Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım bence püre pek işlemiyo bebeklere. valla var damak tadları, bizim yemiceğimiz şeyleri onlar da sevmiyo biraz garanti şeylerden başlasan havuçlu pirinçli kabak gibi. iyice haşlayıp çatalla ezince, soğan sarımsak tuzsuz salça da ekleyince tadı bizim yemekler gibi oluyor.
Lumix
ben bi ara fixlediydim patates, balkabağı ya da yeşil kabak, havuç arada bir içine kıyma haşlayıp bunu çatalla ezip veriyordum yanında yoğurtla ya da karıştırıp Geçen extradan çok az soğan ve sarımsak koydum.
Kızartmadım kuzum, patatesi ve soğanı rendeleyip suyunu sıktım yumurta sarısı ekleyip yoğurdum. Tavaya az bişi su çok çok azda zeytinyağı ekleyip pişirdim hatta suyu çekti biraz ekleyip iyice pişirdim çok lezzetli oldu.
canım normalde 7.30 kahvaltı, 12.00 öğlen, 16.30-17.00 gibi de akşam yediriyorum. son öğün çorba ve meyve oluyor. ama yemezse son öğünü, 18.30 gibi bizimle akşam yemeği yerken veriyorum.
ama bugün 1.5 saat kaydı herşey sabah 4.30-6.30 arası uyumayınca 8.30 da uyandık