- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #17.281
[Bende yarın kızımı görcem. Bakayım napıyor benim tomurcuğum
![]()
ayyy videoya almayı unutma akşamları izlersin minnoşuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[Bende yarın kızımı görcem. Bakayım napıyor benim tomurcuğum
![]()
Bende bebek arabasında banyodan sonra kanepeye altına sermek için aldım 2 tane. 2 tanede evde var böyle küçük yeter. Büyük diktircem bende teyzem torunlarına diktirdi çok iyi ve ucuza mal oldu. Bana da o yapcak bakalımYa acaba eminonune gidip bu muslin kumaştan toptan almak daha mı iyi olur ne dersiniz ? Bana boyutları çok ufak geldi ama zor tuttum kendimi almamak için![]()
Yaaaa kızın da sizi özlemiştirBende yarın kızımı görcem. Bakayım napıyor benim tomurcuğum
![]()
Ayy bu benMecburiyetten ya biraz da. Evde yemek yapamıyorum. Annem yapıyor ne istiyorsun diyor hiç bir şey diyorum. Yaptığını zorla yiyorum ağzımda büyüyor resmen
Aynen 2 lokma yeyince ağzımda büyüyor ya hiç böyle hayal etmemiştimAyy bu ben
Annem soruyor,diyorum sen ne yaparsan yap bana hepsi aynı.![]()
Off çok güzel oluyor
Tabi çocukla daha zordur bir de okul varsa x2Hayırlı geceler arkadaşlarım. Mektup gibi olacak biraz.hepinizi merak ediyorum ama 1. Çocuk ve 2. çocuk arasında çok fark var. Ilkinde insanın çok boş vakti oluyor sürekli takip ederdim ama şimdi kizim 2 ye gidiyor malum 2 yıldır şanssız yaş grubuyuz pandemiden geçen yıl okul olmadi doğru düzgün 1.sınıfı evde okudular şimdi 1 gibi ler aslinda dersler beslenme yalnız olunca işler yemek herşey bizlere kalıyor.. giriyorum ama sayfalarca birikmis oluyor okuyacak zaman yok. Hepiniz duamdasınız ufak tefek rahatsızlık herşey normal ağrı kasılma sancı artık daha rahat bir döneme girdik çoğumuz. C tesi bizimde randevumuz var bakalım insallah cinsiyetimiz belli olur sizlere haber ederim .
rollercoaster Özge abla sen napiorsun bugün çok göremedim seni.
O lokma boğazdan geçene kadar sanki ben sırât köprüsünden geçiyorumAynen 2 lokma yeyince ağzımda büyüyor ya hiç böyle hayal etmemiştim![]()
Hayırlı geceler arkadaşlarım. Mektup gibi olacak biraz.hepinizi merak ediyorum ama 1. Çocuk ve 2. çocuk arasında çok fark var. Ilkinde insanın çok boş vakti oluyor sürekli takip ederdim ama şimdi kizim 2 ye gidiyor malum 2 yıldır şanssız yaş grubuyuz pandemiden geçen yıl okul olmadi doğru düzgün 1.sınıfı evde okudular şimdi 1 gibi ler aslinda dersler beslenme yalnız olunca işler yemek herşey bizlere kalıyor.. giriyorum ama sayfalarca birikmis oluyor okuyacak zaman yok. Hepiniz duamdasınız ufak tefek rahatsızlık herşey normal ağrı kasılma sancı artık daha rahat bir döneme girdik çoğumuz. C tesi bizimde randevumuz var bakalım insallah cinsiyetimiz belli olur sizlere haber ederim .
Aynı aynıO lokma boğazdan geçene kadar sanki ben sırât köprüsünden geçiyorum![]()
Canım benim teşekkür ederizOff çok güzel oluyorgüzel kızın çok şanslı
Aynen öyle Özge abla da bir hafta geride ya bakalım ne dicekyaa ben çok yoğundum arada yazdıklarınızı okudum kaçırmadım ama gündüz çok yazamadım
sen şimdi yarın kontrole gittiğinde tam 15+0 oluyosun![]()
Inşallah canim hepimizden güzel haberler olsunayy süpercumartesi yanlış bilmiyosam Canan'ın da kontrolü var
belki de iki tontiğin daha cinsiyetini öğrenicez
![]()
Harikaa yavvv R görüyordum başka da birşey göremiyordum
ahaha ense traşımı koydum![]()
Sabahlarım çok fena ama akşamlarım düzelmeye başladı biraz.akşam dediğimde gece 10 dan sonraAynı aynıinşallah düzeliriz ya inan özgürce yemek istiyorum yoruldum bu konuda psikolojikmen
![]()