• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Konuyu geriden takip ediyorum ama yetiştim, hamileyken çay kahve içmeden nası durucam diye düşünüyodum şimdi çay görmek istemiyorum kahvenin tadını unuttum 🤣 ne değişik haller oluyo insana, dediğin gibi çay kokuyo tadı da başka geliyo, şekersiz içiyodum şeker atıp deniyim dedim o da tırt 🤣

ben de 5. Haftadan beri yemek yapamıyorum, ayrıca sokaktan beslenenler grubuna dahilim 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
hamburger, pide, poğaça, börek hatta kola havalarda uçuşuyo malesef, hamil değilken bu kadar kötü beslenmiyodum valla, arkadaşların dediği gibi zaten iki lokma şey yiyebiliyorum onda de sağlıklı bişey ararsam hiçbişey yiyemicem 🤷🏼‍♀️

bide şeyi merak ettim, yatarken uzanırken karnınızı gercek hareketler yapıyomusunuz, hiç karnımı germeden yaşamaya çalışıyorum ben zararlı olucakmış gibi geliyo??
Valla ben yatarken normal yatıyorum yüz üstü sağa sola zıplaya zıplaya dönüyorum gece uykumda😂😂😂

Beni kahve kokusu dışında hiçbir şey öğürtmüyor nerdeyse. (Her gün 1 lt ye yakın kahve içerdim.🙈)
Ay herkes en sevdiği şeylerden gitmiş resmen😂 arkadaşım çaydı o elendi🤭 ben soğanı severdim ama şimdi 🤢 en sevdiğim yemekler falan yok yani imkanı yok🤭 kahvede sorunum yok çok şükür

Kızlar müslinler trendyol da 15₺ Haberiniz olsun🤗

Eklentiler

• 470E35CD-FB75-4524-8575-4389084A4F70.webp
    470E35CD-FB75-4524-8575-4389084A4F70.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 52
Back
X