• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kızlar ben 5 haftalıkken ilk muayeneyi gitmiştim bir gün sonra aile hekimi aramıştı gebelik kaydınız sisteme düştü kalp atışını duyduğunuzda haber verin takibi yapalım demişlerdi ben unuttum. bu sağlık ocağına ne sıklıkla gidiliyor aşıyı falan onlar yapıyormuss giden oldu mu
Ben 5 haftalıkken test yapmak için gittim kalp atışını duydum da bidaha gittim bide bugün gittim bu arda bana verilen d vitamini damlayı kullanan arkadaşlar varmı acaba

kızlar ben 5 haftalıkken ilk muayeneyi gitmiştim bir gün sonra aile hekimi aramıştı gebelik kaydınız sisteme düştü kalp atışını duyduğunuzda haber verin takibi yapalım demişlerdi ben unuttum. bu sağlık ocağına ne sıklıkla gidiliyor aşıyı falan onlar yapıyormuss giden oldu mu

Aşılar 2 tane, biri 20. hafta diğeri 24. hafta.

Bence gidip kayıt açtır, tahlillerini orda yaptırırsın

Demiii balkondaki sandalyelerr varr mesela balkon açık kışın berbat olurr olmadi üstüne yağmurluk ortülerden alcam oda tamamm 😅😅 vallaha o kurutma makina işi fenaa zorr birşekilde bualcan biyer artıkk 😅😅 alcakken 1 kere değill hakkat 2 kere düşünmek gerekirmiş 😅😅
Benim kapalı balkonum var çocuk odasında da. Ora da full dolu. Mutfak masamın yedek sandalyeleri var. Kışlık domates falan var. Tamir çantası var. Var oğlu var😂😂 ya da çocuk odasında kalacak çocuk varken içinde çalıştırmayacam sonrada havalandırcam. Napıyım yoksa nereme koycam😂😂

Sandalyeler çok mu yer kaplıyor çocuk odasında bi köşede dursa😂

Benim arkadaşım 2 gün önce doğum yaptı aşı falanda olmadı hatta aramamışlar sağlık ocağından haberi bile yoktu aşıdan bişeyde olmadı paslı birşey ameliyathanede ne işi var zaten hangi devirde yaşıyoruz
Beni de aramadılar haberleri yok😂😂 yoksa prim alıyorlarmıș sanırım sürekli haber ver diyorlardı 🙈 yani bende öyle düşünüyorum

Ya bu külot bezleri bir ben sevemedim galiba. Ya da diğerine alıştığım için pratik gelmedi. kakalıyken bunu çıkarması çok daha zor geldi kenarlarını yırtıyorsun falan. bir tek bebek ayaktayken giydirmesi avantajlı bence. Öbür bez çok daha pratik. kıyafetlerini çıkarmadan değişebiliyorsun. ama külot bezde hele kışsa soy babam soy çocuğu. Gereksiz geldi bana nedense:KK48:
Aynen ya komple çıkarmak lazım hiç öyle düşünmedim😂

Benim kapalı balkonum var çocuk odasında da. Ora da full dolu. Mutfak masamın yedek sandalyeleri var. Kışlık domates falan var. Tamir çantası var. Var oğlu var😂😂 ya da çocuk odasında kalacak çocuk varken içinde çalıştırmayacam sonrada havalandırcam. Napıyım yoksa nereme koycam😂😂

Sandalyeler çok mu yer kaplıyor çocuk odasında bi köşede dursa😂
Yaaaa dursa durur tabii de nebilimm kendine özel odası olsun istedimm bide köşe koltugumda var o durucak mesela sürekli çocuğun yanında olcam 😍

Barkod üzerindeki numarayı alsaydın keşke ordan kontrol daha kolay oluyor bende önceki hamileliğimde kan tahlili vermiştim ertesi gün çıkar dediler 1 hafta 10 gün sonra falan düşmüştü e nabıza bazen hemen düşmüyor
Neyse ki burdaki arkadaş öneride bulundu o hastanenin web sitesinin laboratuvar sonucuna girdim çikti hemen canım 🙆‍♀️

Back
X