• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar benim ufaklık gündüz 2 kez kasığıma kuvvetli şekilde bastırdı ayağıyla.Karnıma da tekme attı.Alt karın bölgemde kasığımda yanma ve sancı başladı 1 saattir. İnşallah bebeğime birşey olmamıştır.Ctesi randevum mecbur beklicem 2 gün.

Kızlar benim ufaklık g0ndüz 2 kes kasığıma kuvvetli şekilde bastırdı ayağıyla.Karnıma da tekme attı.Aşt ların bölgemde kasığımda yanma ve sancı başladı 1 saattir. İnşallah bebeğime birşey olmamıştır.Ctesi randevum mecbur beklicem 2 gün.

yani şimdi onu diyecektim biliyo musun, 2. ya da 3. hamileliklerde erken hissediliyo ya

sen ya hissediyosun ya da hissetmek üzeresindir diyecektim ki sen yazdın🎈

kimbilir n'apıyo içerde🧡🧡

Kızlar benim ufaklık gündüz 2 kez kasığıma kuvvetli şekilde bastırdı ayağıyla.Karnıma da tekme attı.Alt karın bölgemde kasığımda yanma ve sancı başladı 1 saattir. İnşallah bebeğime birşey olmamıştır.Ctesi randevum mecbur beklicem 2 gün.
Hissediyor musun canım 😳🧿 ya bende biseyler hissediyorum ama o mu kestiremiyorum 🙄

yani şimdi onu diyecektim biliyo musun, 2. ya da 3. hamileliklerde erken hissediliyo ya

sen ya hissediyosun ya da hissetmek üzeresindir diyecektim ki sen yazdın🎈

kimbilir n'apıyo içerde🧡🧡
Hareketlerini hissetmeye başladım çok hafif de olsa.Tekme atan dışardaki kızım.

Canım bana dr 12. haftada erkeğe benziyor dedi ama sonra kız dedi:) Benim arkadaşım 2 ayrı dr a gidiyordu. 8 aylık hamileliğine dek erkek dediler.Son aya girdiğinde kız dediler 🤣 Garibim çocuk hep erkek kıyafeti giymişti:)
Bizim bi akraba da doğumda farklı olmuştu çocuğun cinsiyeti 😂😂

.

Kızlar burnum kanadı benim. 🥺

Ya n’oluyo anlamıyorum, sabahtan beri bi yandan midem, bi yandan başım, bi yandan rahim ağrısı, şimdi de burnum kanadı. 😔

Kayınvalidem herkese müjdeyi vermiş, bugün arayan arayana.

İlk kaybımı sadece aileler biliyordu, benim 4 yıldır korunmak zorunda olduğumu da kimse bilmediğinden çocuğumuz olmuyo ya da istemiyoruz sanıyorlardı heralde.
Onun için hepsinde bir sevinç...

Nazara mı geldik, bilmiyorum ki.

.
Çok geçmiş olsun yaaa hepsi üst üste gelince insanın modu düşüyor.

Nazar da olabilir elinini karnına koy bol bol Ayetel Kürsi Nas Felak oku bana da arkadaşım demişti

Kızlar bugün bende işten çıktım anneme gittim. Midem dalgalandı en sonunda dedim bunun sonu kötü çıkacak. Artık anlıyorum. 2 kez çıkardım. Yediğim mi dokundu bilemiyorum dışardan yemiştim iş yerinde. Uzun zamandır yoktu. Sindirememiș de olabilirim belki. Garip şeyler.

Bu arada kizlar salgın var galiba daha sabah birseyim yoktu şimdi burun tıkanıklığı baş ve boğaz ağrım var uyuyamadım şu saate kadar başımı duvara vurasim var yazmayla sıkıştırdim iyice sabaha kadar gecermi 😭

Hep ilerde. Yok dert etmiyorum. Açıkcası normal doğumdan ürküyorum biraz yalan yok. Yaa senin daha cinsiyet belli değil dimi :)

Ay benim doktorum hastane çantana koy burda takarız yürürken çok rahat edeceksin dikişlerini tuttuğu için dedi. Bir korkmadım değil ama mantıklı geldi çünkü ameliyat yerimi tutarak oturup kalkabiliyor yürüyebiliyordum ilkinde de. Bunu benim yerime korse yapacak🤷🏻😀

canım bunların boyu nasıl? Benim boyum biraz uzun(1.80kadar) böyle bedenli olanlar bana hep kapri gibi oluyor 😭 alsam kısa gelirmi sence sana gelen nasıl?

