- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #17.561
Ben de kararsızımTabi soracak. Zorla mı yapacak. Ciddiyim olmayacam ben hiç gereği yok. Çok araştırdım ben tetanoz aşısını.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kararsızımTabi soracak. Zorla mı yapacak. Ciddiyim olmayacam ben hiç gereği yok. Çok araştırdım ben tetanoz aşısını.
Ya ben geçen sene bacağıma büyük iğne girmişti o zaman üç doz oldum son dozu kaldı. Olsam mı bilmiyorum.Ben de kararsızım
Bende senin gibiyim 2.bebiş ama bakımda tamamen tecrübesiz kaynana yanı yaş ufaktı o ne derse o olurdu yalnız değilsinBunu öğrendiğim iyi oldu sorayım benim üstünden 11 yıl geçti oyuzden herşeyde acemi gibiyim hiç birşey bilmiyorum bide ozamn yaşım küçüktü pek anlamıyordum bu işlerden kaynana yanında yaşadım için o ne derse onu yapardık şuan sanki ilkkez anne oluyor gibiyim çok sorarsam mazur görün
Gecmis olsun Canancım, Rabbim acilen şifanı versin. Mutlaka çok şeyler yaptın ama efendimiz sav sünnet-i bu başı sıkma varya tülbent yazma gibi biseyle onu da bi denesen zaten son çare parol alırsın tabi de.Evet, ben de onu kullanmıştım bi ara.
Tadı başta garip geliyo ama alışıyorsun sonra.
.
Kızlar aynı durumdayimBende senin gibiyim 2.bebiş ama bakımda tamamen tecrübesiz kaynana yanı yaş ufaktı o ne derse o olurdu yalnız değilsinsora sora öğrenecez birbirimizden burda herkes birbirine yardımcı oluyor her konuda sağolsunlar
![]()
Erken kuzu onlar en erken 32 de falan başlatıyorlarGeçmiş olsun canım ya
@cotton şu göğüs ucu kremlerinden önden alıp sürsen mi acaba belki acısını alır
Estağfurullah olur mu öyle şeyBunu öğrendiğim iyi oldu sorayım benim üstünden 11 yıl geçti oyuzden herşeyde acemi gibiyim hiç birşey bilmiyorum bide ozamn yaşım küçüktü pek anlamıyordum bu işlerden kaynana yanında yaşadım için o ne derse onu yapardık şuan sanki ilkkez anne oluyor gibiyim çok sorarsam mazur görün
9
Gecmis olsun Canancım, Rabbim acilen şifanı versin. Mutlaka çok şeyler yaptın ama efendimiz sav sünnet-i bu başı sıkma varya tülbent yazma gibi biseyle onu da bi denesen zaten son çare parol alırsın tabi de.
Aşı karşıtı değilim ama bazılarına karşı evetBen de kararsızım
Kucağımıza alınca hatırlarız inşallahKızlar aynı durumdayimbaya zaman geçti hiç bişey bilmiyor ve hatırlamıyorum sanki.
Kuzu sana gerek yok olmuşsun zaten 3 dozunu o seni 10 sene götürürYa ben geçen sene bacağıma büyük iğne girmişti o zaman üç doz oldum son dozu kaldı. Olsam mı bilmiyorum.
sweetgirlcandy ne diyorlar araştırmaların sonucu olmayın diyorlar o zaman???
Geçmiş olsun cano ya valla baş ağrısı zor migren daha da zordur hele şu dönemde.Çok teşekkür ederim.
Deneyeyim canım.
Mandallı toka ile kafa derimi sıkıştırıyorum sabahtan beri.
Yara olacak yakında.
Sabahın 6’sında duş da aldım geçer belki diye.
Allah kimseye yaşatmasın.
.
Gebelikte sıkıntı olmasın canım. Sabahtan beri kaç doktora uğradım hiç birisi bir şey vermediCanım. Beeo nun propolisli boğaz spreyi var o kadar etkili ki kimyasal da değil onu kullanıyorum ben çantada ayrı evde ayrı var boğaz ağrısı farenjite tonsilit e dönmeden toparlıyor Allahin izniyle. Lütfen al eczaneden çok çok memnunuz biz.
Ya ben geçen sene bacağıma büyük iğne girmişti o zaman üç doz oldum son dozu kaldı. Olsam mı bilmiyorum.
sweetgirlcandy ne diyorlar araştırmaların sonucu olmayın diyorlar o zaman???
Test verdim canım da kafamı kaldıramıyorum
Geçmiş olsun cano ya valla baş ağrısı zor migren daha da zordur hele şu dönemde.
Benim bi arkadaş patates sar diyor başına halka halka doğrayıp belki işe yarar bi denesen
Test verdim canım da kafamı kaldıramıyorum
İnşallah geçsin hemencecik.Tülbent saracak şimdi, patatesle deneyeyim.
Valla duyduğum her şeyi yapıyorum canım.
İnşallah bu sefer geçenki kadar zorlamayacak, inanıyorum.
2 kere çıkardım sadece, peynirle 1 dilim ekmek yiyebildim, hala midemde çok şükür.
O da çıkarsa mecbur acile.
.
Amin canim benimde sinuzit akamıyor başım anlatilmaz şekilde ağrıyor dişlerim gözlerim çenem. Yazmayi başıma sıkıyorum artık sıkmadan dolayı ağrıyor ama sanırım damarlar büzüşüyor.Çok teşekkür ederim.
Deneyeyim canım.
Mandallı toka ile kafa derimi sıkıştırıyorum sabahtan beri.
Yara olacak yakında.
Sabahın 6’sında duş da aldım geçer belki diye.
Allah kimseye yaşatmasın.
.
Ahh çok geçmiş olsun hem sana hemTest verdim canım da kafamı kaldıramıyorum