• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ye kuzum ye. Güvendiğin bi kasaptan al ya da iyi bir marka cumhuriyet falan güzelce pişir ye. Şu bulantılarım geçsin ben de yapıcam kahvaltıya şöyle yağına bana bana yiycem🤤😀 3 kilodan fazla verdim telafi etmiş olurum🤭😅

Yarın akşamki menü belliydi, kahvaltı da belli oldu şimdi. 😂😂😂

.

Normal doğum dan sonra kaşık genislememesi için bacağı yukarı kaldırmayın diyorlar.hatta şuan da abdest alırken kızlar ayağınızı lavobaya filan kaldırmayın. Ablamın tüp bebekti 6. Ayı mi 5. Ayinda mi ne doktoru bir cm acilman var demişti. Çok korktuk erken doğar diye ama şükür sıkıntı olmadi. Siz de dikkat edin
Evet bende merdiven olsun abdest alırken dikkat ederim ayağımı kaldırmam bacağımı açmam dikkat ederim en başından

Gözünaydın canım🥰 sağlıkla kavuş bebeğine🙏🏻💕
Günlük pede niye öyle dedi açıkladı mı? Ben çok kullanmak zorunda kalıyorum. Gün içinde çamaşır değişme imkanım olmuyor malesef😔
Yok hijyenik olmuyor demisti neden anlamadım ama galiba nemli mı kalıyor anlamadım ki bende degistiremicem zamanlarda peçete koyuyorum kayiyo bazen ama daha doğal hem nemlide kalmiyo hatta peçete kullandığından beri de sanırım daha rahatım enflasyon fln olarak

Bi de ben🙋🏼‍♀️Bulantıdan Zaten kısıtlı güç bela yiyebiliyordum onda da içerik elersem aç kalırım. Dışardan söylemekte sakınca yok bence iyice pişirirlerse. Salata vs yemiyormuşsun zaten sorun yok🙃 dondurmadır bisküvidir yiyorum valla yiyebilirsem allah affetsin😂😂😂

Yok komple kapandı bende o özellik hiç salçalı soğanlı büyük yemek yapamıyorum😩🙈 geçen gün eşim yapmıştı kendine düdüklü dışarda kalmış bilmeden mutfağa girdim çok kötü oldum kustum falan yazık adam da anlamıyor kokmuyor ki diyo ama kokuyo işte Napim🤷🏼‍♀️
He valla salata hariç her şey var😂😂😂

Çay bile kokuyor resmen yaşayan var mı bunu çayı çok severdim işime de geldi canım istemiyor soğanı sarımsağı söylemeyeyim hiç 🤣
Mutfak, temiz bulaşık makinesi bile kokuyor sanki 😬
Benim arkadaşım çay hastasıydı o da tiksinmiști bende yok mesela😂 kız kendi terim bile soğan gibi kokuyor bana öğürüyorum sürekli 🤦🏼‍♀️

Ay benim iştahımın başlangıçtan beri maşallahı var. Tüm o zararlı menülerden -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- demesiyle adi etlerden istiyorum ama hep stoplayıp evde yapmaya çalışıyorum. Pide düşkünlüğüm var, haftada 2 mutlaka🤣 konuyla alakasız olacak ama ateş ölçer araştıran var mı? Ya da kullanıp memnun kalıp öneride bulunabilecek?
Takip ettiğim bi fenomen var 4 5 tane ateş ölçeri var doktorunkiyle aynı olan bu demişti. Ben henüz araştırmadım favoriledim

Canım bazen e nabıza geç düşüyor benim birkaç kere öyle oldu. Sonuç çıkmış oluyor. Hastaneyi ara bence onlar yönlendiriyor

🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️Yıkanmış çamaşırlar öyle pis kokuyo ki burnuma allah affetsin üç gündür yerleştirmedim elim gitmiyor yumuşatıcıdan mı anlamadım değiştirecem
Kız sen yakın zamanda korona falan mı geçirdin. Benim 1 sene öyle oldu parfüm deterjan yumuşatıcı berbattı. Yeni düzeldi 😂😂😂

Öteki topiğe bakıyordum ağız mendili çok lazım yazmışlar🙈🙈alalım fırsat buldukça bari🤣🤣🤣🤣 müslin örtü çok lazım çok kullanılan bişi mi 3 tane battaniye gibi örtü şeklinde yeter mi acaba
Ben direkt ağız mendili yazdım o topiğe merveden doğurunca yazmış ki tonla alın 😂😂 benim şu ana kadar 42 tane ağız mendilim oldu 🙈

Müslin ben fazla fazla alcam. Yaz bebesi ya bebek arabasının pusetin üstüne at, üstünü ört, gittiğin yerde falan kanepeye ser altına, banyo sonrası kurulamak için falan. Bi en az 5 6 tane alcam

Back
X