• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
canım ilk çocuğumda alerjiden çok çeken birisi olarak kendimi çiğ kuruyemişe boğacağım. Bilgi için teşekkürler. Çiğ kuruyemiş atın üzerime:KK70: Alerji olmasın yeter ki kilo kilo yerim:KK43:

Geçmiş olsun bu arada. İyi olmana sevindim.

Rica ederim canım, ne demek. 🥰

İnşallah bu evladında alerji olmaz. 😉

.

4'lünün sonucu beni tatmin etmiyo yaa hafta ilerlemiş olduğu için çok yanıltıyo

sen ikiliyi başka bi yerde yaptırmayı denesene, en olmadı detaylı olan var ya nifty'di galiba adı onu yaptır👍 Allah Allah daha 14 olmamış ki niye yapmıyo acaba

Bakalım inş usg iyi çıkarda ona göre bi plan yaparız herhalde çok kötü bi zamanda oldu ya 😐

kızlar günaydın. Oğlum rahatsız dün hep hastanedeydik. Kulaklarında orta kulak iltihabı kaynaklı işitme kaybı var. Kulaktan ve geniz etinden ameliyat olacaktı. dün kontrolde bir de fıtık çıktı:KK43: ultrasona yarın girecek ama elle muayenede tespit etti.
2 ameliyatı birlikte yapacak 2 dr. Ama narkoz falan çok korkuyorum. Zaten birsürü alerjisi var. anestezi de alerji yaparsa diye çok korkuyorum. Şuan öksürüğü olduğu için dr biraz erteleyelim dedi. İyileşince yapılacak hemen. Dua edin olur mu bize:dua:
Dünden beri çok stres oldum sabahtan beri de karnım ağrıyor. Strestendir sanırım:KK43:

Oyyyy, kıyamam.
Kuzucuk yaa. 🥺

Çocuklar hasta olmasın, çok üzülüyorum. 🥺

.

Ay neler yapmadım ki gece pek ekle zeytinyağını eritip içtim çok iyi geldi çok şükür Bi de biri demez mi öksürük bebeği düşürür ödüm koptu ya
Saçmalamasınlarr onlarda yaa öksürmiycezmi o zamann yaniii öksürmemek bizim elimizdemii öyle birşey yok allah korusun

ay bence de ben birisine yetişemiyorum ikincisinde kafayı yiyebilirim ahfkfjlsdksf

kızlar bize doktor ilk başta yasak demişti 5. haftamda falandım. kese arkası kanama vardı. 1 hafta sonra kontrole gittiğim de kese arkası kanamam geçmişti. ama biz yine de korkup yapmamıştık. zaten gram canım istemiyordu bana da iyi bahane olmuştu. şimdiler de her şey yolunda şükür ama yine canım hiç istemiyor. 1,5 aydır falan zar zor hafta da 1 gün birlikte olabiliyorum. o da eşim kafayı yemesin artık diye hahaha :)
şu hamilelikte istekli olur kısmı bana hiç uğramadı sanırım hjsfkljsldfsf

ayy allah kolaylık versin. smmm yok mu aslında ilgilensin o

günaydın canım çok geçmiş olsun. 2 hafta kadar önce diş eti ağrısından geberiyordum. o kadar çok şişiyorlardı ki ne bir şey yiyebiliyordum ne de ağrım hafifliyordu.
direk gidip temizlettim dişlerimi tak diye geçti gözümü açabildim.
eğer diş eti şişmen devam ederse direk git canım doktora
Herkesede olmuyomuş o istek ya kimisi hiç canı istemiyomuş hamilelik boyuncaa 😁

bu haftaya kadar öyleydim sweet doktorun asistanına yazmıştım hatta su içemiyorum meyve suyu içsem olmaz mı diye, suyun yerini tutmaz demişti yine de içemedim günü 1 bardak suyla kapatıyodum o da zorla
bu hafta 3 gündür falan düzeldi dün ilk defa 6 bardak su içtim hem de hiç zorlamadan, susadığım için✌️ artık bol bol susuyorum
Ben aslında yemeklerden sonra susuyorum az da olsa içiyordum. Resmen çeşme suyu içmiş de midemi tuhaf etmiş gibi oluyor. Bulandığını yeni farkettim 😂

