- 9 Ekim 2021
- 6.134
- 12.610
- 198
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #21.381
Aa Alaz çok karizmatik geldi banaAy ben de Alaz istiyorum eşim ise Arel![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa Alaz çok karizmatik geldi banaAy ben de Alaz istiyorum eşim ise Arel![]()
Ya inşallah sıkıntısız geçer su detaylilar da hepimiz için. Nedense en korktuğum belki de gördüğüm rüyayla ilgili
.
Merhaba benEki Görüntüle 2971980 uyuyamiyorum![]()
Bana şimdi kendi doktorum onu soyledi ya olmazsa ilk ona gorunurum eğer alttan muayene gerektiren bir durum olursa su başak Baksu ya giderim diye düşünüyorum. Bilemiyorum aslında daİnşallah sıkıntısız geçer canım, kötüyü getirme aklına.
Benim de 2.alternatifim Mehmet Uludoğan.
Kardeşime 3 gebeliğinde de karından baktı.
Bir de tabii kendi doktorumdan öneri istiycem. Hiç konuşmadık onunla bu konuyu.
.
Merhaba. Pztesi ben basak baksuya gidicem ikili test ya da fetal dna hangisini onerirse diye. Kronik rahatsizligim var o yuzden kendisini sectim. İlk defa gidicem. Daha once gittiniz mi siz basak hanima acaba?Bana şimdi kendi doktorum onu soyledi ya olmazsa ilk ona gorunurum eğer alttan muayene gerektiren bir durum olursa su başak Baksu ya giderim diye düşünüyorum. Bilemiyorum aslında da
Ben kızımdada hiç uyuyamazdım böyle. Son aylar tabi her yönden uyumak daha zor keşke şuan deliksiz uyusak ben dalamıyorum ama hep olan bişey gebelikten değil.Ya son3 ayda her 3 gebeden 2 sinin de şikayetiymiş napacagiz böyle bari başlarda uyuyabilseydik![]()
Eki Görüntüle 2971980 uyuyamiyorum![]()
Yok canım ben hiç gitmedim sadece yorumlarını gördüm internette. Ayıptır sorması muayene ücreti ne kadar?Merhaba. Pztesi ben basak baksuya gidicem ikili test ya da fetal dna hangisini onerirse diye. Kronik rahatsizligim var o yuzden kendisini sectim. İlk defa gidicem. Daha once gittiniz mi siz basak hanima acaba?
Ben kızımdada hiç uyuyamazdım böyle. Son aylar tabi her yönden uyumak daha zor keşke şuan deliksiz uyusak ben dalamıyorum ama hep olan bişey gebelikten değil.![]()
Geçmiş olsun arkadaşım Allah şifanı versin tereyağ hafif ısıtıp içine pekmez koyup iç. Zeytinyağı iç. Ben eczaneden beeo nin propolisli boğaz spreyini kullanıyorum gebelere uygun çok da etkili Allahın izniyle.Günaydın kizlar
3 gündür boğazlarım feci dolu . Başım çatlıyorUyku Sıfır. Evden çıkmıyorum o kadar dikkat ediyorum nerede kaptım bu boğaz ağrısı enfeksiyonu bilmiyorum. Anca gece kaynar suya girince boğazlarım boşalınca rahatlıyorum.
Ama omuzlarım belim kopuyo resmen.
Ellerimle kasıklarımın altına basıyorum bebeğe birşey olmasın diyeBugün acile gideceğim en sonunda sanırım
Tavuk suyu çorba; Ihlamur kuşburnu zencefil çayı; parol; pastil hiçbir işe yaramadı
başka öneriniz varsa söyler misiniz
![]()
Hadi hayırlı haberlerle gel inşaallah canimGünaydın kızlar
Bugün kontrolumuz var cok heyecanlıyım![]()
Ben gündüz de uyuyamiyorum kızımla çoktan uyandık bileYok canım ben hiç gitmedim sadece yorumlarını gördüm internette. Ayıptır sorması muayene ücreti ne kadar?
Ya benimde pandemi başladığı zamanlar çok fena bir uyku düzensizliği başladı, yeni yeni toparlarken şimdi bir de bu çıktı.
rollercoaster Özge abla kizlar bir burun kreminden bahsediyordu. Birde petekler açıksa üzerine muhakkak su koy.
Çok geçmiş olsun ben gebeliğin başında öksürük boğazdan neler çektim zencefik rendesine bal karışımı yedim o iyi geldi bir de geceleri sıcak sütün içine toz sarı zerdeçal karıştırıp içtim o çok iyi gelmişti. Sarımsaklı paça çorbası eğer ki içersen, bunlar bana çok iyi geldi kısa sürede toparladım ilaçsızGünaydın kizlar
3 gündür boğazlarım feci dolu . Başım çatlıyorUyku Sıfır. Evden çıkmıyorum o kadar dikkat ediyorum nerede kaptım bu boğaz ağrısı enfeksiyonu bilmiyorum. Anca gece kaynar suya girince boğazlarım boşalınca rahatlıyorum.
Ellerimle kasıklarımın altına basıyorum bebeğe birşey olmasın diyeBugün acile gideceğim en sonunda sanırım
Tavuk suyu çorba; Ihlamur kuşburnu zencefil çayı; parol; pastil hiçbir işe yaramadı
![]()
Günaydın kizlar
![]()
Maalesef kuzum ya misafir varBen gündüz de uyuyamiyorum kızımla çoktan uyandık bileuyuma imkanın varsa gündüz uyu canim