• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet ama gün belirlemekte sıkıntı mesela 7si hafta içi birde 1 yaş aşısı sonrası yapmak istiyorum. Bizim işler yoğun vs derken netleştirme işi uzuyor.
Aşıdan önce yapmak daha mantıklı değil mi . Asi sonrası huy değişir keyifsiz olur fln gibime geliyo. Tam gününde de olacak değil tabi haftaiçi fiyatları aslında daha iyi olabilir özellikle dışarıda mekanda yapacaksan

Oyyy Allah ım sarı kafa bu da ya 😍 terletme hepsinde oluyo bence canım ya . Tabi aşırı olmadığı sürece. Bizim ki de uyudu ilk gün ama bakalım çok da güvenemiom 😂
Annem arada sarı kafam diye seviyor 😁 Sade frappe Sade frappe oto koltuğu kılıfları oluyor demişti. Ona bakmayı planlıyorum şu terletme ve temizleme açısından.. ahahahah ya çok rahat ya da uykuları var 🤣

Maşallah kuzuya 😍 ay sende 360 almışsın.. Benimki kapı açık olmadan dönmedi yana doğru, sizinkinde öyle bir sıkıntı oldu mu? Boncuk000 Boncuk000
Eneee sana cvp olarak yazdım ama düz çıktı burda 🙈

Aşıdan önce yapmak daha mantıklı değil mi . Asi sonrası huy değişir keyifsiz olur fln gibime geliyo. Tam gününde de olacak değil tabi haftaiçi fiyatları aslında daha iyi olabilir özellikle dışarıda mekanda yapacaksan
Kalabalık içine gireceği için aşısı olsun istiyorum kuzum.. Herkes foto için kucaklamak isteyecek 🙈 haftaiçi benim için çok zor turizmci sayılırız onlar ne kadar yoğunsa yazın bizde öyle oluyoruz.

Oyyy Allah ım sarı kafa bu da ya 😍 terletme hepsinde oluyo bence canım ya . Tabi aşırı olmadığı sürece. Bizim ki de uyudu ilk gün ama bakalım çok da güvenemiom 😂
Uyuyunca kafaları düşüyor mu? Ya bizimkinin kafa ta koluna kadar iniyor müdahale etmezsem. Bende ebebekten böyle boyunluk gibi bişey aldım daha denemediğin inşallah işe yarar

Dreamgirls Dreamgirls bizimde zor dönüyor kapı kapalıyken
Screenshot_20230311_013329_Instagram.webp

Anam ilk defa duyuyorum böyle ondan şaşırdım. Sade bir şekilde mi pişiriyorsun? Anlatabilin mi kuzum sonrası için iyi bir şeymiş tekrar tekrar pişirmek için 😍
2 3 ay durması yeterli dondurucuda kuzum
Ben cikardiğı gibi buz şeklinde koydum pisirdim bekleterek kokar düşündüm
Bildiğin et yemeği gibi yaptım soğan salca kekik az tuz falan öyle sogudu attım dondurucuya

Back
X