• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Mayalara göre 20 gün anne kucağından inmemesi gerekiyormus bebeğin. Neyse bunu öğrendiğim iyi oldu. Mayaların arkasına saklanıp bu bahaneyle indirmem çocuğumu kucagimdan 🤣 kimseye de sevdirmem. Hahaha çin takvimiyle cinsiyet belirleyip erkek kıyafeti alan görümceme bilhassa bu bahaneyi sunmayı düşünüyorum🤣. Sonuç Allah'ın dediği oldu Elhamdülillah 💕😍
Ay ben çok kucağa almadan sevcem bebemi. Kuzenimin çocuğu kucağa alıştı da 1 yaşını geçti hala kucakta çok zor🙈😂😂

Grafik varsa ben şöyle gördüm Google'da bende düşük çıkmış daha doktora var gitmeme ama ekliyorum
20211203_181139.webp

Grafik olarak degilde direk sonuç e-nabizdan baktim. 14ünde gidecegim daha sonuç değerlendirmesine

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar ben hiç sağlıklı beslenemiyorum ya bir tek kahvaltıyı sağlıklı yapıyorum onun dışında hep makarna kızartma tarzı yiyorum 😔 et tavuk balık sebze sanki herşey den tiksinmiş durumdayım. Sizde durumlar nasıl
Benim kahvaltı da sağlıklı bir şey yok tost sadece😂😂

Bide aranızda tanidiginiz sling kullanan var mı ya sling çok rahatmis ama fiyatları aşırı fazla hayatta o fiyatı vermem kendim dikerim düz kumaş zaten bissuru video var, ev işi yapmada yeni doğanlarda çok iyi diyorlar öyle ise esnek pamuklu bı kumaş bulup dikicem bı cesaret kangurular çok terletiyormus, pamuklu eskiden anneler bağlardı bebeleri öyle bişey bu sling daha araştırmadayim
Canım diktiğine değmez. Ben 2. El aldım facebook ta 2. El siteleri var ordan aldım. Zaten düz kumaş tertemiz yıkalı geldi ben de yıkadım kullandım. Bu arada 2 arkadaşıma ödünç verdim kullanıp geri verdiler. Şimdi ben tekrar kullanacağım. Kumaşın esnekliği ölçüleri falan çok çok önemli bence dikme 2. El al garanti olsun💕
Sling daha çok dışarıda mı kullanılıyor yoksa evde de işe yarıyor mu?
sling heryerde kullanabilirsin canım. Bebek kilo alıp sarkmaya başlayınca kanguruya geçebilirsin. Ben nerdeyse 3 yaşına kadar giydim oğlumu farklı ürünlerle🥰 babywearing diye gruplar var oralarda çok güzel bilgiler bulabilirsin🥰

Bide aranızda tanidiginiz sling kullanan var mı ya sling çok rahatmis ama fiyatları aşırı fazla hayatta o fiyatı vermem kendim dikerim düz kumaş zaten bissuru video var, ev işi yapmada yeni doğanlarda çok iyi diyorlar öyle ise esnek pamuklu bı kumaş bulup dikicem bı cesaret kangurular çok terletiyormus, pamuklu eskiden anneler bağlardı bebeleri öyle bişey bu sling daha araştırmadayim
Sling in bu halkalı olanları var ya onları önermiyorlar kayıp açılıyormuş. Bağlananlar güzel diyorlar. Ben yaz günü kullanamam muhtemelen çok sıcak olur diye almayı düşünmüyorum 🤭

Back
X