• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cnm bütün değerlerimiz hemen hemen aynı..
Geçtiğimiz pazar bakteri 13 çıktı ilk acildeki doktor Biraz var dedi Monurol verdi..

Perşembe günü tekrar acile gittim yine aynı değerler çıktı bakteride 14 çıktı.acildeki doktor Monurol kullan geçmezse enfeksiyon dok. Git dedi.

Monurolu kullanmadım beklemeden ertesi gün enf. Dok. Gittim.Bir gün önceki değerlere bakarak Monurol kullan bu gece rahatlatsın dedi.idrar kan ve idrar kültürü istedi çıkınca konuşalım dedi.

Bugün çıkan kan sonuçlarımı tüp bebek doktoruma gönderdim. İdrarda bir sıkıntı yok dedi.halbu ki diğer doktorlar biraz var demişti ama şu da olabilir idrar kültüründe üreme olmadığı için doktorum Öyle söylemiş olabilir.

Çarşamba yine enf. Dok. Gideceğim idrar kültürü tahlilimi daha görmedi ,oda sorun yok derse daha rahat ederim..
O zaman yazarım sana 😉
Ahh kuzum çok sevinirim benim doktorum kültür istemedi ısrarla sordum şimdilik gerek yok dedi Monurol ve fitil verdi bunları kullan dedi. Yine geçmezse o zaman gel bakalım dedi çok mutlu olurum yazıp beni de aydinlatirsan 🤗🙏

ayyyy karanlık günlerdi🥶🥶 ayrana sarımsak doğrayıp içiyordum. Bi de beni yurtta zorla karantinaya almışlardı hapis yattım 10 gün korona korona hajshshh Allah düşmanıma yaşatmasın
Yaa çok kötüymüş seninki, psikoloj olarakta etkilenmissindir baya 😕
Son olsun bir an önce son bulsun bitsin artık bu illet 🙏

Yani düşük tehlikem var mı bilmiyorum kuzum ama önceden kanamam olmuştu ya. Ondan çok çekindim.
Bend ekanama geçirdim kuzumm düşük tehlikem zaten vardı hiç yapmadık doktor herşey normall güzel gidiyor artık zarar edecek birşey yok dedii ondan sonra daha buhafta denedik güzeldii :olamaz: zaten hamilelikte kadınlar hep istekli oluyormuş yaa benim başladı hepten 🙈 ama işin tugaf olduğum şeyde bebek karnımdayken şeeyy etmek ne tuğaf oldum ya 😅

Kızlar berbat bir gün geçirdim. Araba sürerken kustum kenara da çekemedim. Mahvoldum eve zor attım kendimi. Zaten ben ne zaman soranlara daha iyiyim desem akşamına sedyelik oluyorum.
Çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyi misin?
Yaa çok kötüymüş seninki, psikoloj olarakta etkilenmissindir baya 😕
Son olsun bir an önce son bulsun bitsin artık bu illet 🙏
Amin diyorum🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Jou Jou geçirdiysen korona biliyorsundur zaten aradaki farkı anlarsın dicektim🥰🥰🥰

• Beğen
Reactions: Jou
Bend ekanama geçirdim kuzumm düşük tehlikem zaten vardı hiç yapmadık doktor herşey normall güzel gidiyor artık zarar edecek birşey yok dedii ondan sonra daha buhafta denedik güzeldii :olamaz: zaten hamilelikte kadınlar hep istekli oluyormuş yaa benim başladı hepten 🙈 ama işin tugaf olduğum şeyde bebek karnımdayken şeeyy etmek ne tuğaf oldum ya 😅
Ay doktor bize bi yasakladı daha güncelleme yapmadı yasakladı bıraktı öylece😂😂😂 bu hafta sorim bari🙈

Çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyi misin?

Amin diyorum🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Jou Jou geçirdiysen korona biliyorsundur zaten aradaki farkı anlarsın dicektim🥰🥰🥰
Evett kuzumm hamile kalmadan aşı bile oldum yanii aradan çıksın demiştimm tüpe başlıycaktım oyle sürpriz oldu benim içind ebebiş 🙈

Back
X