• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ya yakın zamanda bebekle uçağa binen oldu mu ? Biz yrn uçacağız ama Dr mutlaka kalkarken de inerken de emzir dedi. Mümkün değil ikisinde de emsin beni. Uyku harici Emzik de almıyor. Orta kulak iltihabı olurmuş. Ne yapacağımı şaşırdım. Kalkarken emzirecegim tmm da inerken asla emmez. 3-4 saat falan geçmesi gerekiyor. Puffff gezmek bile dert oldu bana 😒
Orta kulak iltihabı değil de kulak tıkanıklığı olmasın diye mi ne öyle bir şeyden emzirin diyorlar diye biliyorum

Ayy kuzum su an yayıldım yatakta uyusam mi uyumasam tel e mi baksam modunda duruom 😂yemek yok 😂
Haftasonu misafirlerim vardı yorgunluk var üstümde. Sen nasılsın kuzum çok bakamadım son günlerde buraya

Ayyyy bosver kuzu pratik bisi yaparsın geçer gider dinlenmeye bak heheehhe
Ay misafirden sonra benimde pilim bitiyor
Hem evin düzeni hem yemek derken zor yaaaa

Dreamgirls Dreamgirls naptınız ne durumda şuan

Heh işte öyle yapıp çıkarıyor tipini yediimm:)
Hatta bugün birini çıkardı kucağıma oturttum giydirdim bu sefer öbür ayağı tuttu hemen müdahale ettim ondan çekti diğerine. Ondan çekti diğerine Allahım durduramadım çocuğu 🤭

Hatta bugün birini çıkardı kucağıma oturttum giydirdim bu sefer öbür ayağı tuttu hemen müdahale ettim ondan çekti diğerine. Ondan çekti diğerine Allahım durduramadım çocuğu 🤭

Ahahaha kız durdurulur mu minnoklar her zaman onlar yener

😳😳😳😳😳😳
Screenshot_20230313-211137.webp

Bu meme duskunlugu beni bitiriyor zaten sıpaların . Zor valla isim nasil olcak blmiom byle

Vallahi cok zor yaaaa Allah yardimcin olsun 🙏
Bende akşam beni özlemiştir diye emzirerek uyutayim dedim uyumadi uyumak istemedi yavrum ozluyor ya
Babasi gel kızım diyor kaçıyor koltukta oturuyor kaçıyor uyumayacakmis
Tulumu giydirince anlıyor babaya gitmiyor 😂

Back
X