Kızlar hepinizin güzel bir günü olsun günaydın. Bir uyandım ki diş etim şişmiş 😟 afedersiniz akşamdan et yemeği yapmıştım arasında kalmış. herhalde o yaptı sahi kontrol ettim çürük gibi de duruyor Arasi ne yapmalıyım şimdi 🤦
Benimde her gün bir dişimin eti şişiyor kırmızı duruyor ya napcaz bilemiyorum. Çok geçmiş olsun ağrı sızı var mı?

Ay neler yapmadım ki gece pek ekle zeytinyağını eritip içtim çok iyi geldi çok şükür Bi de biri demez mi öksürük bebeği düşürür ödüm koptu ya
Ya bu insanlar bazen ne diyeceğini şaşırıyor 😅
Korkma birşey olmaz cnm o kadar kolay mı ya

sweetgirlcandy sweetgirlcandy kız trendyolda doona muadili 2700 düşmüş.

Kızlar favorimde başka şeyler de vardı çoğu düşmüş. Bir bakın derim📢🤗 dün hastane çıkışı almıştım 270₺‘di bugün 440₺ olmuş ben şok. Eskiden fiyatını bilmediklerinize bakmayın🙈🙈😂😂😂
O bence daha da düşük 2400 e alan falan var. Adama sorsak aslında 😂😂 ay şu an gaza geldim alsam diye🙈

kızlar günaydın. Oğlum rahatsız dün hep hastanedeydik. Kulaklarında orta kulak iltihabı kaynaklı işitme kaybı var. Kulaktan ve geniz etinden ameliyat olacaktı. dün kontrolde bir de fıtık çıktı:KK43: ultrasona yarın girecek ama elle muayenede tespit etti.
2 ameliyatı birlikte yapacak 2 dr. Ama narkoz falan çok korkuyorum. Zaten birsürü alerjisi var. anestezi de alerji yaparsa diye çok korkuyorum. Şuan öksürüğü olduğu için dr biraz erteleyelim dedi. İyileşince yapılacak hemen. Dua edin olur mu bize:dua:
Dünden beri çok stres oldum sabahtan beri de karnım ağrıyor. Strestendir sanırım:KK43:
Cnm çok çok geçmiş olsun.. sağlığına kavuşur biran önce inşallah🙏🏼

ay bence de ben birisine yetişemiyorum ikincisinde kafayı yiyebilirim ahfkfjlsdksf

kızlar bize doktor ilk başta yasak demişti 5. haftamda falandım. kese arkası kanama vardı. 1 hafta sonra kontrole gittiğim de kese arkası kanamam geçmişti. ama biz yine de korkup yapmamıştık. zaten gram canım istemiyordu bana da iyi bahane olmuştu. şimdiler de her şey yolunda şükür ama yine canım hiç istemiyor. 1,5 aydır falan zar zor hafta da 1 gün birlikte olabiliyorum. o da eşim kafayı yemesin artık diye hahaha :)
şu hamilelikte istekli olur kısmı bana hiç uğramadı sanırım hjsfkljsldfsf

ayy allah kolaylık versin. smmm yok mu aslında ilgilensin o

günaydın canım çok geçmiş olsun. 2 hafta kadar önce diş eti ağrısından geberiyordum. o kadar çok şişiyorlardı ki ne bir şey yiyebiliyordum ne de ağrım hafifliyordu.
direk gidip temizlettim dişlerimi tak diye geçti gözümü açabildim.
eğer diş eti şişmen devam ederse direk git canım doktora
Zaten haftada 1 öneriyorlar fazlasına gerek yok demişti bi doktor 🤭

Valla bunlar benim yapacağım işlerdi bide vi ara pek gitmiyordum ya birikti iyice🙈

Yaaa çok geçmiş olsun kuzuma

Back
X