- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #21.401
Güzel haberlerle gel canımGünaydın kızlar
Bugün kontrolumuz var cok heyecanlıyım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerle gel canımGünaydın kızlar
Bugün kontrolumuz var cok heyecanlıyım![]()
Geçmiş olsun canım saydığın şeyler dışında başka önerim yok malesef. Tez zamanda atlatırsın inşallah.Günaydın kizlar
3 gündür boğazlarım feci dolu . Başım çatlıyorUyku Sıfır. Evden çıkmıyorum o kadar dikkat ediyorum nerede kaptım bu boğaz ağrısı enfeksiyonu bilmiyorum. Anca gece kaynar suya girince boğazlarım boşalınca rahatlıyorum.
Ama omuzlarım belim kopuyo resmen.
Ellerimle kasıklarımın altına basıyorum bebeğe birşey olmasın diyeBugün acile gideceğim en sonunda sanırım
Tavuk suyu çorba; Ihlamur kuşburnu zencefil çayı; parol; pastil hiçbir işe yaramadı
başka öneriniz varsa söyler misiniz
![]()
Canım trombofili testlerin yapılmış mıydı? İğne kullanmadığına göre ya pıhtılaşma yok ya da testleri yaptırmadın dimi?Kızlar benim ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu.
Tedbir amaçlı coraspirin içiyorum ama doktorum bırakalım dedi lakin çok korkuyorum bir şey olursa diye.
Ya bebeğime kan ulaşmaz ise ya böyle 4 veya 5. Ayda kesip sağlıkla kucağına alan var mı veya ben devam etmek istemeli miyim? Geçen ay bırakalım dedi çok telaş yaptım diye 1 ay daha devam edelim zararı yok dedi kadıncağız ama şimdiden telaş sardı100 mg içiyorum sadece bir kez
Yok artıkBizim erkekte kıza döndü kızlar. Doktor buda kız dedi![]()
Bende ecopirin 100 mg kullaniyorum doktorum devam dedi bakalım ne zaman kesecekKızlar benim ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu.
Tedbir amaçlı coraspirin içiyorum ama doktorum bırakalım dedi lakin çok korkuyorum bir şey olursa diye.
Ya bebeğime kan ulaşmaz ise ya böyle 4 veya 5. Ayda kesip sağlıkla kucağına alan var mı veya ben devam etmek istemeli miyim? Geçen ay bırakalım dedi çok telaş yaptım diye 1 ay daha devam edelim zararı yok dedi kadıncağız ama şimdiden telaş sardı100 mg içiyorum sadece bir kez
Ben hemen aldım pompamıKızlarcım e-bebekte ateş ölçerlerde %22 vs indirim var omron ya da braun almayı düşünüyorum ben fiyatları güzel düşmüş emzirme ürünlerinde de indirim var bakın isterseniz malum bu fiyatları sonra zor buluruz![]()
Canım relaxKızlar benim ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu.
1-2 1-2 sess hımm 15. Hafta annesi konuşuyor17. Haftadaki güzel annelerimizay bana nasıl uzak gelio 17 falan. Neler bekliyor bizi
bir brifing verseniz fena olmaz
13+1’ den bildiriyorum prilam devam ama bir iştahta açılma da mevcut ne bulsam ağzıma atıyorum kokmayan![]()
Allah razı olsun canım. Zeytinyağı icemem de boğaz spreyini deneyeceğim. SağolGeçmiş olsun arkadaşım Allah şifanı versin tereyağ hafif ısıtıp içine pekmez koyup iç. Zeytinyağı iç. Ben eczaneden beeo nin propolisli boğaz spreyini kullanıyorum gebelere uygun çok da etkili Allahın izniyle.
Zencefil bal yaptım anlık iyi geldiÇok geçmiş olsun ben gebeliğin başında öksürük boğazdan neler çektim zencefik rendesine bal karışımı yedim o iyi geldi bir de geceleri sıcak sütün içine toz sarı zerdeçal karıştırıp içtim o çok iyi gelmişti. Sarımsaklı paça çorbası eğer ki içersen, bunlar bana çok iyi geldi kısa sürede toparladım ilaçsız
Yok kuzum genetik istedim ilk bebeklerde normal dediler bir sonuç geldi ama onda sebebi çıkmıyordu adını unuttum vallahi neydiCanım trombofili testlerin yapılmış mıydı? İğne kullanmadığına göre ya pıhtılaşma yok ya da testleri yaptırmadın dimi?
Doktor daha iyi bilir tabiki ama Kanaman yoksa ben bırakmazdım. Ya da en azından bir perinatalog görüşü almak isterdim.
Geçmiş olsun canım saydığın şeyler dışında başka önerim yok malesef. Tez zamanda atlatırsın inşallah.
Test de versen mi acaba önlem amaçlı.
Bende ecopirin 100 mg kullaniyorum doktorum devam dedi bakalım ne zaman kesecek![]()
Benim 1. Gebeliğim 9. Haftada kalp atışı durmuştu 2 kez de kimyasal geçirdim ondanSize ne için verdi? Ben de kendim istemiştim şimdi ortada kaldım15 haftalığız ama bilemiyorum
Bizim erkekte kıza döndü kızlar. Doktor buda kız dedi![]()