Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kapı çaldı az önce kargo geldi, aldığım şeyleri düşünüyorum böyle bi şey almadım diyorum kuzenim tablo hediye almış, şunun güzelliğine bakar mısınız ağlıycam şu an
onun evinde de vardı, yıllar önce görüp çok beğenmiştim, sana hediye alıcam dedi ama almadı. Bugün diyo ki; çocuk olmayınca sen üzülme diye almamıştım, şimdi zamanıydı
Benim kapalı balkonum var çocuk odasında da. Ora da full dolu. Mutfak masamın yedek sandalyeleri var. Kışlık domates falan var. Tamir çantası var. Var oğlu var ya da çocuk odasında kalacak çocuk varken içinde çalıştırmayacam sonrada havalandırcam. Napıyım yoksa nereme koycam
Sandalyeler çok mu yer kaplıyor çocuk odasında bi köşede dursa
Bu migrende ne değişik birşey kimisi çıkarınca anında geçiyor ağrısı bende de var mide bulantısı falan olmuyor ama tutunca yatırıyor çok şükür Bayadır olmuyor
Allah şifa versin canım bu zamanda da ne zor ilaçta kullanamazsın geçsin gitsin inşallah biran önce
onun evinde de vardı, yıllar önce görüp çok beğenmiştim, sana hediye alıcam dedi ama almadı. Bugün diyo ki; çocuk olmayınca sen üzülme diye almamıştım, şimdi zamanıydı