Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocası istemiyormuş bakicinin ikna etmiş kuzu bakalım hakkımızda hayırlısı zeynep güneş alissinda başka bisi istemiyorum sanki benim ve babasının dışında kimseye yanasmayacakmis gb geliyor
Canim 7500 anlaştık ara zam gelirse bizde yaparız.bisiler dedik
Sevindim canım bakacak birini bulduğuna miniğin de zamanla alışır inşallah. Hepimiz için zor olacak bu süreç alışırız umarım. Ben de pazartesi başlıyorum.
Sevindim canım bakacak birini bulduğuna miniğin de zamanla alışır inşallah. Hepimiz için zor olacak bu süreç alışırız umarım. Ben de pazartesi başlıyorum.
Ben de foto yok ama anlatım var
O anlık açlığımızla foto mümkün olmuyor
Bu sabah ben bir tam yumurtayı kaşar rendesiyle ocakta karıştırarak pişirdim yarıya yakınını yedi. 3-5 parça da labne ekmek verdim. Bir de eline simit verdim onu geveleyip durdu çok da hoşuna gitti iki parça da muz kaptırdım arada 4-5 yudum da çay içirmiş olabilirim
Ben daha önceden bebek köftesi yaptıydım ondan çıkardım iki tane buzluktan. Yanına da brokoli haşlayacağım. Zaten benmki öğlen çok yemiyor. Köftenin biri bana kalacak kesin
Ben de foto yok ama anlatım var
O anlık açlığımızla foto mümkün olmuyor
Bu sabah ben bir tam yumurtayı kaşar rendesiyle ocakta karıştırarak pişirdim yarıya yakınını yedi. 3-5 parça da labne ekmek verdim. Bir de eline simit verdim onu geveleyip durdu çok da hoşuna gitti iki parça da muz kaptırdım arada 4-5 yudum da çay içirmiş olabilirim