• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar canım sıkkın bugün. En yakın arkadaşım 33+6 haftalık hamile.

Gebelik zehirlenmesi çıktı. Perinatologa da gitti, suyu da çok azalmış, bebeğin gelişimi durmuş acilen pzt doğuma alacaklar. 🥺🥺

1700 kg bebek. Dua eder misiniz rica etsem 🙏 sağlıkla atlatsınlar doğumu, bebeğimiz de sağlıkla büyüsün 🙏
Allah yardımcısı olsun, ikisi de sağsalim atlatırlar inşallah 🤲🏻 bundan 31 yıl önce ben de tam 32 haftalıkken doğmuşum, hem de zorla normal doğum yaptırmışlar, ne küvez ne yoğun bakım varmış annemin doğum yaptığı yerde. Sen de bol bol dua et iyi enerji gönder kuzum, bebeğin üzülmesin❤️

Hayırlı olsun canım pipiyi gördün demi artık pipi şahitliğine inaniyoruz 🤣🤣
🤣Eşim doktordan erkek değil mi diye teyit istedi. Doktor pipiyi göstererek bak biz bu çıkıntıyı görünce erkek diyoruz dedi ama bakalım ayrıntılıda ne çıkacak😂

Her gün kullanmaya alışsak iyi olur aslında ben hep unutuyorum😁 şimdilik yağla devam ediyorum kremle destekleyeceğimde palmers alıcam ben de🤟🏻 Yalnız orijinallik konusunda şüpheliyim. Trendyol Favorimde birkaç palmers krem var aynı kremlerde fiyat farkları var.
Sen Nereden almıştın?
Bende geçen hafta arada sürmedim üşendim😅
Bende senin gibi düşünerek internet üzerinden almadım.watsons dan aldım,indirime denk gelmişti.sende takip et indirim olur belki👍🏼

.
Kızlar dünden beri iyice arttı migren.

Dün bir tane Parol içmiştim.
Dayanamadım, sabah da 1 Parol 1 Prilam içtim.

Ona rağmen sabahtan beri 3 kere çıkardım. 😔 En son boğazdan kan geldi artık. 😔

Şimdi zar zor çubuk kraker yedim, yatıyorum, bakalım.

İnşallah bu çıkmaz.

Başım hala ağrıyo ama bulantıyla birlikte çok daha fena.

Yaaaaaa
.
Yaaaaa bitanem çok geçmiş olsunn bi bitse gitse artık şu migren😒😒
Kızlar psikolojim bozuldu ya..
Hastane çıkışı eşimle bir yere gittik gezmek için ama gitmez olaydık, cafede otururken kayalıklara çıkmış kız intihar teşebbüsünde bulundu, herkes korkuyla kıza bakıyor bazıları da koşarak kızın yanına gitti, yüksekliği de 350 metre . Zaten orada çok intihar vakaları oluyor, neyse ki kızı vazgecirdiler ama benim canımdan can gitti çok korktum.
Oooyyyne çok etkilenmişsindirr yaaa geçtii bitti tamam düşünmee 💜
Kızlar canım sıkkın bugün. En yakın arkadaşım 33+6 haftalık hamile.

Gebelik zehirlenmesi çıktı. Perinatologa da gitti, suyu da çok azalmış, bebeğin gelişimi durmuş acilen pzt doğuma alacaklar. 🥺🥺

1700 kg bebek. Dua eder misiniz rica etsem 🙏 sağlıkla atlatsınlar doğumu, bebeğimiz de sağlıkla büyüsün 🙏
Yaaaaa cok geçmiş olsun ya allah acil şifa versin amiinn🤲🤲
@My-little-bird cnm önceden çatlak kremi için yazmıştım sende kullanınca paylaşırsın demiştin.
Palmersin hem losyonu hemde kremini almıştım.şuan akşamları sadece kremi kullanamaya başladım.1.5-2 ay sonra sabah losyon akşam krem olarak devam etmeyi düşünüyorum.
Krem biraz katı,sürmesi biraz uğraştırıyor elimde biraz ovuşturup öyle sürüyorum ama akşam sürdüğümde ertesi Akşama kadar karnın nemli kalıyor yavaş yavaş emiyor kremi memnun kaldım👍🏼

Her gün kullanmaya alışsak iyi olur aslında ben hep unutuyorum😁 şimdilik yağla devam ediyorum kremle destekleyeceğimde palmers alıcam ben de🤟🏻 Yalnız orijinallik konusunda şüpheliyim. Trendyol Favorimde birkaç palmers krem var aynı kremlerde fiyat farkları var.
Sen Nereden almıştın?
Aaaa kızlarrr gerçekten palmersinkii şahaneee ertesi akşmaa kadar bile nemli kalıyor vallaha ben bayıldımm yanii hatta kaşıntiyıda bigüzel alıyorr ben her akşam mutlaka kullanıyorumm evett biraz katı ama olsun işe yarıyor enazından

Ohhhh süper Çarşambaya ne kaldı ki💃🏻💃🏻💃🏻
Takviyeleri gece mi alıyorsun artık? Demek öyle yapmak işe yaradı
Demir ilacını almıyorum asıl sorun ondaydı bence 🙈 vitamini gece yatmadan aldım dün bugün iyiydim hiç sorun olmadı

Benimde kaçgündür arada ağrıyo ağrımasına rağmen cinnet geçiriyorumm seni hiç düşünemiyorum şuan bile ağrıyorr 😔

Sabah ağrıdan dolayı 3 kere çıkardım, o çok fena yapıyo. 😔

Sonra duş aldım, uyudum bornozla.

Kalkıp çubuk kraker yedim de anca midemin bulantısı geçti.

Tek başına baş ağrısı çekiliyo bir şekilde.

.

Yaaaaa bitanem çok geçmiş olsunn bi bitse gitse artık şu migren😒😒

Oooyyyne çok etkilenmişsindirr yaaa geçtii bitti tamam düşünmee 💜

Yaaaaa cok geçmiş olsun ya allah acil şifa versin amiinn🤲🤲

Aaaa kızlarrr gerçekten palmersinkii şahaneee ertesi akşmaa kadar bile nemli kalıyor vallaha ben bayıldımm yanii hatta kaşıntiyıda bigüzel alıyorr ben her akşam mutlaka kullanıyorumm evett biraz katı ama olsun işe yarıyor enazından
Gerçekten kötü bir andı kuzum, Allah kimseyi şaşırtmasın 🙏

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Kızlar bebek arabasını aldık bugün e bebekten🙈 travel asla almam dedim gittim travel aldım 😂😂😂
Oooo bakalumm kızzz resmee reklamda gordumm indirim varmış bayadaaa

Sabah ağrıdan dolayı 3 kere çıkardım, o çok fena yapıyo. 😔

Sonra duş aldım, uyudum bornozla.

Kalkıp çubuk kraker yedim de anca midemin bulantısı geçti.

Tek başına baş ağrısı çekiliyo bir şekilde.

.
Benim güzell kuzummm yaa bu 17 haftasına kadarda sürüyormuş mide bulantısı inşaallahh 9 ay boyunca sürmezde 😔😔

Jou Jou bu canım

Screenshot_2021-12-18-23-19-00-741_com.google.android.googlequicksearchbox.webp

Back
X