Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korkma korkmaa adamcağız 9. Haftamda kıza benziyo gibi demişti sonra kanamam olunca üni hastanesine yönlendirdi 2 kere gittim her gittiğimde doktorlar ayrıntılı bakıp kız demişti ama hayırlısı böyleymiş
Sabah klasik benim genellikle tost anneme gidersem arada menemen falan ama öyle zorla. İş yerinde simit falan. Akşam kötü gece açlıktan ölüyorum ya tek yeyim ne istiyorum diyorum kendime hiç bir şey
İyiyim kuzum yaa internetle savaşıyorum resmen kısıtlı kullanıyorum 1.5 aydır sorun var ev internetinde ek paket alıyorum sürekli idareli kullanıyorum giriyorum birikmiş okuyamadan geçiyorum çoğunu kaçırıyorum sen nasılsın canım geçtimi grip
İyiyim kuzum yaa internetle savaşıyorum resmen kısıtlı kullanıyorum 1.5 aydır sorun var ev internetinde ek paket alıyorum sürekli idareli kullanıyorum giriyorum birikmiş okuyamadan geçiyorum çoğunu kaçırıyorum sen nasılsın canım geçtimi grip
Ya acaba eminonune gidip bu muslin kumaştan toptan almak daha mı iyi olur ne dersiniz ? Bana boyutları çok ufak geldi ama zor tuttum kendimi almamak için
Korkma korkmaa adamcağız 9. Haftamda kıza benziyo gibi demişti sonra kanamam olunca üni hastanesine yönlendirdi 2 kere gittim her gittiğimde doktorlar ayrıntılı bakıp kız demişti ama hayırlısı böyleymiş