oldu senin kan vereli pazartesi miydi?

Valla görüşme desek de pek mümkün olmuyor canım bu. Tavrını belli et mesafeni koru eşine de olanları aktar en iyi kararı verecek ikinizsiniz.

Bazen bende atlıyorum valla 🤣 özellikle 10 sayfa eklemisse son yazdığımin üzerine 😅😅. Ama genelde okuyorum☺️☺️.
sweetgirlcandy sweetgirlcandy tabloya beni de kız olarak yazabilirsin💕💕
Ekleyim canım bugün 🤗

2li test sonuçlarından anlayan var mı kızlar ?
Grafik varsa ben şöyle gördüm Google'da bende düşük çıkmış daha doktora var gitmeme ama ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-03-18-13-51-807_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-12-03-18-13-51-807_com.android.chrome.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 39
Back
X