- 5 Eylül 2020
- 386
- 747
- 103
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #18.461
Maalesef vitaminler çok pahalı oluyo.
Benim aldığım magnezyum tek başına 100 lira.
.
Cnm peki senim içtiğin ek takviyeler de bu kadar pahalı mı tamamı. Neler yazdı doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef vitaminler çok pahalı oluyo.
.
Onlar evet de. o göbekten olanı bilmiyorumOooo, yandık desene.
Tabi tabi, benim progestan iğnelerim varken sağlık ocağında yaptırıyordum.
Hep koldan yaptılar.
Göbek, kol, bacak, hepsinden yapılıyor canım.
.
Onlar evet de. o göbekten olanı bilmiyorumkuzum ya emin olamadım hatta sıze foto da atabilirim eğer yüreğiniz kaldırabilirse şahsen ben her gördükçe kötü oluyorum
![]()
Evet karşılıyor allahtan ama bazen diyorum devletin karşıladıkları kötü mü acabaDecavit’i devlet karşılıyor canım.
Bana doktorun verdiği magnezyumu da karşılıyordu ama ben içemedim, midem bulandı.
Suda çözünenlerdendi.
Onun için şimdi başka yazdı, bunlar da pahalı.
Haftaya i mom a da başlayacağım, o ne kadar hiç bilmiyorum.
.
Yazarım canım yarın. Listede bildiğim yok eczacı bilir eğer devletin karşıladığı varsa devlette yazdırıver öteki ay. Ya devlet de prilam güya karşılıyor ama günde bir taneyi. Ben tekrar anca bir ay sonra yazdııryoum. Ayda 3 kutu gidiyo 2 si ceptenDoktorun sana ne yazacak bakalım bana da söylermisin ne kadar tutçak. Markadan kaynaklı muhtemelen ama çok yaa.. ilaçlar 400 tl muayene ücreti de 400 tl aylık 800 valla çok
Cnm peki senim içtiğin ek takviyeler de bu kadar pahalı mı tamamı. Neler yazdı doktor
Evet karşılıyor allahtan ama bazen diyorum devletin karşıladıkları kötü mü acabatamamen kendi kuruntum tabi ki
Yazarım canım yarın. Listede bildiğim yok eczacı bilir eğer devletin karşıladığı varsa devlette yazdırıver öteki ay. Ya devlet de prilam güya karşılıyor ama günde bir taneyi. Ben tekrar anca bir ay sonra yazdııryoum. Ayda 3 kutu gidiyo 2 si ceptenDevlet karşılıyor lafına da sinir oluyorum çatır çatır sigorta ödüyoruz onları da Ödemiş oluyoruz aslında
Benimde bugun kan geldi geçen Cananındj sanırım onunda gelmişti, korkacak bisey değilmiş.Kızlar burnumdan kan gelmeye başladıı bu dogru dimi varnı aramızda bilen
Hiçte duymadım böyle birşey
Eki Görüntüle 2967588
Eki Görüntüle 2967591
Doktorun yazdığı 12. Hafta sonrası içilmesi gereken ilaçların 400 tl tutmasıbunların daha ucuzu yok mu yahu, siz neler içiyosunuz kızlar? Normal mi bu fiyat
13. Haftamda bana sadece demir ve magnezyum verdi doktorum, onlar da yanılmıyorsam 15 25 lira arasında bir şey tuttu. Sizinki niye öyle pahalı kiMaalesef vitaminler çok pahalı oluyo.
.
Ek bişiler yazarsa bana da hbr et olur mu benim doktorum neden bu kadar pahalıcı çıktı yaBenim şimdilik 2 takviyem var, magnezyum ve folidoce. Magnezyum 100, folik asit 50 olması lazım.
Folidoce bitmek üzere, bitince i mom’a geç dedi doktor.
Yarın ek bir şey verir mi bilmem.
.
Hiç bilmiyorum bi sürü şey yazmış öde öde bitmez bunlar13. Haftamda bana sadece demir ve magnezyum verdi doktorum, onlar da yanılmıyorsam 15 25 lira arasında bir şey tuttu. Sizinki niye öyle pahalı ki![]()
Hiçte duymamıştım hamilelikte görülüyor diye şaşırdım baya kuzu geçmiş olsun ara ara olcakmış zaten tansiyon makinesi varsa bakarsın normalmi drum öyle dediBenimde bugun kan geldi geçen Cananındj sanırım onunda gelmişti, korkacak bisey değilmiş.
Kefiri nasıl unuttum. Normalde bayılırdım. 1 lt yi bir kerede içerdim sen düşün. İlk çıkarmam kefirden sonra oldu. Allah’tan tahlilde düşük çıkmadı kalsiyum seviyem.Benim de hiç aram yok canım.
Kefir içiyodum, ondan da soğudum.
Geriye bi peynir kaldı.
.
Ben de sabah peynirli sandviç yiyebiliyorum sadece. Kalsiyum depolarım dolu Allah’tan. 1-2 ay sonra tahlil yaptıracağım yine.2 buçuk aydır ben de ağzıma süremedim ne yoğurt ne ayran. Kalsiyumla tüm bağım tostun içindeki kaşar peynirigünde 2 öğün tost yediğim için yeter bence şimdilik
![]()
Imom omega dün farkettim de kutusunda 86 yazıyordu sanırım benimkindeİmom en son 130 -140 felan di kuzum.
Koldan yapilio mu o. Ablam hep göbekten yaptı diye biliyorum cano.
Benimde bugun kan geldi geçen Cananındj sanırım onunda gelmişti, korkacak bisey değilmiş.
Valla çok sevindim kuzum en azından. Gobisler büyüdüğünde daha rahat edersiniz. Şimdi ablamla konuştum o da evet dedi. O sanırsam oraya alistirdigi için kendini öyle de devam etmiş demek.
-C-A-N-A-N-
![]()
13. Haftamda bana sadece demir ve magnezyum verdi doktorum, onlar da yanılmıyorsam 15 25 lira arasında bir şey tuttu. Sizinki niye öyle pahalı ki![]()