• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ozaman ombremi olcak oyyy sıkıldım ondanda saç uzadıkca gidiyo oda

GEll bacummm 😍

Supürge benimkide aynı halen daha oyle aklı basında artık hersey farkındalar
Bitane şaplatayımmı ağzunaa senii :tokat:
Dreamgirls Dreamgirls bacım ver gitsin. Geçen bi oyuncak aldım yıkanabilirdi ama kız görünce saldırdı verdim soktu ağzına mesela 😂 sakınma ver gitsin

Ay anam oda mı alerjikmiş 🙈 Ben 1-2 kere uzağını sonradan ekledim öğürdü yemedi. O zamandan beri hiç zy kullanmadım. Bende olmadı zyağını senin gibi kullanayım.
Eveet omuzlari sirti falan kabardi sonradan anladim bide onun alerji yaptigini,
Kullan kullan kizartma yapmiyoruz sonucta kisik ateste pankek pisirirken fln anca belli bi sicakliga kdar ulasabilir diye dusunuyorum
Kızlar aşçı anneden bebek salçası kullananlar açıldıktan sonra zyağı gezdirin yazıyor. Siz nasıl bir saklama yaptınız? 1mrw 1mrw @Gugubi kimler kullanıyordu başka hatırlayamadım yardım acil 🙈
Bizim kendimize kullandigimiz salcayi ben buzluga atiyorum dolapta bekleyince kuf yapiyo diye, bebegin biber salcasi da buzlukta
Yapti kuzum 😅 ritim tutuyor sanirim
Oynak bunlar, benimki de oynuyo hemen oyle 🤣

Kızlar günaydın nebülizatör içine öksürük için ne katayım? Doktor adana da ve wptan yazıyorum dönmüyor sağ olsun öksürük te geçmiyor daha 1 hafta olmadı yanından geldik doktorun ama illa para vermek gerek her halde dönmüyor çok yoruldum uykusuzluktan evladımda öyle..

Kızlar ananem vefat etmiş Ankara’ya yola çıktık mümkünse ruhu için dua ederseniz çok sevinirim daha sabah görüntülü konuştuk inanamıyorum kendinize sevdiklerinize iyi bakın

Allah rahmet eylesin canım ☹️

Erkenciyim yine
13E44325-1761-4057-89FC-C6B69BF54705.webp
Armutlu yulaf
Havuclu omlet
Gunkurulu kek

Kızlar aşçı anneden bebek salçası kullananlar açıldıktan sonra zyağı gezdirin yazıyor. Siz nasıl bir saklama yaptınız? 1mrw 1mrw @Gugubi kimler kullanıyordu başka hatırlayamadım yardım acil 🙈
canım ben önce üstünü örtecek kadar zeytinyağı döktüm. sonra içime sinmedi parçalara bölüp buzluğa attım 😅

Kızlar ananem vefat etmiş Ankara’ya yola çıktık mümkünse ruhu için dua ederseniz çok sevinirim daha sabah görüntülü konuştuk inanamıyorum kendinize sevdiklerinize iyi bakın
başın saolsun canım :( doğru söylüyorsun ölümün gerçekliğini unutuyor insan

Basin sağolsun canim

Back
X