- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #21.441
Bu sefer kessin pipi resmini istiyoruz Dr dan çerçeve yapıcazValla bizde bir şok yaşadık, dediğin gibi son ana kadar her an hersey olabilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer kessin pipi resmini istiyoruz Dr dan çerçeve yapıcazValla bizde bir şok yaşadık, dediğin gibi son ana kadar her an hersey olabilir![]()
Totosunu yicen tamam ama erkek totosu mu kız totosu mu bile bilmek istiyorsunHahahahahahaha bende nasıl seveceğimii şaşırdımm bakkkk karnımı seviyorumma caba kızmısın erkekmii sağlıklı oll da yavrumm hic farketmez cinsiyet diyorum busefer yavrumm diye seviyorumm götünü yerimm götünü diyorumm![]()
Olsunn ikiside farketmezz ikisinide yerimmmTotosunu yicen tamam ama erkek totosu mu kız totosu mu bile bilmek istiyorsun![]()
Olurr öyle şeylerr canım bendede hala var o durumMerhaba hanımlar bişi sorucaktim 8+3 hamileyim dün kasığımda iğne batmalari vardı bugünde oturup kalkınca hani yumurtlama zamanında yumurtalık ağrısı olurya oturup kalkınca öyle oluyor normalmi sizce
Teşekkür ederimOlurr öyle şeylerr canım bendede hala var o durum![]()
Öyle yapacaz sanırım bu gidişleHahahahaha kimisi 9 ay bile öğrenen olmamış yaaaa olmadı unisex kıyafetler odalar döşiycenn![]()
Tabiii canımm önemli olan sağlıklısı ama iştee bilsekk bizde neler alcazda olsun napalımmÖyle yapacaz sanırım bu gidişleduruş pozisyonu geçen seferde namaz kılar gibi duruyordu totosunu dikmiş yukarı şimdide öyleydi ayakları sadece ileri geri oynatıyor ne yaptıysa açmadı ayakları
sağlıklı görüyoruz yaa buna şükür gerisi merak işte
![]()
KıyamamEki Görüntüle 2971980 uyuyamiyorum![]()
Canım benim bebeğimde genelde öyle yüzü koyun duruyor ama dr alttan bakıcam diyor çeviriyor görüntüyü.Çevirse de görünmüyor muÖyle yapacaz sanırım bu gidişleduruş pozisyonu geçen seferde namaz kılar gibi duruyordu totosunu dikmiş yukarı şimdide öyleydi ayakları sadece ileri geri oynatıyor ne yaptıysa açmadı ayakları
sağlıklı görüyoruz yaa buna şükür gerisi merak işte
![]()
Bebek her şeyi alıyor demek16+2'de kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum, yemekten 1 saat sonra hiçbir şey yememişcesine açım ve yatağa hep aç giriyorum
bu arada dün gece çok fazla gıdıklanma oldu göbeğimde içeriden içeriden , bebek hissetme belirtisi mi diye baktım internette ama bulamadım daha çok mısır patlağı gibi hissediliyormuş, galiba bu da gol değil![]()
Ayyy gelcez inşallahAyyy 17. Hafta ne güzel biz de inşallah sağlıkla görebiliriz o haftaları![]()
Prilam doğuma kadar içecez biz heralde senleabooo ya bu cinsiyetin sonra değişmesi çok fena oluyor çokk
16+0 ım iştahta açılma yok bulantı devam ama ilk haftalardaki gibi değil prilamda devam tabii ki vazgeçilmezim![]()
Yaa dün biri atmıştı ya eda galiba, resmen pipiydi yani.Bu sefer kessin pipi resmini istiyoruz Dr dan çerçeve yapıcaz![]()
Kız beni niye alıştırmıyor. Uyku bölünmesi birkaç kere oldu geçti şimdi akşam kafayı bi koyuyorum sabah zorla uyanıyorumKıyamamNormal kuzum geçecek hepsi.Vücudumuz anneliğe hazırlıyor her anlamda bizi.Uykusuzluğa da alıştırıyor bebek için
Son ay da gece sürekli çişin gelecek uykudan uyanmaya alışman için
Allah ne güzel yaratmış
![]()
Alttan bakmadı bilmiyorum ki gösterirmiydiCanım benim bebeğimde genelde öyle yüzü koyun duruyor ama dr alttan bakıcam diyor çeviriyor görüntüyü.Çevirse de görünmüyor muBenimde bugün 15.30 randevum var bakalım cinsiyet öğrenebilecek miyim
![]()
Hahahayy galiba doğuma giderken bile prilam içip gitmeyiz inşBebek her şeyi alıyor demek
Bence kesin bebek hareketi hissettin. İkincide daha erken deme sebepleri de o heralde. Aaa bu bebek diye ayırabilcez şimdi ayıramıyorum
Ayyy gelcez inşallah
Prilam doğuma kadar içecez biz heralde senle
Yaa dün biri atmıştı ya eda galiba, resmen pipiydi yani.
Bana gösterdi doktor bak burda pipi olması lazım yok dedidönmez bence benimki
lütfen dönmesin çünkü
![]()
Canım içine birkaç damla da cold mix damlatırsan iyi olur.aaa merhaba
gece 3'ü buluyo uykumun gelmesi, ben de hep uyanıyorum ve uykuya çok zor geçiyorum tekrar
zombie olucam yakındabir de şu burun kuruması
bugün kesin şu hava nemlendiricisini kullanmaya başlıycam artık
![]()
Tanıdık eczacının önerisi ile Bou hui temassız ateş ölçer almıştım memnunum kızlar. Devlet hast. acilde de aynı ateş ölçer kullanılıyordu gittiğimde. Fiyatı da uygun.Kızlarcım e-bebekte ateş ölçerlerde %22 vs indirim var omron ya da braun almayı düşünüyorum ben fiyatları güzel düşmüş emzirme ürünlerinde de indirim var bakın isterseniz malum bu fiyatları sonra zor buluruz![]()
35 yaş üstü çoğu hamileye veriliyor gördüğüm kadarıyla.Canım dozu zaten düşük kullanırsan biraz daha bir zararı olmaz bence ama doktorunla düşünceni paylaş istersen.Belki ultrasonda ya da başka bir değerinde vs birşey görmüştür.Kızlar benim ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu.
Tedbir amaçlı coraspirin içiyorum ama doktorum bırakalım dedi lakin çok korkuyorum bir şey olursa diye.
Ya bebeğime kan ulaşmaz ise ya böyle 4 veya 5. Ayda kesip sağlıkla kucağına alan var mı veya ben devam etmek istemeli miyim? Geçen ay bırakalım dedi çok telaş yaptım diye 1 ay daha devam edelim zararı yok dedi kadıncağız ama şimdiden telaş sardı100 mg içiyorum sadece bir kez
Canım her bünye aynı değil ki:) Onunki erken başlamış.Seninki belki son 3 ayda olacak:)Kız beni niye alıştırmıyor. Uyku bölünmesi birkaç kere oldu geçti şimdi akşam kafayı bi koyuyorum sabah zorla uyanıyorumyandım desene
![]()
Süt ve zencefil yumuşatıyor canım ve öksürük gelirse çok afedersin iltihap varsa devamlı tükürmeye çalış bir de mikrobu atmak için bol bol su inşallah çabucak toparlarsınZencefil bal yaptım anlık iyi geldisonra yine aynı devam etti . Süt e devam edeyim o zaman
Sağol canım![]()