• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay benim iştahımın başlangıçtan beri maşallahı var. Tüm o zararlı menülerden @-C-A-N-A-N- demesiyle adi etlerden istiyorum ama hep stoplayıp evde yapmaya çalışıyorum. Pide düşkünlüğüm var, haftada 2 mutlaka🤣 konuyla alakasız olacak ama ateş ölçer araştıran var mı? Ya da kullanıp memnun kalıp öneride bulunabilecek?
Braun prt 2000 koltuk altı ateş ölçeri çok tavsiye ediyorlar cnm tam araştırmadım bende..

Aiyy bu çok ciciymiş ama🥰 almak bulaşıcı galiba ben de burda alınanlar konuşulduğundan beri gaza gelip gelip alıyorum🤣
ya evet bak bu tulumu da aldım dayanamadım artık

Onla kundak falan olmaz alta sermeye banyodan sonra kurulamaya olur.

Yok kuzu onlardan olmaz hani dedim yaz çocuğu dışarı çıkarken falan bebek arabasında üzerine örterim ama diğer 30 tl lik olandan olur
Aaa bak bu çok iyi kundak da olur 😍

Eklentiler

• 4FF9A5F8-9A13-439E-8F16-6009971D9FA4.webp
    4FF9A5F8-9A13-439E-8F16-6009971D9FA4.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar diyorum ki indirimde yakaladığım ürünler için topik açsak ama herkes sadece ürün için konuşsa o topikte burada herşeyden bahsediyoruz ama orada sadece ürünlerden link falan atalım hem haberdar oluruz ne iyi ne kötü
Olabilir aslında aç hadi🙈😂😂 sohbet olmasın ki arada kaynamasın orda linkler falan

Ay herkes en sevdiği şeylerden gitmiş resmen😂 arkadaşım çaydı o elendi🤭 ben soğanı severdim ama şimdi 🤢 en sevdiğim yemekler falan yok yani imkanı yok🤭 kahvede sorunum yok çok şükür
İyi ki tiksinmişim. Yoksa çok zorlanırdım. Kronik demir eksikliğine bağlı anemim var zaten. Kahveyi de içsem mahvolurdum.

Kızlar diyorum ki indirimde yakaladığım ürünler için topik açsak ama herkes sadece ürün için konuşsa o topikte burada herşeyden bahsediyoruz ama orada sadece ürünlerden link falan atalım hem haberdar oluruz ne iyi ne kötü

yaa ben bunu o kadar çok söyledim kii, böyle olunca paso screenshot alıp duruyorum😂

Back
X