• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
karaca3443 karaca3443 canım, aile hekimine gidecektin.
Gittin mi bugün?
Yok kuzum gitmedim. Bir önceki testim hastanedeydi, sağlık ocağında değerler farklı çıkabiliyor diye okudum.

Başka bir doktora da sordum değerimi yüksek değil yazdı. Bekleyeyim dedim 28 indeki randevuyu. O zaman mutlaka test isteyeceğim ama.

Sağlık ocağı hastane gibi yerlere girmeye korkar oldum ya şu covid iyice artmaya başladı ya 😞

Normaldee normalse papp a neden yüksek yanii e nabızd abaktı eşim biyerden buldu bazı şeyler yüksek çıktığı görülüyorr
Bak benimde pappa5,17 mis beta hgc de 101 bisiler de doktorum sonuçlar çok güzel demişti o gerçekten hamilelik olduğu için iki değerde

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-17-20-45-09-913_com.google.android.apps.docs.webp
    Screenshot_2021-12-17-20-45-09-913_com.google.android.apps.docs.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 63
Yok kuzum gitmedim. Bir önceki testim hastanedeydi, sağlık ocağında değerler farklı çıkabiliyor diye okudum.

Başka bir doktora da sordum değerimi yüksek değil yazdı. Bekleyeyim dedim 28 indeki randevuyu. O zaman mutlaka test isteyeceğim ama.

Sağlık ocağı hastane gibi yerlere girmeye korkar oldum ya şu covid iyice artmaya başladı ya 😞
Evet annem hastaneye gittiğinde sağlık ocağında daha yüksek çıkıyor tiroid kan beklediği için falan demiş.

Ilk hamileligimde 24 kilo aldim😂😂😂 60 la hamile kalip 84 le dogum yaptim hastaneden ciktigimda hayal kirikligi 78 le gelmistim 😂😂 tamamen hepsini bir sene gecmeden verdim suan yine 60 la hamile kaldimbakalm kacla sonlandircam 😂😂
İlk gebelikte daha çok kilo alınır diyorlar.Sanırım dinlenme fırsatı daha çok oluyor ve insan daha fazla dikkat ediyor😄

Süper allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 😍😍🥳

Cok sevindim canim ❤️Sükür sag salim kucagina almak nasip olsun insallah

Yapamadım yaa yazdıktan sonra bi ağırlık çöktü içime bi öküz mü oturdu desem öyle bişi. Cuma yorgunluğu🥸
Yalnız bugün benim de iştahta bi açılma gözlemledim👀 fren sistemi lazım😁😁

Çok sevindim canım😍😍😍 gözünaydın inşallah sağlıcakla gelcek❤️❤️🌻🌻🌻🌻

Ya sorma ben de öğlede yazdım hala dönmedi. Galiba çok yoğun olup sonra unutuyorlar.
Beklicez napalım

Ay tabii ya. Ama bu son işlediği konudan bana daral geldi artık pas daaa

Gözün aydın canım 🥰
Teşekkürler kızlarr💙

Kuzum ben hep diyorum boğaz ağrın varsa muhakkak bir kasık zeytinyağı, tereyağ ve pekmez ikilisi , bir fincan ıhlamur ve sıcak su buharı 🥰. Çok geçmiş olsun.

Ne yani detaylı da alttan mi bakılacak🙈. Ama doktor erkek🤭. Sakın beni geri kafalı sanmayın ben tüy alma işimi bile kuaföre gidemem kendim hallederim utanırım o yüzden ☺️.

Kuzu bir sıkıntı yoktur bence yaşın kaç ki ?
Bak nette gezinirken bunu buldum.

ikili test yalnızca bir tarama testidir ve sonuç yüksek çıksa (tarama- pozitif olsa) bile çok büyük olasılıkla bebeğiniz sağlıklıdır. 🥰
Yaaaa canımm teşekkür ederiimmm
27yaşındayım

Kuzum ben hep diyorum boğaz ağrın varsa muhakkak bir kasık zeytinyağı, tereyağ ve pekmez ikilisi , bir fincan ıhlamur ve sıcak su buharı 🥰. Çok geçmiş olsun.

Ne yani detaylı da alttan mi bakılacak🙈. Ama doktor erkek🤭. Sakın beni geri kafalı sanmayın ben tüy alma işimi bile kuaföre gidemem kendim hallederim utanırım o yüzden ☺️.

Yok canım haklısın bu tercih meselesi. Bende öyleydim ama işte malesef bu kayıplar hamşlelik süreçleri kürtaj vs derken aştım ama hala çok korkuyorum yani sıkıntılı işler bunlar. Ama bana aktarılan bilgi bu kontrol ediyorlarmış detaylıda

Hamile kalmadan önce çok fazla işlemlerim oldu oda Rahim genişlemesine yol açtı. Hamile kaldığımda dikiş atılma durumu olabilir demişlerdi. Bende oyüzden her kontrolde doktoruma hatırlattım. Bugünde detaylı bakınca duruma ortaya çıktı canım
İyiki canım dikkatli davranmış ve doktorunu uyarmışsın. Ama bende her muayanede plesentanın yerine baktırıyorum rahim ağzı açıkmı kapalımı, eşiği ayrılmışmı vs herşeyi doktoruma sorup inceletiyorum. Erken davranmışsın bu haftalarda atılan dikiş tutuyormuş. 20. Haftalardan sonra kimisi dikiş attırıyor o biraz riskli oluyormuş. İnşallah sende sağlıkla çıkar sağlıklada doğurursun bebişini🤲

Kuzu bir sıkıntı yoktur bence yaşın kaç ki ?
Bak nette gezinirken bunu buldum.

ikili test yalnızca bir tarama testidir ve sonuç yüksek çıksa (tarama- pozitif olsa) bile çok büyük olasılıkla bebeğiniz sağlıklıdır. 🥰
Etrafımda doğuran hiç kimseye alttan detaylı bakmadılar. İlk defa duydum özellikle olmasını

Back
X