- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 39
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #102.061
Ay iyi bari yaa diger türlü zor olacaktı
Aynen cano kafamı toparlayamadım isteyim ama değildim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay iyi bari yaa diger türlü zor olacaktı
Eşim çıkmıyor durumum yok diyor. Halbuki oturduğumuz yerin kirasını alabilir ama bunlar vermez çirkeflik yapar. Herkes hayatını yaşıyor ben sinir olduğunda kalıyorum![]()
İnsanlar bencil olunca böyle oluyor. Evlenirken eşinle değil eşinin ailesi ile evleniyorsun resmen saçmalıkBenim arkadasda çalışmayı planlıyordu evi kiraya verip halasina yakın yerde çalışacak çocuğuna hala.bakacakti
Ama.esinin ailesi çıkarsanız kirayı biz alırız demişler
O yüzden oda kipirdayamiyor bir yere tadilat bile yaptırmıyor ki iki gün sonra çıkın derseler diyor aman zor isler yani
Nasıl bir zy koydun kuzu benim elimde bir bahçedeki zeytinin sıktırdığımız yağı var. Bide bebeğe aldığım ravla marka zy var. Bebeğinkini koyayım diyorum ama bilemedim ısıya maruz kalıcağı için..Ben kullanıyorum kuzuu alalı 3 Ay oldu zeytinyağ koydum.hic bisi olmadi
Maşallahhhbenimki biraz önce anca kucakta uyudu gece bilmem kaç kere kalkıp durur gariii
Ne güzel kendilerine has kokuları var dimiO saatten beri dötü başı oynuyor tam uykuya dalamadı. Ayağını yüzüme koyup duruyor birde, ısırcam görecek![]()
Kucakta uyutmayı ben çok seviyorum her ne kadar ağır olduğu için belim ağrısada kokusunu içine çeke çeke uyutucan![]()
Tabi onlara göre hava hoşşşş, benimki bir gün elimde kalacak zaten çol gözüme batıyorAh bu babalar, parmak ucunda yürürüz uyanmasın diye onlar gayet rahat, kendileri uyutmadıkları için :)
Heehhh amasweetgirlcandy kardeşim Ankara da bana her gün zencefil, bal, limon ve sıcak sulu içicek hazırladı. İllaki işe yaramıştır
![]()
Yapti kuzumBen peceteyle azcik zeytinyag suruyorum tavaya oyle dokuyorum pankeki, isitiliyomu isitilmiyomu bilmiyorum valla, bi pankekte bi de yumurta kirinca isitiyorum zeytinyagi zaten, diger hicbir ymkte kavurmuyorum bisey cigden suda pisiriyorum, zeytinyagini sonradan ekliyorum yerken
Keciboynuzu unlu kek yapmistim alerji yapti benim cocukuma
Bnmki de sallaniyo, oynuyo ya da ritim tutuyo, sarki soyle dene bide yine yapicakmi
Yaa evet uyuduğunda bende sık sık bakıyorum minnacık bişeylermişNe güzel kendilerine has kokuları var dimiBazen çok zor oluyor bizimki 3-4 gündür keyif ediyor etrafı izliyor felan kucak keyfi resmen
Geçen gün durdum ilk doğduğu günkü fotolara baktım. Ahhhh zaman nasıl geçmeyecek gibi hızlıca geçtin şimdiden çok özlemişim bu hallerini diye iç geçirdim. Çok kokluyorum bende derin derin
![]()
Tabi onlara göre hava hoşşşş, benimki bir gün elimde kalacak zaten çol gözüme batıyor![]()
Ozaman ombremi olcak oyyy sıkıldım ondanda saç uzadıkca gidiyo odaDipten boyanırsa geçiyor diye biliyorum kuzum.. Bitkisel boya ile boyanabilir diyordu doktorun biri ismini unuttum geçmiş zaman..
GEll bacummmAy beni de götür![]()
Supürge benimkide aynı halen daha oyle aklı basında artık hersey farkındalarBir şey den korkmuş olabilir bacım benim bebede süpürgeden korkuyor, alıştırmıştık bugün yine ağladı
Kız kaktüsü neyle sildin ahahahah halası almış getirmiş başıma bir de bunu silmek çıktı![]()

Ben de kullanıyorum 2-3 ay olmuştur alalı. Öylece dolapta duruyor hiç bir şey eklemedim. Ama yrn bende yağ gezdireyim mantıklı
Tadına bak anlaşılır zaten kötü olsa küf olurduAnaaaaa valla mı bende bugün öğlen aldımaslında geçen gün başka ürünler almıştım dut özü hediye geldi. Jelatini açınca kapak hemen açıldı değişik bir durum yok gibiydi. İşkillendim şimdi
![]()
Evdeki ilaçlardan aldım bakalım bi anda oldu yaSoğuk algınlığı bacım buÇok geçmiş olsun ya 1 haftayı geçe anca iyileşiyor cavur ama emzirmediğinden bence doktora git ilaç al en azından semptomların azalsın rahatça geçir.
Teşekkür ederim canım inşallah yaÜşütüp bünyeyi zayıflattın hazırda bekleyen cavur bakteri de seni ele geçirdiÇok geçmiş olsun kuzum biran önce iyileş
![]()