- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #15.101
Selam ben de beşte uyandım bebişler mi uyanıyor da bizi dikiyorlar ayağa böyleUykusu bu saatlerde kaçan sürgün annelere selam olsunayy bıktım her gece her gece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam ben de beşte uyandım bebişler mi uyanıyor da bizi dikiyorlar ayağa böyleUykusu bu saatlerde kaçan sürgün annelere selam olsunayy bıktım her gece her gece
GünaydınGünaydınn..
Ben heyecandan pek uyudum sayılmaz.
Saat 10'da randevum bebeğimi çok özledim![]()
Daha erken yok muydu ☺Günaydın
Yaa ne güzel bende 12 ye almıştım ama çok pişmanım![]()
Vardı ama eşim bu hafta çok yoruldu o uyusun sonra kalkıp güzel bir kahvaltı yapıp öyle görelim bebişi diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm. Bu sefer annecik yerinde duramiyorDaha erken yok muydu ☺
Ayy kiyamamVardı ama eşim bu hafta çok yoruldu o uyusun sonra kalkıp güzel bir kahvaltı yapıp öyle görelim bebişi diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm. Bu sefer annecik yerinde duramiyor![]()
Ayy kız olurlarsa adaş olacak bizimkiler, biz de kız olursa umay istiyoruz.Bana da 11. Haftada hem Ertan Hoca hem devletteki dr. Kız gibi dedi. Umay diye sesleniyoruz çocuğa. Erkek çıkarsa psikolojisi bozulacak yavrumun. 16. Haftaya kadar isimle seslenmeyelim biz yine de.![]()
Benim durumuma benzettim seninkini. Doktor gebelik alerjisi dedi bana. Geçen hafta daha yoğundu şu an ara ara geliyor şükür. Hap ve krem verdi ama son çare kullanırım diye şu an kullanmıyorum. Bepanthol sensiderm hafifletiyor onu kullanıyorum.Özge abla bilmiyorum ya boynum göğüsüm bacaklarim kaşınıp duruyorama kaşınan bölgelerde hep döküntü var yani.acaba ilaçlar la ilgisi olabilir mi?
![]()
Ayy kiyamamolsun ya çok zaman farkı yok
Çikolatan hazır mı![]()
Aa erkek olursa bizim de Göktürk olacakAyy kız olurlarsa adaş olacak bizimkiler, biz de kız olursa umay istiyoruz.
Erkeğe de hazirlikliyim, Göktürk❤
Siz de bir erkek ismi bulun yine de nolur nolmaz☺
Sağlıkla gelsinler inşallah![]()
Aaa erkek olurlarsa da buradan adaş olacaklar hadi bakalim:))Aa erkek olursa bizim de Göktürk olacakkız olursa da Gökçe insallah
![]()
![]()
Konny Baby, Instagram: "💙100% Air-Mesh, the only babywearing solution for your Summer💙 ☑ 85% UV-Cut ☑ 99.9& Antibacterial ☑ Cooling fabric ☑ 160g ultra-lightweight ☑ Quick sweat absorption and drying ☑ Breathable fabric For you and your little
229 likes, 10 comments - konny.baby, August 9, 2021: "💙100% Air-Mesh, the only babywearing solution for your Summer💙 ☑ 85% UV-Cut ☑ 99.9& Antibacterial ☑ Cooling fabric ☑ 160g ultra-lightweight ☑ Quick sweat absorption and drying ☑ Breathable fabric For you and your little one, Konny...www.instagram.com
Yaz için şöyle bir şey var terletmeyen. T shirt gibi direkt giyiliyor bunu çok beğendim. Bağlamalı değil hem tek kat çok kullanışlı geldi bana. Omuza yük meselesini zihnimde halledebilirsem bu güzel benim için.
Oglumu 56 kiloyla dogurdum. Hamile kaldigimda 56 idim dün aksam tartildim hala 56yimBu gidişle alamiycam daha kilo
![]()
Ya kızlar benim kaşıntıyla başım dertteheryerimde döküntüler oluştu. Pişik mi desem isilik mi desem bilemedim
![]()
Kız ben 29 Eylül de açtım o nasıl 17 oldu
Diğer konuyla birleşti ya açılış tarihi o mu oldu ki![]()
1000 tane okuyabilirim canım.Kızlar müsait olan yardım edebilir mi?
Minik bebek için 70.000 Ya Şafi
1000 daha aldim kalan 48.000 1000 okundu KALAN 47.000www.kadinlarkulubu.com
Bende Bepanthol kullanıyorum canım çok sağol. Doktora danışayım umarım bebişimi görünce unutmamBenim durumuma benzettim seninkini. Doktor gebelik alerjisi dedi bana. Geçen hafta daha yoğundu şu an ara ara geliyor şükür. Hap ve krem verdi ama son çare kullanırım diye şu an kullanmıyorum. Bepanthol sensiderm hafifletiyor onu kullanıyorum.
Kolestaz ihtimalini ortadan kaldırmak için de testler verdim. Çok şükür sorun yok. Seninki de bana benzer basit bir durumdur ama yine de doktoruna danış canım
Balkız 15 dk önce yemek yeterliymisÖnce kahvaltı yapicam en son çikolata ile kapanış bu sefer görmem gerekiyor artık hareketlerini
![]()
Aaa erkek olurlarsa da buradan adaş olacaklar hadi bakalim:))
Bu arada bizim grubun çenesi çok düşük, bir turlu yetişemiyorum son sayfaya günlerdir. Açıyorum 20 sayfa olmuş, oku oku oku bitirip bir şey yazamadan hooooop ertesi gün bir 20 sayfa daha
Çok şükür bugün yakaladim
Randevusu olanlara güzel haberler diliyorum
Benim de pazartesi randevum, zaman geçmiyor bir türlü . İkili test ve cinsiyet bakılacak kismetse![]()
Hmm o zaman şey yapicam yanıma alayım arabada yerim1000 tane okuyabilirim canım.
Bende Bepanthol kullanıyorum canım çok sağol. Doktora danışayım umarım bebişimi görünce unutmam
Balkız 15 dk önce yemek yeterliymiscanım
Haziran anneleri yerine geveze anneler grubu diye değiştirsek kimse ses etmez
![]()