• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ben de bu akşam bu inekli ve zürafalı takımı aldım🧡

Kızlar diyorum ki indirimde yakaladığım ürünler için topik açsak ama herkes sadece ürün için konuşsa o topikte burada herşeyden bahsediyoruz ama orada sadece ürünlerden link falan atalım hem haberdar oluruz ne iyi ne kötü
Çok iyi kzuum ama başlığı güzel bulmak lazım ki muhabbet dönmesin.

Bu arada ben bugün sizden feyz aldım kizlar dondurma yedim. Ağzımın tadı gitmiş benim ya 🤢 ben hamilelikten önce hergun yerdim zevk ala ala şimdi bir tuhaf geldi 🙄. Sizin de öyle hissettiriyor mu?

Bayıldım ya özellikle zürafaya yaaa 💕💕 almamak için zor tutuyorum

Aynen bunlar indirimde fiyat süper
Aldım ikisinden 🙈

Screenshot_2021-12-07-23-30-52-589_trendyol.com.webp
Screenshot_2021-12-07-23-30-45-632_trendyol.com.webp

yaa ben bunu o kadar çok söyledim kii, böyle olunca paso screenshot alıp duruyorum😂
Artık diğer topiğe linkler çünkü bende bilgisizim bu konularda 😁
Açtım gelin 😂
Bu arada ben bugün sizden feyz aldım kizlar dondurma yedim. Ağzımın tadı gitmiş benim ya 🤢 ben hamilelikten önce hergun yerdim zevk ala ala şimdi bir tuhaf geldi 🙄. Sizin de öyle hissettiriyor mu?
Kuzu bazen oluyo bana yani tat alamıyorum ağzımda büyüyo lokma yani ara ara oluyo işte

Kaç olmalı ya en az. Ben hiç bilmiyorum. Defter aldım bugün. Yazmaya başlayacağım artık. Her şeyini kendim alacağım diye ahdettim, elime yüzüme bulaştırmaktan da korkuyorum.
Bulaştırmazsın sen annesin😍 kundak yapılacaksa daha büyükleri olabilir. Üstüne örtmeye altına sermeye boyutu büyük olmasına gerek yok. Ben şimdi 2 tane aldım bu 75*75 olanlardan. Gelince bakarım kundak yapılmaz bunla sanırım

Aman Allahım bayıldım yaaaaa zor tutuyorum şu an kendimiiii😍

Ohh afiyet olsun yarasın 😍

Dondurma bende de öyle oldu garip bi tadı var gibi geldi çikolatanın 🙈

Bulaştırmazsın sen annesin😍 kundak yapılacaksa daha büyükleri olabilir. Üstüne örtmeye altına sermeye boyutu büyük olmasına gerek yok. Ben şimdi 2 tane aldım bu 75*75 olanlardan. Gelince bakarım kundak yapılmaz bunla sanırım
İnşallah. 20sinde randevum. Son kez cinsiyeti duyayım başlayacağım almaya. newnew newnew in cinsiyet güncellemesinden sonra tırstım biraz. Doktorumuz aynı. 😂

Back
X