Benim bir hafta önde canım ama dr önemli olmadıpını söyledi. Sıkıntılı bir durum olsa pat diye söylüyorlar zaten hiç stres yapma kendine🥰💕

.

Kızlar burnum kanadı benim. 🥺

Ya n’oluyo anlamıyorum, sabahtan beri bi yandan midem, bi yandan başım, bi yandan rahim ağrısı, şimdi de burnum kanadı. 😔

Kayınvalidem herkese müjdeyi vermiş, bugün arayan arayana.

İlk kaybımı sadece aileler biliyordu, benim 4 yıldır korunmak zorunda olduğumu da kimse bilmediğinden çocuğumuz olmuyo ya da istemiyoruz sanıyorlardı heralde.
Onun için hepsinde bir sevinç...

Nazara mı geldik, bilmiyorum ki.

.

Kızın mı geliyor yoksa😁Kızımda ilk aylar hep turşu ve nar ekşili çiğ köfte yerdim😀
Bu ben🙈🥰 bakalım kız mı🤪
Canım yok olmamıştır suyun içinde hissetmez ki🥰🥰
Kızlar bugün bende işten çıktım anneme gittim. Midem dalgalandı en sonunda dedim bunun sonu kötü çıkacak. Artık anlıyorum. 2 kez çıkardım. Yediğim mi dokundu bilemiyorum dışardan yemiştim iş yerinde. Uzun zamandır yoktu. Sindirememiș de olabilirim belki. Garip şeyler.
Ya bi koku tetiklemiş olabilir. Ne yemiştin? Bozuksa da çıkarmışsın🙏🏻🙏🏻
Bu arada kizlar salgın var galiba daha sabah birseyim yoktu şimdi burun tıkanıklığı baş ve boğaz ağrım var uyuyamadım şu saate kadar başımı duvara vurasim var yazmayla sıkıştırdim iyice sabaha kadar gecermi 😭
Geçmiş olsun canım nasıl oldun

Balkiz94 Balkiz94 cnm bu arada bugün enfeksiyon doktoruna da gittim herhangi bir problem yok ilaç kullanmanıza da gerek yok dedi.😉😉
Yaa peki benim gibi miydi canım değerin 10-12 epitel bol bakteri diyor benim sonucumda. gerçi sen idrar kültürü vermiştin 😊 Çok sevindim sende bir şey olmamasına inşallah benim de geçer gider 😍

Alıntılayıp cevap yazamadım bi türlü.
-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- canım benim de kanıyor burnum:( midem de yanıyor:( hepimiz aynı🙈🙈 ne güzel mutluluğunu paylaşıyorsunuz artıyor😍😍

baldan_madam baldan_madam canım pantolon normalde nerden alıyorsun? Boyu iyi duranları

leylav leylav yok belli olmadı belki bu ctesi belli olur diye sabırsızlanıyorum🥰🥰

Lierac ın yorumlarında jel olduğu için çok nemlendirmiyor falan yazanlar vardı kafam karıştı açıkcası. Ben galiba bu sefet de mustela alıcam gibi🤔
Bilmiyorum kuzum doktorumun onerisi bu şekildeydi.
Çıkartman iyi olmuş canım. Hiç sıkıntı etme ya yağı ağır geldiği icin yada sana yaramadığı için çıkarmışsın. İşte bende dışardan bu yüzden beslenmekten korkuyorum. Sizde minimum seviyede tutun.

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- bunu da sabah görürsün artık✌️ bak benim gece 12'den sonra gelen günlük güncellememe🎈bu kadar denk düşer anca😂 hem de senin önerdiğin uygulamada✌️😘
rahat uyu kuzucum

Gerçekten bu kadar olur canım benim. 🙈

Sabah uyandığımda yine çok az geldi peçeteye. Dünküyle alakası yok tabi, sızıntı gibiydi bu sefer.

.

Back
X