• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim doktorum değil amaa arkadaşımın doktoru saçlarını olabildiğince makine ile kurutma demiş.

Radyasyondan dolayı. Elimizdeki telefonlardan daha mı sıkıntılı bilemedim gerip geldi.

Hoş saç kurutmayı hiç sevmem dışarı çıkmayacaksam kurutmuyorum zaten ama duydunuz mu bunu?

yok ben hiç duymadım😳 neyle kurutcaz başkaa🙈 migreni olanların ve sinüziti olanların kurutması lâzım valla yoksa daha beter azıyo

ben hep kurutuyorum yoksa çok fena baş ağrısı yapıyo🥺

yok ben hiç duymadım😳 neyle kurutcaz başkaa🙈 migreni olanların ve sinüziti olanların kurutması lâzım valla yoksa daha beter azıyo

ben hep kurutuyorum yoksa çok fena baş ağrısı yapıyo🥺
Evet ıslak bırakınca baş ağrısı yapıyor gerçekten. Ben 2 havlu kullanıyorum biri ile ıslaklığı alıp 2. İle sarıp kurutuyorm bir de ince telli saçlarım çabuk kuruyor. Ama tamamen saç kurutma makinasını sevmediğimden dolayı.

Tuhaf geldi bana da duyunca 🤷‍♀️

Eklentiler

• 17F15B10-9760-4D08-9CF9-AE94FA8EFB47.webp
    17F15B10-9760-4D08-9CF9-AE94FA8EFB47.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 42
Evet ıslak bırakınca baş ağrısı yapıyor gerçekten. Ben 2 havlu kullanıyorum biri ile ıslaklığı alıp 2. İle sarıp kurutuyorm bir de ince telli saçlarım çabuk kuruyor. Ama tamamen saç kurutma makinasını sevmediğimden dolayı.

Tuhaf geldi bana da duyunca 🤷‍♀️

benim saçlarım da uzun bi de🥺 e bi çözüm de önerselermiş 😂 uzak tutup da olmuyo mu yine acaba buna bi bakalım

bi de taraklı kurutanlar var ya ben onlarla kurutuyorum X2 radyasyon da olabilir valla benimki😂

Radyasyon sarmış dört bir yanimizi 🙈😂

Ay uygun bi zamanda okuyun kızlar resmen aydınlanma yaşıyorum gecenin bu saatinde 😂😂🤭

Ay uygun bi zamanda okuyun kızlar resmen aydınlanma yaşıyorum gecenin bu saatinde 😂😂🤭

öyle bi yazmış kii kullanan ölecek gibi😂😂

ben şu kısmını kendime alıyorum "mümkün olduğunca kısa kullanılmalıdır" 😇

10 dakikada hallediyorum✌️

millet kuaförlere gidiyo vallaa😂

ben bu akşam hava nemlendiriciyi çalıştırdım✌️
bakalım gece burun kuruluğunu alacak mı?

okaliptus yağı vardı o da bitmiş🙄 kekik yağı koydum bakalım 💧
Benimki de baş ucumda 🤭

Bugünkü Happy mom uygulamasında yazıyordu burun kanaması olabilir vs diye. Burun kuruluğu çok fazla olduğu için oluyormuş. Yani burun kuruluğu da gebelikten 🙈

Kizlar gebeliğin 120. Gununde iki melek gelip bebeğe ruh ufluyorlarmis. Bende sürekli dua ediyorum Allah a evlatlarımızi Salih kullarından eyle said yazılar yazsın diye ama size sorum şu bu zaman aralığında ekstra yapmamiz gereken ibadetleri bilenleriniz var mı?
Aa öyle mi bilmiyordum ben. Bende şurada yerimi alıyım bilen varsa öğrenmek isterim 🤗

Benimki de baş ucumda 🤭

Bugünkü Happy mom uygulamasında yazıyordu burun kanaması olabilir vs diye. Burun kuruluğu çok fazla olduğu için oluyormuş. Yani burun kuruluğu da gebelikten 🙈

evet benim hem kuruma hem kanama var, eksik kalsa biri olmazdı 😂 şimdi hava nemlendiriciyle nasıl olacak bakalım✌️

Kız sol yanımda deprem oldu sanki bi titreme oldu da bu kadar şiddetli olmaz heralde bebek😂😂

ahahaa ya dün benim içeriden gıdıklanma oldu. ama galiba böyle kelebek kanat çırpması ya da mısır patlağı gibi oluyomuş🙈 bu nasıl bi his tarifi yaa😂😂

valla hissedenler öyle tasvir etmiş

sende nasıl bi şey oldu bi şey mi ittirdi

Son düzenleme:
Aaaa kızlarrr gerçekten palmersinkii şahaneee ertesi akşmaa kadar bile nemli kalıyor vallaha ben bayıldımm yanii hatta kaşıntiyıda bigüzel alıyorr ben her akşam mutlaka kullanıyorumm evett biraz katı ama olsun işe yarıyor enazından
Aynen cnm 24 saat nemli tutuyor.bende bir kaç gündür hergün sürmeye başladım.artık böyle devam 😅

Back
X