• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzu, burdayım.
Ya dün bahsettik, benim yine migren atağı geldi.

Sabah namaza kalkınca bi posta, 2 saat önce bi posta çıkardım.

Başımın ağrısı da cabası.

Zar zor peynir ekmek yedim. Eğer o da midemde durmazsa parol iğne vurulmaya gidicem.

.
Bugün kendiliğinden geçer inşallah. Migren deyince içim kötü oluyor, ben de 8 senelik raporlu migren hastasıyım. Gebelik öncesi mutlaka her ay o ayda 3 kere atılan haptan içerdim. Çok şükür eylülden beri olmadı ama sen yazınca ağrıyı beynimde hissettim sanki :KK43:

Bu migrende ne değişik birşey kimisi çıkarınca anında geçiyor ağrısı bende de var mide bulantısı falan olmuyor ama tutunca yatırıyor çok şükür Bayadır olmuyor
Allah şifa versin canım bu zamanda da ne zor ilaçta kullanamazsın geçsin gitsin inşallah biran önce 🤲

Amiiiin canım, inşallah geçer.

İnşallah hiç tutmaz senin. Bazılarının hamilelikle geçiyormuş.

Parol hap veya parol iğneye izin var.
Hapı içemem bu bulantıyla da tekrar çıkarırsam mecbur iğne vurulacam.

.

Bugün kendiliğinden geçer inşallah. Migren deyince içim kötü oluyor, ben de 8 senelik raporlu migren hastasıyım. Gebelik öncesi mutlaka her ay o ayda 3 kere atılan haptan içerdim. Çok şükür eylülden beri olmadı ama sen yazınca ağrıyı beynimde hissettim sanki :KK43:

İnşallah canım.

İnşallah hiç tutmaz senin de.
Cidden zor bir ağrı.

.

kız napcan bu kadar şeyii :KK70: Zaten nerdeyse her gün makine çalışıyor zaten yeter bunlar daha alma :KK48:

ayy canım benim de aynı hepsi kız dedi ama bakalım ne olacak. Benim de gönlüm kızdan yana hayırlısıyla :KK200:
Allah gönlümüze göre versin hepimizin:dua:
Rabbim gönlüne göre versin canım çok güzel sağlıklı hayırlı bir kizin olsun amin 💖

3 doz yapılınca 10 yılda bir yeniletmeniz gerekiyormuş. Belki sizden istemezler uzun zaman geçmediyse söyleyin gittiğinizde
Bunu öğrendiğim iyi oldu sorayım benim üstünden 11 yıl geçti oyuzden herşeyde acemi gibiyim hiç birşey bilmiyorum bide ozamn yaşım küçüktü pek anlamıyordum bu işlerden kaynana yanında yaşadım için o ne derse onu yapardık şuan sanki ilkkez anne oluyor gibiyim çok sorarsam mazur görün

Benim kulak burun boğaz doktorum çörek otu yağı 2 damla önermişti bilgin olsun canım

Evet canım nane limon içtim artık yapıcak bir şey yokta ıhlamur içerim bundan sonra

Öksürüğüm şükür yok kuzum. Boğazım çok ağırıyor ama. Ben yine de tereyağ pekmez olayını yapayım. Burnum tıkalı bir de

Sağlık ocağından rapor isteyeceğim 3 gün. Bari güzelce dinlemeyim hafta sonuyla birleştirip. Fabrikayı ben kurtarmıcam nasılsa.
Canım. Beeo nun propolisli boğaz spreyi var o kadar etkili ki kimyasal da değil onu kullanıyorum ben çantada ayrı evde ayrı var boğaz ağrısı farenjite tonsilit e dönmeden toparlıyor Allahin izniyle. Lütfen al eczaneden çok çok memnunuz biz.

Canım. Beeo nun propolisli boğaz spreyi var o kadar etkili ki kimyasal da değil onu kullanıyorum ben çantada ayrı evde ayrı var boğaz ağrısı farenjite tonsilit e dönmeden toparlıyor Allahin izniyle. Lütfen al eczaneden çok çok memnunuz biz.

Evet, ben de onu kullanmıştım bi ara.
Tadı başta garip geliyo ama alışıyorsun sonra.

.

Yavvv bi çocuğa değill bize bile lazım oluyor herşey yaaa daha doğum dan sonra sıkılaştırıcı korse almamız gerekir o bu şu bune dedimm 😅
Hiç bilmiyorum daha doğumdan sonra ne lazım olacak ayrı ona da alışveriş listesi yapalım bilen yazsın
9 ay sonunda panda gibi yuvarlanmasam bari kızz zaten boyum yok 1.62 yim hahahahyy🤣🤣🤣
Tırsıyorum ben de kendimden. Boyum uzun ama uzun boyda da kilo berbat duruyor. Bodyshaming olarak algılanmasın ben sevmiyorum kendimde diyim. Bazılarına çok yakışıyor kilo garip bi şekilde🙈🙈

Back
X