• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de bu sabah patatesli kaşarlı omlet yaptım ama hemen öncesinde beni emdiği için çok yemedi, babası yedi kalanı 🙈 şimdi de uyudu küçük hanım. Anne hala aç 🤪
Herzamanki gibi anneler aç zatenn😏 benimkide öylee ama uyuyo şuan uyanınca yapacağum birşeyler 😇

Jou Jou aha yaptım kuymak gerçi peyniri fazla oldu ama olsun bitirdi hepsini :)
IMG_20230312_071015.webp

Yaa ne datlu yiyor 😍 eşimse enfeksiyon kapar diye ağzı kirlendiği anda sildiriyor 😂 çocuk dediğin böyle yer yaw:)

Kizlar ya ben cok kötüyüm herseyden midem bulaniyor bugün kahvaltiyi bile hazirlayamadim covid olduğum zamanki gibi hersey aynı kokuyor çok çirkin tövbe yarabbi midem alt üst soda ictim kraker yedim banamisin demedi rennie var evde kullansam birsey olurmu ki?

Kizlar ya ben cok kötüyüm herseyden midem bulaniyor bugün kahvaltiyi bile hazirlayamadim covid olduğum zamanki gibi hersey aynı kokuyor çok çirkin tövbe yarabbi midem alt üst soda ictim kraker yedim banamisin demedi rennie var evde kullansam birsey olurmu ki?

Snmam ama istersen yinede doktoruna sor. Şekerli sakız bana çok iyi geliyordu

Nasıl bir zy koydun kuzu benim elimde bir bahçedeki zeytinin sıktırdığımız yağı var. Bide bebeğe aldığım ravla marka zy var. Bebeğinkini koyayım diyorum ama bilemedim ısıya maruz kalıcağı için..

Kuzu bizim tanıdığın ablasi yerinden aldım dedi bursadan getirdik

Hamilelik boyu ben rennie kullandım canım. Çürük soğan gibi mi kokuyor her şey

Back
X