Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anam ilk defa duyuyorum böyle ondan şaşırdım. Sade bir şekilde mi pişiriyorsun? Anlatabilin mi kuzum sonrası için iyi bir şeymiş tekrar tekrar pişirmek için
sıkıntı ya vallahi aklın kalınca kötü oluyor
hayırlısı ile 3 yaşına gelsin kreşe göndermeyi düşünüyorum
oğlumun okulu çok iyi bu konuda gönül rahatlığıyla gönderirim
Geçen kameradan bakarken oğlumun ağladığını duydum annem kapı açmaya gitti kaşla göz arası naptılarsa.. O kadar sinirlendim ki iş yerinde elim ayağım titredi.
Evim ayrı olsa çok mutlu olacağım ama çok zor eşime söylüyorum yanaşmıyor taşınmaya
Ne güzel bildiğin sevdiğin bir okul.. Bizim burda okullarda az
Aaa ben hoppalada önermiyorlar diye biliyordum. Hatta birini takip ediyorum doktorumuz önermedi ama ben aldım 15 dk koyuyorum vs demişti. Tavana asılanlardan sizinki dimi? Bizim tavanda ne sağlamdır ama
Benden bu kocaya 2. Çocuk çalışmaz valla asla unutmayacağım ahahah böyle deyip 2. Yolda dermişim Ama yokkkkk beni ikna etmesi zor her dediğimi yapacak anca öyleeee
Balkabağı dimi ben de seviyorum o çorbayı balkabağı, sarımsak, soğan, patates, havuç bebeğe koymadım daha ama bazen bizimkine kapya biberde koyuyorum. Yaaa biz bebelere zerdeçal, karabiber verebiliyor muyuz? O çorbada bunlar de güzel oluyor.
Balkabağı dimi ben de seviyorum o çorbayı balkabağı, sarımsak, soğan, patates, havuç bebeğe koymadım daha ama bazen bizimkine kapya biberde koyuyorum. Yaaa biz bebelere zerdeçal, karabiber verebiliyor muyuz? O çorbada bunlar de güzel oluyor.