• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben 10 aralıkta kontrole gittiğimde tahminde bulundu. Benim sata göre 5 gün kadar önden gidiyor ama.

Yine de hiçbir şey alma düşük ihtimalli bir tahmin dedi. Bir sonraki randevuda netleşir demişti bakalım 28 inde netleşecek mi 😌
Hadi inşallah..🙏🏼🙏🏼 Ben de yarın sorcam inşallah söyler benim de 2 gün önden gidiyormuş. Senin öğrenme tarihinden tam 10 gün sonra gitmiş olcam ya insan çok merak ediyor😁

Ya çalışıyorsan zor oluyor işyerinde bazen yoğun akıntı olduğunda tuvalet kağıdı koyduğum oluyor benim de ama, yarım saate bir değiştiriyorum.

O bile nefes almayı engelliyormuş zararlıymış.
Ay kadın olmak çok zor valla başlı başına bir dünya orası hep bir emek hep bir çaba 😂
Kesinlikle her türlü enfeksiyona açık yani ne kadar dikkat etsek de bir şekilde kapıyor

Hadi inşallah..🙏🏼🙏🏼 Ben de yarın sorcam inşallah söyler benim de 2 gün önden gidiyormuş. Senin öğrenme tarihinden tam 10 gün sonra gitmiş olcam ya insan çok merak ediyor😁
Bende aşırı bir merak olmadı ikisini de çok istediğim için ama bugünlerde bebeğimi hayal ederken bir cinsiyet koyma dürtüsü oluşmaya başladı 🙈🙈

Sanırım artık merak ediyorum ben de ☺️☺️

Kızlar var mı benim dediğim DNA testini yaptıran ben yaptırıcam. Benim kanımdan bebeğin kanını ayırıp ondaki bir çok hastalık bakılıyor. Bu esnada cinsel ve hormonal bir hastalık var mı diye (Allah korusun ) bakılırken cinsiyet yüzde yüz sonuç ile öğreniliyor. İkili tarama zamanlarında yapılıyor. Var mı yaptıran
Ben yaptırdım canım kız benimki şükür bir sıkıntımız da çıkmadı.

Aaa neden zararlı ben de şuan vajinal fitil kullanıyorum ilacın erimeyen fazlalığı da akıyor ama aşırı akıyor çamaşır tortu tortu bende peçete koyuyorum ona rağmen günde iki değiştiriyorum acaba peçete de mi koymasam. Bütün çamaşırlarım beyaz değil akıntımın rengini de daha şyi takip ediyorum
Eğer çalışıyorsan pamuklu kumaş alıp uygun şekilde dikip oraya koyabilirsin canım günlük ped ve peceteden çok daha sağlıklı olur.

Evet canım günlük ped kullanma zararlıymış.

Dediğin gibi sürekli çamaşır değiştiriyorum ben de 🤷‍♀️
Kızlar bende özellikle 4-5 gündür çok yoğunlaştı namaz kılacağım zaman selpak çamaşırıma yerleştiriyorum diğer vakte kadar zâten çıkarıyorum yoksa çamaşır yetmez ki 🤫

Kızlar çok sağolun yarın kendi doktoruma gideyim diyorum durumu anlatacağım en azından bu haftayı raporla çıkarayım. Ben özelde çalışıyorum ve çok başıboşluluk var bazı durumlar sinirlerimi gerdi. Dün de biraz gergin bir süreç yaşadım. Zaten hassas duygusal bir bünyem var devlette değilim keşke öyle olsaydı ama muhtemelen çıkacağım çalıştığım oda soğuk ayak ısıtıcısı aldık ama kaç defa söylememe rağmen ilgisiz davrandılar. Şuan kendimi ve evladımı düşünmek zorundayım çıkmaya karar verdim en doğrusu bu olacak 🧡
Canım izne cikcaksin demi yani işten falan çıkma mobbing uygularlar zaten sakın dayan biraz

Back
X