• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu aralar bana bi hamaratlık geldi hayırdır inş :) buzluğu bu sefer boşaltıp temizledim. Bir sürü ekmek atmıştım dondurucuya onları fırına attım sonra galeta unu yaptım. Börek yapıp buzluğa attım. Bulaşıkları yıkadım. Ortalığı topladım. Gündüz yaptıklarımı saymıyorum bile. Umarım bu hamaratlık devam eder ehehe
Maşallah maşallah maşallah 🧿 Bende de bir o kadar tembellik var bir türlü gitmiyor her şeye çok üşeniyorum 🤣

Üsttekilerden dolayı demi
Evet oda bir unsur ama en çok bir yer tutma, organizasyon ayarlama, fotoğrafçı, yoğun iş temposu her şeyi ayarlamak etmek bana kalıcak babamızın mesai saatleri benden daha uzun olmuş olucak.
Benim ailemden kimse de katılamayacak annem hariç 😕
Çocuğum yokken evde yaparız diyordum ilk doğum gününü ama şimdi görüşüm biraz değişti. Yenidoğan çekimi yaptıramadım bazı sebeplerden ötürü onun yerine geçsin gibisinden düşündüm.

Bugün 9. Ay kontrolüne gittik. 7800 kg az dedi. Parmaktan kan aldılar demire bakıldı sanırım iyimiş. Kilosundan dolayı b12 vs bakılsın hastanede dedi. Ayrıca çölyak taraması yapılsın vs dedi. Ayrıca bexsero 2. Doz olduk.

Evet oda bir unsur ama en çok bir yer tutma, organizasyon ayarlama, fotoğrafçı, yoğun iş temposu her şeyi ayarlamak etmek bana kalıcak babamızın mesai saatleri benden daha uzun olmuş olucak.
Benim ailemden kimse de katılamayacak annem hariç 😕
Çocuğum yokken evde yaparız diyordum ilk doğum gününü ama şimdi görüşüm biraz değişti. Yenidoğan çekimi yaptıramadım bazı sebeplerden ötürü onun yerine geçsin gibisinden düşündüm.
Hmm anladım. Ben öyle organizasyon falan düşünmüyorum evde kendim halledebildiğim kadar yaparım sanırım 🤭

Bugün 9. Ay kontrolüne gittik. 7800 kg az dedi. Parmaktan kan aldılar demire bakıldı sanırım iyimiş. Kilosundan dolayı b12 vs bakılsın hastanede dedi. Ayrıca çölyak taraması yapılsın vs dedi. Ayrıca bexsero 2. Doz olduk.
Ahsenle aynı gidiyor o da 7800 çıktı 9 ay kontrolünde. Parmaktan demire bakılmaz ki kan şekerine bakıyorlar öyle

Aaa ben hoppalada önermiyorlar diye biliyordum. Hatta birini takip ediyorum doktorumuz önermedi ama ben aldım 15 dk koyuyorum vs demişti. Tavana asılanlardan sizinki dimi? Bizim tavanda ne sağlamdır ama 🙈
Alçıpan olmaması lazım. Biz de once biyeri deldik baktik alcipan sonra baska bi yeri daha deldik 😭 tavana vurunca boş ses degil dolu bi ses cikmasi lazim. Boş boş ses cikarsa bilki alcipan. Allah allah öneriyolar diye okumuştum ben de. 9. Ay kontrolumde kendi dokt. Da bi sorayim bakalim

Back
X