- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #21.621
Canım baş ağrılarında hacamat 1-1.5 aya kadar rahatlatıyor. En fazla ağrı vuran noktalardan hacamat yaptırıyorsun. Veya hacamat yapan kişi senin hikayene göre belirliyor noktaları. İlk 3-4 gün etkisi olmuyor o süre tedavi süresi gibi düşün. Sonra kişiye göre ya çok hafifliyor ya da tamamen geçiyor. Ama yaklaşık 1 buçuk ay sonra tekrar yavaş yavaş geri dönüyor ağrılar. Kalıcı kurtulmak için tek seans yeterli değil. Böyle her ay hacamat olunca bir süre sonra artık geri dönmüyor ağrılar. Gebelikte 2. Trimesterda göğüs ile diz kapağı arası hariç hacamat olmada bir sakınca yok. Gerçi hacamatta çok farklı ekoller var herkes başka bir şey söyler ama ben eğitimini almıştım bu şekilde öğretmişlerdi. Sonrasında migren ağrısı çeken arkadaşlarımda da tecrübe ettim işe yaradığını. Yalnız her ay yaptıran görmedim o yüzden kalıcı iyileşme görmedim. Fakat bir ay, bir buçuk ay ağrısız çok gördüm. Kendimde de migren dışı baş ağrıları oluyor. Rahat 1.5 ay geçiyor ağrısız.
ben şu hacamat olayına bayağı şifa gözüyle bakıyorum, benim bi arkadaşım da hamile kalamadığı için ysptırmıştı
orada mantık zarar veren kirli kanın atılması di mi?