- 25 Ağustos 2019
- 62.869
- 121.227
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #102.041
Genelde hiç yaptınmıBence denk gelmiştir bir günde anne köftesi yap onu da yemezse artık kabul edebiliriz :)
Utandım bak şimdi yarın yapim bari![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde hiç yaptınmıBence denk gelmiştir bir günde anne köftesi yap onu da yemezse artık kabul edebiliriz :)
Genelde hiç yaptınmıutannn bencede yaniii dedim murphy gorur yapar dedim nerdaaaaaağğğ

Aman bana çekmesin yaw o huyuOlabilirrrsenin gibi seçici napaahhh
Deneyim bakayım yapmıştım da hatırlamıyorum yemiş miydiBence denk gelmiştir bir günde anne köftesi yap onu da yemezse artık kabul edebiliriz :)
Bende soracağıdim etiket beklemistim oysakii hangi topikte kiJou yarın adım yarışmasına katılıyorum sende katıl kız :)
Insallah insallahh cekecegun varAman bana çekmesin yaw o huyu![]()
Ben peceteyle azcik zeytinyag suruyorum tavaya oyle dokuyorum pankeki, isitiliyomu isitilmiyomu bilmiyorum valla, bi pankekte bi de yumurta kirinca isitiyorum zeytinyagi zaten, diger hicbir ymkte kavurmuyorum bisey cigden suda pisiriyorum, zeytinyagini sonradan ekliyorum yerkenYa şu zeytinyağı ısıtılma meselesi canımı sıkıyor fena taktım kafaya.. Tavaya sürmek vs gerekiyor. Keçiboynuzu unu kullandın mı hiç? Onu merak ediyorum aslında onla pankek yapıyorlar.
Bnmki de sallaniyo, oynuyo ya da ritim tutuyo, sarki soyle dene bide yine yapicakmiKizlar ya benim oglan ileri geri sallanmaya basladi 3 4 gündür ozellikle babasinin kucaginda ve yerde otururken cok yapiyor bendeykende yelteniyor ben hemen dikkatini dagitiyorum ritimmi tutuyor kendi kendine oyun gibi yada allah korusun baska birseymi cozemedim ya![]()
Benimki de sevmiyor. Köfteyi bile zorla bir adet anca yiyorBenim kız bence kıyma sevmiyor![]()
Ahaha kizzz ben samsunluyum eşim rizeli uniyi trbznda okudum. Has be has Karadenizliyim.Ulaaaasimin55 ten değill senden beklerdimm bide muhlama yapmanı yada kuymakk püü sanaa
niye pişirmiyon kızzz adanalısın diye bi kebap yemek yetmez bize haşennn
![]()
Dipten boyanırsa geçiyor diye biliyorum kuzum.. Bitkisel boya ile boyanabilir diyordu doktorun biri ismini unuttum geçmiş zaman..Kizlarr yaaa saç boyatma işi nediyorsunuzzz boyatsam gerçekten süte geçiyormuymuş
Etkiye tepkiBen zorla çeviriyorum dönüyor o zaman![]()
Anaaaaa valla mı bende bugün öğlen aldımKız benim aldığım karadut bozuk çıktı bugün açtım kapak attı hemen üstüde köpüklenmiş küflenmiş. Hemen iade oluşturdum. Dünkü indirimden aldım geri![]()
Ay beni de götürNebiliyim lan zehirliyolar diyolarr yoksa bayramdan sonra boyatcam
Bana bak haziran sonunda rizedeyim![]()
Soğuk algınlığı bacım buGrip oldumkaç gündür boğaz ağrısı vardı bi şekilde bastırdım bugün en son burun göz akıntısı hapşırık
![]()
Bir şey den korkmuş olabilir bacım benim bebede süpürgeden korkuyor, alıştırmıştık bugün yine ağladıBenim kizçe kaktüse ağlamaya başladı hiç ağlamazdı 3 aylar önce oynardı şimdi şaşırıyor bi başladı ağlamayaabide kaktüse öpüsüyo
![]()
Üşütüp bünyeyi zayıflattın hazırda bekleyen cavur bakteri de seni ele geçirdiValla bilmiyorum hasta yoktu da nerden oldu üşüttüm mü anlamadım
Eşim çıkmıyor durumum yok diyor. Halbuki oturduğumuz yerin kirasını alabilir ama bunlar vermez çirkeflik yapar. Herkes hayatını yaşıyor ben sinir olduğunda kalıyorumAy yapma be oy oy zor işin kuşum
Ya bir yere kiraya çıksan sana zarar canim hersey uçmuş vaziyette
Dogru sen seçici bi bayağsınnnnnn
MaşallahhhBenim kız 18.30da uyudu sabah kaçta kalacak acaba![]()
Ay anam oda mı alerjikmişBen peceteyle azcik zeytinyag suruyorum tavaya oyle dokuyorum pankeki, isitiliyomu isitilmiyomu bilmiyorum valla, bi pankekte bi de yumurta kirinca isitiyorum zeytinyagi zaten, diger hicbir ymkte kavurmuyorum bisey cigden suda pisiriyorum, zeytinyagini sonradan ekliyorum yerken
Keciboynuzu unlu kek yapmistim alerji yapti benim cocukuma
Bnmki de sallaniyo, oynuyo ya da ritim tutuyo, sarki soyle dene bide yine yapicakmi